Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Milan" nevēlas pārmaksāt par Fabiano

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Milan" nevēlas pārmaksāt par Fabiano
Luiss Fabiano
Foto: AFP

Itālijas A Sērijas klubs "Milan" izteikuši piedāvājumu spāņu klubam "Sevilla" par tās uzbrucēju Luisa Fabiano iegādi, taču spāņu vienība par spēlētāju vēlas iegūt lielāku summu, nekā piedāvāts.

"Milan" jau jūnijā paziņoja, ka vēlas savā rīcībā iegūt kādu spēcīgu uzbrucēju. Starp kandidātiem bija arī "Wolfsburg" spēlētājs Edins Džeko, taču tagad visa uzmanība pievērsta Luisa Fabiano iegādei. Pats Fabiano jau iepriekš pauda vēlmi pievienoties Milānas superklubam.

Komandas prezidents Silvio Berluskoni par spēlētāju vēlējies maksāt tikai 12 miljonus sterliņu mārciņu, bet vēlāk piekritis šo summu nedaudz palielināt - līdz 15 miljoniem, pie tam summa varēja pieaugt arī vēl par trīs miljoniem sterliņu mārciņu. "Sevilla" par spēlētāju vēlas iegūt 20 miljonus, taču šī summa nav apmierinājusi Berluskoni:

"Nezinu, kādas ir mūsu izredzes iegūt Fabiano. Mēs galveno uzmanību veltām jauno spēlētāju ieguvei, tādēļ negatavojamies veikt kādus trakus piedāvājumus bez jebkāda iemesla."

Atgādināsim, ka tieši par 20 miljoniem tika iegādāts cits brazīlietis - Ronaldinjo. Berluskoni nevēlas maksāt par Fabiano tādu pašu summu. Ļoti iespējams, ka "Milan" rindas pametīs Andrea Pirlo, kurš varētu pievienoties "Chelsea". Par futbolistu Londonas vienība varētu samaksāt ap 15 miljoniem sterliņu mārciņu.

Fabiano nesen Konfederāciju kausa izcīņā kļuva par rezultatīvāko spēlētāju, iesitot bumbu pretinieku vārtos piecas reizes. Savas karjeras laikā viņš Brazīlijas izlasē aizvadījis vairāk kā 30 spēles. Neskaitot "Sevilla", viņš spēlējis arī "Porto", "Sao Paulo", kā arī citās komandās.

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +4 [+] [-]

, 2009-07-14 13:47, pirms 15 gadiem
20 miljonus un ne mārciņu mazāk!

  +7 [+] [-]

, 2009-07-14 13:48, pirms 15 gadiem
man nez kapēc ir sajūta, ka Milānai ir finansiālas problēmas, jo viņi par supersummu pārdod kakā + pārdod gorkufu par lielu naudu, nopērk tikai k-kādu onjevu un tagad vēl taisās pārdod komandas motoru Pirlo. tas tak ir k-kas neloģisks!!! ceru, ka kļūdos, bet k-kas interesants tur notiek.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-14 13:54, pirms 15 gadiem
ja runājam par pirlo, tad šodien lasīju interviju ar Milan aizsargu antonini un viņš izteica savu neizpratni par to kāpēc klubs tik ļoti grib pārdot pirlo. viņš nesaprot kāpēc klubs viņu visu laiku tur transfēru tirgū, ja vēl nav bijis NEVIENS piedāvājums par viņu. k-kas tur nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-14 14:04, pirms 15 gadiem
ACMILAN4EWER rakstīja: domaju ka ta pat AC cinisies godam nakam sezon!!! zel tik ka zlatans neaizgaja prom!!! un vel jaaceras, ka AC pirmstam tik pirka pirka nu ir laiks ari atpelnit un domaju ka beidzot tas ari ir izdevies!! FORZA MILANO
cik zinu, ta Zlatans spēlē INTER.......?????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-14 14:47, pirms 15 gadiem
ACMILAN4EWER rakstīja: jap!! vnk nepatik shis speletajs!!! gan zviedru izlase, gan inter rindas vins man riebas parasti tik sataisa visadas cernas un visu ko esmu licis uz spelem kur vins ir iesaistits tik pagruzu pitji!!!
Stulbi tev . Zlatans ir dievīgs spēlētājs

     [+] [-]

, 2009-07-15 08:47, pirms 15 gadiem
Milāna sāk kaitināt ar saviem transferiem!

     [+] [-]

, 2009-07-15 22:08, pirms 15 gadiem
ACMILAN4EWER rakstīja: jap!! vnk nepatik shis speletajs!!! gan zviedru izlase, gan inter rindas vins man riebas parasti tik sataisa visadas cernas un visu ko esmu licis uz spelem kur vins ir iesaistits tik pagruzu pitji!!!
ta jau tu neesi fans, bet toto špīlers......