Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Fabregass kļuvis par Itālijas B sērijas kluba "Como" galveno treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Fabregass kļuvis par Itālijas B sērijas kluba "Como" galveno treneri
Sesks Fabregass. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas pēc spēka otrās līgas klubs "Como" paziņojis par Seska Fabregasa nozīmēšanu pagaidu galvenā trenera postenī. 36 gadus vecais pussargs pagājušajā sezonā aizvadīja 17 spēles B sērijas klubā, pēcāk paziņojot par karjeras beigām.

Sesks Fabregass spēlētāja karjeras laikā izcīnīja Pasaules kausu, divas reizes kļuva par Eiropas čempionu, divas reizes triumfēja Anglijas Premjerlīgā un kļuva par Spānijas čempionu. Karjeras noslēgšanai viņš izvēlējās "Como", pagājušajā sezonā piedaloties 17 spēlēs.

Noslēdzis spēlētāja karjeru, Fabregass kļuva par "Como" dublieru un jauniešu komandas galveno treneri, bet tagad viņš pārņēmis lielo komandu. Fabregass amatā aizvietos Moreno Longo, kamēr tiek meklēts aizvietotājs.

Ar 12 spēlēs iekrātu 21 punktu "Como" ieņem sesto vietu turnīra tabulā. Paziņojumā par trenera nomaiņu norādīts, ka klubs vēlas iet jaunu ceļu un padarīt futbolu līdzjutējiem aizraujošāku.

2022. gada augustā Fabregass kopā ar bijušo komandas biedru Tjerī Anrī kļuva par "Como" mazākuma daļu īpašniekiem.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...