Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Morinju vietā pie ''Roma'' stūres stājas kluba leģenda De Rosi

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Morinju vietā pie ''Roma'' stūres stājas kluba leģenda De Rosi
Daniele De Rosi. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Šodien portugāļu speciālistu Žuzē Morinju atlaidusī Itālijas A sērijas vienība ''Roma'' jau atradusi jaunu galveno treneri, pozīcijā ieceļot kluba leģendu Danieli De Rosi.

Iepriekš rakstījām, ka ''Roma'' šodien paziņoja par darba attiecību pārtraukšanu ar titulēto Žuzē Morinju.

40 gadus vecajam De Rosi tā būs otrā pieredze trenera karjerā. 2022./2023. gada sezonā viņš 126 dienas vadīja Ferrāras SPAL vienību B sērijā, komandai no tās izkrītot. 17 mačos De Rosi vadībā komanda izcīnīja trīs uzvaras, sešas reizes spēlēja neizšķirti un cieta astoņus zaudējumus.

De Rosi teju visu profesionālo futbolista karjeru pārstāvēja ''Roma''. Kluba rindās viņam 459 spēles un pieci vārtu guvumi. 2006. gadā, pārstāvēdams Itālijas izlasi, De Rosi kļuva par Pasaules kausa uzvarētāju.

Ar 29 punktiem 20 spēlēs Romas vienība ierindojas devītajā pozīcijā Itālijas A sērijā. Nākamo spēli galvaspilsētas klubs aizvadīs 20. janvārī, kad Romas Olimpiskajā stadionā uzņems Veronas futbolistus.

Izmantotie resursi:
https://www.asroma.com/it/notizie/7...

  +2 [+] [-]

, 2024-01-16 16:22, pirms 4 mēnešiem
Nu nez. Spēlētājs jau leģendārs, bet trenera pieredze nekāda. Izskatās pēc aklas "būs-nebūs" likmes vismaz uz šosezonu no kluba vadības puses. Bet pat nevaru iedomāties, vai maz kas nopietns, ar vārdu, no treneriem šobrīd ir pieejams?

     [+] [-]

, 2024-01-16 16:26, pirms 4 mēnešiem
Pilnīgas auzas.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-16 17:11, pirms 4 mēnešiem
timoty rakstīja: Nu nez. Spēlētājs jau leģendārs, bet trenera pieredze nekāda. Izskatās pēc aklas "būs-nebūs" likmes vismaz uz šosezonu no kluba vadības puses. Bet pat nevaru iedomāties, vai maz kas nopietns, ar vārdu, no treneriem šobrīd ir pieejams?
Piekritīšu. Atlikušajā sezonas daļā diez vai kaut ko baigi sačakarēs, bet risks ļoti liels.
Neesmu redzējis šīs sezonas skaitļus, bet vēl nesen Romai bija viens no lielākajiem budžetiem A sērijā, rezultāti tam nu galīgi neatbilst.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-16 17:17, pirms 4 mēnešiem
Protams, auzas, bet lētas auzas. Izkrist noteikti vairs neizkritīs, par čempionu līgu arī nez vai pacīnīsies, bet papildus skatītājus piesaistīs un pamainīs pesonāžus žorika totālajā aizsardzības futbola shēmā, uz kuru vairs pat lojālākie līdzjutēji nebija gatavi iet skatīties. Būs labi!

     [+] [-]

, 2024-01-16 18:09, pirms 4 mēnešiem
Par rezultātiem runājot - taisnību sakot, tur gan puse pamatsastāva šobrīd ir out, tāpēc pat ar JM uz ČL reālistiski cerēt nevarēja. Nu, vadība, tā teikt, "nometās"
kasagrande rakstīja: Piekritīšu. Atlikušajā sezonas daļā diez vai kaut ko baigi sačakarēs, bet risks ļoti liels.
Neesmu redzējis šīs sezonas skaitļus, bet vēl nesen Romai bija viens no lielākajiem budžetiem A sērijā, rezultāti tam nu galīgi neatbilst.