Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Mourinju: ''Pašlaik tas nav īstais sastāvs, kurš man vajadzīgs''

Mourinju: ''Pašlaik tas nav īstais sastāvs, kurš man vajadzīgs''
Žozē Mourinju
Foto: AP

Itālijas futbola kluba ''Inter'' galvenais treneris Žozē Mourinju atzinis, ka pašreizējais komandas sastāvs vēl nav tas īstais, kurš portugāļu speciālistam vajadzīgs un kādu viņš to vēlētos redzēt.

Pirms pāris dienām ''Inter'' komandas treneris Mourinju, kā arī spēlētāji atgriezās no atvaļinājuma, lai uzsāktu gatavošanos jaunajai sezonai. Pirmajā preses konferencē 46 gadus vecais portugālis izteicies, ka pašreiz komandas sastāvs nav tāds, kādu viņš to vēlētos redzēt.

''Negribētu uzreiz sākt ar kritiku, taču vēlos atzīmēt, ka pašreiz ''Inter'' komandas sastāvs nav tāds, kāds man būtu vajadzīgs. Lai nu kā, es vairs nevaru neko lūgt kluba prezidentam. Man nāksies strādās ar tādu sastāvu, kāds būs pieejams. Būs vairāk jāstrādā, taču negaidiet brīnumus! Piemēram, Čempionu līgā ir, kā minimums, trīs, četras komandas, kuras ir spēcīgākas par mums. Protams, ka varam uzvarēt tās, taču nepieciešama liela veiksme,'' tā Mourinju.

Cik zināms, ''Inter'' kluba vadība komandas sastāvu nākošajai sezonai pastiprinājusi ar diviem ''Genoa'' komandas spēlētājiem – uzbrucēju Djēgo milito un pussargu Tiago Motu, kā arī uzbrūkošā tipa pussargu Kerlonu.

Atgādināsim, ka drīz ''Inter'' dosies uz ASV, kur aizvadīs vairākas pirmssezonas pārbaudes spēles, tiekoties ar ''AC Milan'', Londonas ''Chelsea'', meksikāņu klubu ''America'', kā arī ''University of California'' komandām.
26. jūlijā Bostonā notiks Milānas derbijs.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

  +3 [+] [-]

, 2009-07-14 16:23, pirms 15 gadiem
Milito sevi pieradis!
man jau nu loti patik sis speletajs!

  +3 [+] [-]

, 2009-07-14 16:23, pirms 15 gadiem
Vienmēr var vēlēties labāku, bet ir jāstrādā ar to kas ir

     [+] [-]

, 2009-07-14 16:25, pirms 15 gadiem
laba taktika, lai atkal plūktu laurus - pacēla pretiniekus augstāk,lai tie jau pirms spēlēm justos labāki un tad tā maigi apspēlēs

     [+] [-]

, 2009-07-14 16:30, pirms 15 gadiem
Man šķiet, ka Kerlons vairāk tomēr uzbrucējs, bet tas tā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-07-14 16:42, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Man šķiet, ka Kerlons vairāk tomēr uzbrucējs, bet tas tā.
Kerlons ir ir uzbrucējs
Bet tā kā uzbrukumā ir Zlatans un Milito, tad Kerlons darbosies zem uzbrucējiem

  -1 [+] [-]

, 2009-07-14 20:29, pirms 15 gadiem
Kurš tad bija ronis? Kerlons vai Keirissons?

  +1 [+] [-]

, 2009-07-14 22:50, pirms 15 gadiem
bush rakstīja: Kurš tad bija ronis? Kerlons vai Keirissons?
Kerlons.
Mourinju it kā esot gribējis iegādāties 8 spēlētājus un 4 pārdot. Pašlaik ir 4 iegādāti, bet neviens vēl nav pārdots, tā kā komandas komplektāciju viņš vēl nav pabeidzis. Nu transfēru logs vēl vaļā, redzēs, ko izdomās.