Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Leonardo plāno pirkt vēl un izcīnīt ''Serie A'' titulu

Leonardo plāno pirkt vēl un izcīnīt ''Serie A'' titulu
Leonardo
Foto: AFP

Itālijas futbola kluba ''AC Milan'' galvenais treneris Leonardo uzstāj, ka kluba vadība līdz transfēru perioda beigām noteikti iegādāsies vēl kādu spēlētāju, kā arī izteicies, ka komandai ir pa spēkam izcīnīt Itālijas čempiontitulu.

''Domāju, ka ''Scudetto'' ir kā daļa no ''AC Milan'' DNS. Tā ir lieta, kuru mēs visi vēlamies. Priekšā ir gara un grūta sezona, lai to pierādītu,'' televīzijas kanālā ''Showtime'' sacīja Milānas kluba treneris.

Lai arī komandas pirmssezonas pārbaudes spēles aizvadītas neveiksmīgi, visos sešos mačos piedzīvoti vien zaudējumi, ieskaitot Milānas derbiju Bostonā pret ''Inter'' ar 0:2, treneris tic, ka, sākoties jaunajai sezonai, komanda spēs saņemties un parādīt savu labāko sniegumu. Leonardo arī paziņojis, ka līdz transfēru perioda beigām klubs noteikti iegādāsies vēl kādus spēlētāju.
Šajā vasarā komandas rindas jau papildinājuši brazīliešu aizsargs Tiago Silva (24, komandas rindās oficiāli no šī gada jūlija, pārnākot no ''Fluminense''), ASV izlases aizsargs Oguči Onjevu (27, ''Standard Liege'') un Nīderlandes izlases uzbrucējs Klāss Jans Huntelārs (25, ''Real Madrid'').

''Esmu ļoti priecīgs, ka komandai pievienojies tāds spēlētājs kā Huntelārs. Viņš ir spēlētājs, kurš lieliski spēj apstrādāt bumbu un gūt vārtus,'' sacīja Leonardo. Tāpat brazīlietis atklāja, ka Huntelārs nav pēdējais spēlētājs, kurš šovasar pievienojies komandai: ''Transfēru tirgus joprojām ir atvērts līdz 31. augustam, un šīs pāris nedēļas būs ļoti svarīgas mums, lai pilnībā apsvērtu, kāds spēlētājs mums vēl ir nepieciešams, un pabeigtu komandas komplektāciju. Esmu pārliecināts, ka mēs spēsim uzbūvēt lielisku komandu,'' piebilda brazīliešu treneris.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  +1 [+] [-]

, 2009-08-12 16:39, pirms 15 gadiem
Oguči Onjevu ir ļoti netipisks spēlētājs. nezinu vai pasaulē ir kāds futbolists,kas no sānu iemetiena bumbu met tālāk par viņu. pret benfica šis aizmeta uz soda laukuma tālo galu! lēciens arī labs, nu karoč fantastisks fiziskais, bet spēles izpratne gan diezgan vāja.

     [+] [-]

, 2009-08-12 16:44, pirms 15 gadiem
vispār Milānai tulīt pievienosies Monaco vārtsargs Flavio Roma, kas nomainīs Kalaču. Kalačs dosies uz citu klubu. vēl Milāna nopietni interesējas par Garetu Beilu un Lorenzo De Silevestri. Un par visām varēm cenšas pārdot Oddo. klīst runas, ka arī Kaladze beidzot atstās milānu, jo par viņu interesējas Minhenes "Bayern".

  +2 [+] [-]

, 2009-08-12 16:53, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: Oguči Onjevu ir ļoti netipisks spēlētājs. nezinu vai pasaulē ir kāds futbolists,kas no sānu iemetiena bumbu met tālāk par viņu. pret benfica šis aizmeta uz soda laukuma tālo galu! lēciens arī labs, nu karoč fantastisks fiziskais, bet spēles izpratne gan diezgan vāja.
Žēl ka nav tādu sacensību iemetienos bet Delaps no Stoke varētu pacīnīties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-12 23:37, pirms 15 gadiem
Pagaidām Leonardo manī neraisa nekādu uzticību, bet ko var zināt... visu rādīs jaunā sezona!