Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Grandi balso pret: Itālijas futbola A sērijā paliks 20 komandas

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Grandi balso pret: Itālijas futbola A sērijā paliks 20 komandas
Lautaro Martiness. Foto: Inter

Milāna, 12.febr., LETA. Itālijas spēcīgākajā futbola līgā - A sērijā - arī turpmāk spēlēs 20 komandas, pirmdien pavēstīja Itālijas Futbola federācija (FIGC).

Pirmdien Milānā notika balsojums par A sērijas formātu un 16 no 20 pašlaik A sērijā spēlējošajiem klubiem balsoja par patreizējā čempionāta formāta saglabāšanu.

Kā ziņo Itālijas mediji, par komandu skaita samazināšanu līdz 18 vienībām balsoja Milānas "Inter", Turīnas "Juventus", "AC Milan" un "AS Roma", kamēr pārējās 16 komandas bija pret šādu formāta izmaiņu.

A sērija arī norādīja, ka ir apstiprinājusi priekšlikumu Itālijas futbola reformām, ko tā nākammēnes iesniegs FIGC. A sērijas mērķis ir panākt lielāku neatkarību no federācijas, līdzīgi kā tas ir Anglijas premjerlīgā un tās sadarbībā ar Anglijas Futbola asociāciju (FA).

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-02-12 22:48, pirms 4 mēnešiem
Tas tikai loģiski ka komandas kas ir apakšdaļa vai vidusdaļā balsos pret, jo konkurence paliks spraigāka un lielāka iespēja izlidot.

     [+] [-]

, 2024-02-12 22:59, pirms 4 mēnešiem
Tieši tā, šiem 4 klubiem ir garantēta nākotne, parējās te ir zirgā un cīnās par top 6, bet pēc dažiem gadiem var tik pat labi cīnīties par palikšu serie A.