Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ballardini – jaunais ''Lazio'' treneris

Ballardini – jaunais ''Lazio'' treneris
Davids Ballardini
Foto: Digitale

Par Itālijas kluba ''Lazio'' galveno treneri iecelts nu jau bijušais ''Palermo'' komandas treneris Davids Ballardini, jaunajā darbā vietā nomainot Delio Rosi, kurš Romas klubā strādāja iepriekšējos četrus gadus.

Pirms kāda laika jau ziņojām, ka 48 gadus vecais treneris, kurš Romas klubā strādāja kopš 2005. gada, šosezon pirmo reizi piecu sezonu laikā aizveda ''Lazio'' līdz kādai trofejai. Pagājušajā mēnesī Itālijas kausa izcīņas finālā ''Lazio'' pēcspēles 11 metru soda sitienu sērijā pieveica ''Sampdoria'' futbolistus. Lai arī ''Lazio'' beidzot tikusi pie kādas trofejas, tomēr Rosi paziņoja, ka vēlas pamest savu darba vietu. ''Nākošajā gadā es vairs nebūšu ''Lazio'' treneris,'' paziņoja itāļu speciālists, sīkāk nepaskaidrojot aiziešanas iemeslu.

Jau tad tika minēts, ka, visdrīzāk, par jauno treneri tiks iecelts cita itāļu kluba ''Palermo'' treneris Ballardini. Tā arī notika, un šodien kļuva zināms, ka 45 gadus vecais treneris ar Itālijas galvaspilsētas klubu parakstījis līgumu uz diviem gadiem ar iespēju pagarināt to vēl uz gadu. Tiek lēsts, ka sezonas laikā treneris saņems 750 tūkstošus sterliņu mārciņas. Preses pārstāvjiem jaunais treneris oficiāli tiks prezentēts rīt komandas treniņbāzē. Iepriekšējā sezonā Ballardini vadīja ''Palermo'', sezonas noslēgumā ieņemot astoto vietu vietējā čempionātā ''Serie A'', bet pirms tam bija ''Cagliari'' un ''Pescara'' komandu treneris.

Izmantotie resursi:
imscouting.com
skysports.com