Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Burdisso vēlas pievienoties ''AS Roma''

Burdisso vēlas pievienoties ''AS Roma''
Nikolass Burdisso
Foto: Digitale

Itālijas futbola kluba ''Inter'' aizsargs Nikolass Burdisso atklājis, ka vēlas pievienoties citam ''Serie A'' klubam ''AS Roma'', pavēstījis futbolista aģents.

28 gadus vecais argentīniešu aizsargs, kurš ''Inter'' rindās spēlē kopš 2004. gada, pirms tam savu karjeru uzsākot un piecus gadus pavadot Argentīnas klubā ''Boca Juniors'', paziņojis, ka labprāt atstātu pēdējo četru gadu čempionus un pārceltos uz Itālijas galvaspilsētas klubu ''AS Roma''.

''Pagaidām ''AS Roma'' vadība vēl nav izteikusi mums konkrētu piedāvājumu, taču Nikolasam ļoti patīk šī ideja,'' atklāja spēlētāja aģents Fernando Idalgo.
Vakar arī Romas komandas galvenais treneris Lučāno Spaleti preses konferencē paziņoja, ka viņš labprāt redzētu argentīniešu aizsargu spēlējam viņa trenētajā komandā. Tiek lēsts, ka ''AS Roma'' vēlētos Burdisso īrēt, taču futbolista aģents pagaidām vēl nav pārliecināts par šo darījumu.
''Mūsu mērķis, protams, būtu Burdisso pārdošana, nevis izīrēšana, taču abu klubu pārrunās es pagaidām neiesaistīšos, kamēr tās nebūs pabeigtas,'' piebilda Burdisso aģents.

Jāatzīmē, ka Burdisso var spēlēt gan kā aizsargs (arī centrā), gan arī var palīdzēt komandai laukuma vidū.
Argentīnas izlasē futbolists aizvadījis 26 spēles un guvis divus vārtus.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  +2 [+] [-]

, 2009-08-14 11:09, pirms 15 gadiem
es esmu tikai par. Romai labs pastiprinājums. Burdiso ir viens no tiem, kurus Maurinjo "negrib" redzēt Inter rindās, tā kā, tas ir izdevīgi gan Interam, gan arī pašam Burdisso.