Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kaziragi iesaka Itālijas jaunajiem talantiem doties uz ārzemēm

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Kaziragi iesaka Itālijas jaunajiem talantiem doties uz ārzemēm
Pjerluidži Kaziragi
Foto: Pontus Lundahl (Scanpix)

Itālijas futbola U-21 izlases galvenais treneris Pjerluidži Kaziragi medijiem pavēstījis, ka iesaka jaunajiem itāļu talantiem doties uz ārzemēm, kur viņiem ir lielākas izredzes iegūt spēļu praksi.

Pjerluidži Kaziragi: "Itālijas A Sērijā rezultāti ir svarīgāki par visu. Ja tu neuzvari mačus, tu nedrīksti iespēlēt jauniešus. Tāpēc uzskatu, ka Itālijas jauniešiem ir labāk doties uz ārzemēm, jo tāda pieredze, kādu, piemēram, guvis Džuzepe Rosi, ir neatsverama. Savukārt daudziem šeit Itālijā jālemj - spēlēt B Sērijā vai sēdēt uz A Sērijas komandas rezervistu soliņa. Protams, daudz kas arī atkarīgs no spēlētāja kvalitātes. Mario Balotelli ir vieglāk, jo viņš zina, ka spēj noderēt "Inter" līmeņa komandai, bet daudziem citiem, kas vēl nav A Sērijas līmeņa futbolisti, laikam labāk tomēr spēlēt B Sērijā."

Itālijas U-21 izlases treneris Kaziragi savulaik bijis lielisks uzbrucējs - laika posmā no 1991. līdz 1998. gadam viņš Itālijas izlasē 44 spēlēs guvis 13 vārtus un spēlējis tādos klubos kā "Juventus", "Lazio", "Chelsea".

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +2 [+] [-]

, 2009-07-13 20:33, pirms 15 gadiem
Ja jau tādas tās lietas, tad Kaziragi zināma taisnība ir.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-13 20:42, pirms 15 gadiem
Tas pats Rossi jau arī Mančesterā sēdēja uz beņķa.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-13 21:30, pirms 15 gadiem
Uz Virslīgu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja