Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Vjerā tomēr paliks Milānā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vjerā tomēr paliks Milānā
Patriks Vjerā
Foto: AFP

Franču pussargs Patriks Vjerā, neskatoties uz interesi no Londonas ''Arsenal'', izlēmis palikt Itālijas spēcīgākajā klubā Milānas ''Inter'' un cīnīties par vietu sastāvā.

Šovasar parādījās informācija par to, ka 33 gadus vecais pussargs varētu atgriezties ''Arsenal'', kurā pavadīja deviņas sezonas. Iemesls šādai pārejai būtu tāds, ka ''Inter'' viņš netiek pie liela spēles laika, kas apdraud viņa izredzes tikt Francijas izlases sastāvā nākamā gada Pasaules kausa finālturnīram.

Pieredējušais pussargs tomēr izlēmis palikt Milānā un cīnīties par vietu ''Inter'' sastāvā, kur spēlē kopš 2006.gada. Pirms tam viņš vienu sezonu pavadīja Turīnas ''Juventus'', uz kuru pārgāja no ''Arsenal''.

espn.com

     [+] [-]

, 2009-08-11 19:13, pirms 15 gadiem
Nez vai tā ir pareizi! Laiks rādīs. Šajā ziņā viss atkarīgs no Vjerā paša un no Mourinjo labvēlības... Pie tam Domenekam labu pussargu izlasei netrūkst!

Lai veicas!

     [+] [-]

, 2009-08-11 20:36, pirms 15 gadiem
šī ziņa tikai priecē. jātiek viņam uz PČ2010.