Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

K.Dzaneti pievienojas ''Fiorentina''

K.Dzaneti pievienojas ''Fiorentina''
Kristiano Dzaneti
Foto: Digitale

Bijušais Itālijas izlases pussargs Kristiano Dzaneti, kurš iepriekšējos trīs gadus pārstāvēja Itālijas klubu ''Juventus'', atgriezies klubā, kur savulaik uzsāka savu profesionālo karjeru – ''Fiorentina''.

32 gadus vecais futbolists ''Fiorentina'' komandai pievienojies par diviem miljoniem eiro, parakstot līgumu uz diviem gadiem, ar iespēju pagarināt to vēl uz gadu.
Dzaneti savulaik 1993. gadā tieši ''Fiorentina'' rindās uzsāka profesionālo karjeru, kur pavadīja savus pirmos trīs gadus. Vēlāk pieredzējušais pussargs pārstāvējis tādas komandas kā ''Venezia'', ''Reggina'', ''Inter'', ''Cagliari'', ''AS Roma'' un ''Juventus''.

''Fiorentina'' komandas galvenais treneris Čezare Prandelli itāļu futbolistā saskata nu jau bijušā komandas spēlētāja, brazīlieša Felipes Melo aizvietotāju, kurš pirms kāda laika devās pretējā virzienā, pievienojoties ''Juventus''.

Karjeras laikā Dzaneti divas reizes triumfējis Itālijas čempionātā ''Serie A'', kā arī laika posmā no 2001. līdz 2004. gadam aizvadījis 17 spēles Itālijas valstsvienībā, pārstāvot izlasi arī 2002. gada Pasaules kausa izcīņā un 2004. gada Eiropas čempionātā.

Spēlētājs oficiāli preses pārstāvjiem tiks prezentēts ceturtdien, 13. augustā.

Izmantotie resursi:
fifa.com
football-italia.net

Slēpts komentārs: fkv lads

  -2 [+] [-]

, 2009-08-10 16:03, pirms 15 gadiem
futbola eksperti šo nosaukuši par lielu juventus kļūdu. bet ja viņi nopirks gago vietā, tad viss kārtībā.

  +4 [+] [-]

, 2009-08-10 16:54, pirms 15 gadiem
negaidīti, tiešām negaidīti. nu protams, jau ar Sisoko, Tiagu un Salihamidžiča atnākšanu uz Juvi Zaneti palika vien mazāk un mazāk izredžu spēlē sākumā, bet Salihamidžičs tika nenovērtēts, kā starta spēlētājs, kā arī viņš ir daudzpusīgs un izmantojams vairākās pozīcijās, bet Sisoko un Tiagu neparādīja neko spīdošu, tad Zaneti joprojām bija lielisks, lai gan ar Polsena atnākšanu norietēja. būtībā Melo ir aizstājējs tieši Zaneti, tāpēc arī viņš aizgāja. lai nu kā, kļūda šī nav, jo Zaneti, lai nu cik lielisks viņs nebūtu, un lai nu cik daudz viņš nav devis (2006. gadā viens no labākajiem, ja pat ne labākais Juves spēlētājs B Sērijā), tomēr līmenis ar vecumu krīt. žēl protams. veiksmi Fiorē.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-10 17:58, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: futbola eksperti šo nosaukuši par lielu juventus kļūdu. bet ja viņi nopirks gago vietā, tad viss kārtībā.
Smiekli nāk, Kristiano jau vairs nav tas, kas pirms 2 gadiem. Jau pagājušogad tika spēlēt tikai pateicoties Ranjēri - Dzaneti bija viņa mīlulis. Katrā ziņā, labāk būtu bijis palicis Dzaneti nekā Tjāgu un Poulsens kopā ņemti. Cerams, ka Almironu arī paspēs kādam iesmērēt. Lai veicas jaunajā klubā, pamatsastāvā diezgan ātri spēs iekļauties, nav Violai tāda "cerbera", kurš spētu kontrolēt spēles gaitu.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-10 18:25, pirms 15 gadiem
Vismaz spēlēt tiks. Tas ir galvenais!