Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Huntelārs: ''''AC Milan'' ir ideāls klubs''

Huntelārs: ''''AC Milan'' ir ideāls klubs''
Klāss Jans Huntelārs
Foto: AP

Nīderlandes izlases uzbrucējs Klāss Jans Huntelārs, kurš pirms kāda laika atstāja spāņu klubu ''Real Madrid'' un karjeru nolēma turpināt Itālijas klubā ''AC Milan'', atzina, ka izdarījis pareizo izvēli, dodot priekšroku Milānas klubam.

25 gadus vecais uzbrucējs, kurš šī gada janvārī pievienojās Spānijas klubam ''Real Madrid'', pirms tam aizvadot trīs sezonas Nīderlandes klubā ''Ajax Amsterdam'', pirms pāris dienām nolēma savu karjeru turpināt ''AC Milan'', parakstot līgumu uz četriem gadiem. Savā īpašumā viņu vēlējās iegūt arī Vācijas Bundeslīgas klubs ''Stuttgart'', kā arī Anglijas Premjerlīgas komandas ''Arsenal'' un ''Tottenham Hotspur'', taču holandietis nolēma priekšroku dot ''AC Milan''.

''Pirms pārcēlos uz Milānu, ilgu laiku veicu pārrunas gan ar vietējiem menedžeriem un arī ''AC Milan'' treneri Leonardo. Nav nekādu garantiju, kas būtu attiecināmas uz to, cik spēles sezonas laikā man obligāti ir jāaizvada. Jā, interesi par mani izrādīja arī daudzi citi klubi, taču nolēmu priekšroku dot ''AC Milan'' un zinu, ka pieņēmu pareizu lēmumu,'' sacīja Nīderlandes izlases spēlētājs.

Cik zināms, futbolista karjera Spānijā neizvērtās tā, ka to daudzi un pats futbolists varbūt gaidīja. ''Jā, es pats negaidīju, ka situācija beigās tiks risināta šādā veidā, bet domāju, ka Itālijā man veiksies labi. Ilgi nevarēju izlemt, kurā komandā turpināt savu karjeru, taču zinu, ka ''AC Milan'' priekš manis ir ideāls klubs,'' piebilda Huntelārs.

Izmantotie resursi:
corrieredellosport.it

Slēpts komentārs: Figa89

     [+] [-]

, 2009-08-14 00:13, pirms 15 gadiem
visiem futbolistiem paarsvaraa tas AC Milan kkaa baigi patiik. Tas pats kakaa, negribeeja iet prom, shevchenko arii nozheeloja, ka aizgaaja.

  +3 [+] [-]

, 2009-08-14 00:30, pirms 15 gadiem
uz Arsenal vajadzēja iet,bet nu taas ir tikai manas domas

  +8 [+] [-]

, 2009-08-14 00:33, pirms 15 gadiem
Milāna ir īpašs klubs. kā arī vairākums no pārējiem itāļu klubiem. tomēr personība tur bieži vien ir nozīmīgāka par biznesu. komandas tiešām kā ģimenes, tāpēc nav brīnums, ka tur spēlē daudz veterānu, un nav brīnums, kāpēc viņi spēlē tik labi savā vecumā.
lai nu kā, domāju, ka Huntelāram klāsies ļoti labi Milānā.

  +6 [+] [-]

, 2009-08-14 00:34, pirms 15 gadiem
Veiksmi, bet Real bija ļoti greizs virziens viņam.

     [+] [-]

, 2009-08-14 00:36, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: Veiksmi, bet Real bija ļoti greizs virziens viņam.
nu neteiksim, jo vins zinaja, ka vinu nem sezonas vidu un tikai, lai aizlapitu robus

  +7 [+] [-]

, 2009-08-14 00:42, pirms 15 gadiem
Figa89 rakstīja: Galvenais, lai jaunais AC Milan treneris uzticas holandietim. http://www.erepublik.com/en/referrer/Lielais
nekas pret tevīm nav, bet tev neapnīk katram savam komentam likt klāt to eRepublik?

  +7 [+] [-]

, 2009-08-14 00:42, pirms 15 gadiem
Figa89 rakstīja: Galvenais, lai jaunais AC Milan treneris uzticas holandietim. http://www.erepublik.com/en/referrer/Lielais
klau a naxujam tu visur to erepublic linku liec??? galiigi dumjs esi???

  +3 [+] [-]

, 2009-08-14 01:55, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: Milāna ir īpašs klubs. kā arī vairākums no pārējiem itāļu klubiem. tomēr personība tur bieži vien ir nozīmīgāka par biznesu. komandas tiešām kā ģimenes, tāpēc nav brīnums, ka tur spēlē daudz veterānu, un nav brīnums, kāpēc viņi spēlē tik labi savā vecumā.
lai nu kā, domāju, ka Huntelāram klāsies ļoti labi Milānā.
100% piekriitu tavam teiktajam!
Taalaak komentaari lieki!

  +5 [+] [-]

, 2009-08-14 08:28, pirms 15 gadiem
un real pēc viņa iepriekš teiktā ar bija ideāls klubs..... opredeļis!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-08-14 09:25, pirms 15 gadiem
Mean Machine 24 rakstīja: nekas pret tevīm nav, bet tev neapnīk katram savam komentam likt klāt to eRepublik?
jā, tas nedaudz kaitina.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-14 11:57, pirms 15 gadiem
MartinsS rakstīja: visiem futbolistiem paarsvaraa tas AC Milan kkaa baigi patiik. Tas pats kakaa, negribeeja iet prom, shevchenko arii nozheeloja, ka aizgaaja.
nav brinums.. AC Milan spej piedavat visu, ko vien grib futbolists.
AC Milan skaitaas kaa pashas labakaas training facilities pasaulee, labakie fizioterapeiti, vieni no labakajiem terneriem pasaulee..
tapec pashi speletaji tur ir izteikti profesionaalji.....viniem ir nodroshinaats pilnigi viss!

     [+] [-]

, 2009-08-14 18:21, pirms 15 gadiem
Figa89 rakstīja: Galvenais, lai jaunais AC Milan treneris uzticas holandietim. http://www.erepublik.com/en/referrer/Lielais
kurš tad ir jaunais Milan treneris? nu prieks ka Ančeloti tātad ir pametis milan. Tieš dēļ viņa milan nav mans klubs. Rivaldo nelaida laukumā finālā, kautgan viņš milāniu bija aizvilcis cauri 1/8 1/4 un 1/2 fināliem, vēlpietam iznākot tikai uz maiņu. Tajā laikā viennozīmīgi vadošais milan spēlētājs finālu skatas no rezervistu soliņa!
ā un vispār.. Lai veicas Huntelāram, ceru ka RM iekritīs CL spēle pret milan, un Huntelārs vēl parādīs RM kādu kļūdu viņi pieļāva, spēlēties ar tādiem spēlētājiem, tā var tikai neprofesionāls klubs. Holandes līgas bombardieri nopirka un uzreiz aizpārdod!