Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Mourinju: ''Komandai joprojām vajadzīgs labs saspēles veidotājs''

Mourinju: ''Komandai joprojām vajadzīgs labs saspēles veidotājs''
Žozē Mourinju
Foto: AP

Itālijas futbola kluba ''Inter'' galvenais treneris Žozē Mourinju paziņojis, ka komandai joprojām vajadzīgs spēlētājs, kurš varētu pienācīgi veidot saspēli un izdarīt lieliskas piespēles saviem komandas biedriem.

Lieki minēt, bet varbūt Mourinju joprojām savā komandā vēlas redzēt vēl vienu portugālieti – Deku (31), kurš pagājušajā gadā no spāņu kluba ''Barcelona'' pievienojās Anglijas Premjerlīgas klubam ''Chelsea''. Kad Inter savā īpašumā ieguva Kamerūnas izlases uzbrucēju Semjuelu Eto’O, tad portugāļu speciālists paziņoja, ka komanda ir pilnībā nokomplektēta, taču vēlāk atkal savas domas mainīja.

''Mums joprojām vajadzīgs labs saspēles veidotājs. Bez šāda tipa spēlētāja komandas sastāvs pilnībā nevar būt nokomplektēts. Es pagaidām nesaukšu konkrētus vārdus, taču man pietrūkst spēlētāja, kurš varētu veidot komandas saspēli un rast labu sadarbību starp uzbrucējiem un pārējo komandu. Kopumā, protams, esmu apmierināts ar tiem spēlētājiem, kuri mums jau pievienojušies šajā vasarā. Jaunie futbolisti komandas spēlē ieviesuši jaunu iedvesmu un atnesuši līdzi jaunas iespējas taktikas veidošanā, savukārt komanda saņēmusi lielisku motivāciju,'' piebilda Mourinju.

Klīst runas, ka Inter izrāda interesi par diviem ''Real Madrid'' holandiešu pussargiem Vesliju Snaideru (25) un Rafaelu van der Vārtu (26). Ja ''Real'' komandas galvenais treneris Manuels Pelegrini jau paziņojis, ka vēlas, lai Snaiders paliek komandā arī nākošajā sezonā (tāpat arī Arjens Robens un Gonzalo Iguains), tad par Van der Vārta nākotni joprojām nekas nav skaidri zināms. Pašlaik dažādi laikraksti vēsta, ka Snaiders varētu tikt izīrēts''Inter'' uz vienu sezonu, taču kā būs - rādīs laiks.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  -2 [+] [-]

, 2009-08-12 23:00, pirms 15 gadiem
nu ja vajag, tad vajag..
Slēpts komentārs: Kaspars Veldre
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-13 11:04, pirms 15 gadiem
Nu par šo jau labu laiku runā. Bija te baumas, ka prkšot Hamšiku no Napoli, bet neapolieši jau viņu nelaidīs - paši ambiciozu komandu komplektē.
Tāds spēlētājs kā Sneiders Interam noderētu, bet redzēs, kas no tā sanāks.

     [+] [-]

, 2009-08-13 11:17, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Nu par šo jau labu laiku runā. Bija te baumas, ka prkšot Hamšiku no Napoli, bet neapolieši jau viņu nelaidīs - paši ambiciozu komandu komplektē.
Tāds spēlētājs kā Sneiders Interam noderētu, bet redzēs, kas no tā sanāks.
Tagad jau arii par Gurkufu runaa, bet es domaaju ka tikko nosleedzis jaunu liigumu vinjsh nepaarvaaksies, bet speeleetaajs galiigi neslikts, jauns, ar izaugsmes iespeejaam.

     [+] [-]

, 2009-08-13 11:29, pirms 15 gadiem
makaweli rakstīja: Tagad jau arii par Gurkufu runaa, bet es domaaju ka tikko nosleedzis jaunu liigumu vinjsh nepaarvaaksies, bet speeleetaajs galiigi neslikts, jauns, ar izaugsmes iespeejaam.
Tās tik tādas runas manuprāt. Šaubos, vai Gurkufs kaut kur ies.
Pēc tam, kad AC Milan netika sastāvā, Gurkufs atguva savu spēli Bordeaux, un tagad varēs turpināt iesākto un progresēt. Būtu pārsteidzīgi atkal atgriezties Serie A.