Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Krespo: ''''Genoa'' man atgādina ''Parma'' laikus''

Krespo: ''''Genoa'' man atgādina ''Parma'' laikus''
Ernans Krespo
Foto: Digitale

Argentīniešu uzbrucējs Ernans Krespo, kurš maija beigās no itāļu kluba ''Inter'' pārgāja uz ''Genoa'', atzina, ka jaunā komanda viņam atgādina tos laikus, kad viņš savulaik četras sezonas pavadīja ''Parma'' vienībā.

Atgādināsim, ka 34 gadus vecais uzbrucējs pievienojās ''Genoa'' maija beigās, pēc tam, kad Milānas ''Inter'' kluba vadība viņam paziņoja, ka vairs nevēlas turpināt ar viņu sadarbību un lauza līgumu. Ar ''Genoa'' argentīniešu futbolists parakstīja līgumu uz diviem gadiem. Krespo savu jauno komandu salīdzina ar citu itāļu klubu ''Parma'', kur viņš spēlējis 1996. līdz 2000. gadam, kad lika manīt par sevi lielākiem klubiem.

''Pārcēlos uz ''Genoa'', jo vēlos izcīnīt daudz svarīgu uzvaru. Nebūs viegli, taču tas ir iespējams. Protams, nevajag aizmirst, ka komanda ir ļoti mainījusies, tāpēc pirmie soļi noteikti būs grūti. Tagad mums ir mērķis – iekļūt kādā no eirokausu turnīriem, kur klubs nav spēlējis jau 17 gadus. Mums ir jābūt konkurētspējīgiem. Atrodoties ''Genoa'', jūtos kā sapnī! Šeit daudz lietas man atgādina ''Parma''. Šobrīd ''Genoa'' komandā spēlētāju virknējums ir tās pats, kāds savulaik bija ''Parma'' – jauni un pieredzējuši. Atceros toreiz spēlēju kopā ar Turāmu, Bufonu, Kanavaro, Veronu un Kjezu. Mums bija nepieciešamas divas sezonas, lai iespēlētos, bet trešajā jau mēs sapratāmies ļoti labi. Nezinu, kuram no etapiem šosezon cauri izies ''Genoa'', taču ceru, ka trešo,'' sacīja bijušais ''Inter'', ''Chelsea'', ''AC Milan'' un ''Lazio'' spēlētājs.

Izmantotie resursi:
gazzetta.it

  +3 [+] [-]

, 2009-08-13 17:54, pirms 15 gadiem
veiksmi jaunajaa klubaaa ,zheel ka visu karjeru noraka aizejot uz Milan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-15 13:45, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: taa karjeras rakshana saaka jau Chelsea laikos...
Piekrītu, nav ko argentīniešiem un brazīļiem darīt britu salās, tur viņi sev tikai karjeru čakarē.