Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Inter'' piedāvājuši līgumu Nedvedam

''Inter'' piedāvājuši līgumu Nedvedam
Pāvels Nedveds
Foto: Digitale

Itālijas futbola kluba ''Inter'' vadība piedāvājusi līgumu bijušajam Čehijas izlases un Itālijas kluba ''Juventus'' pussargam Pāvelam Nedvedam, kurš maijā beigās paziņoja, ka pēc sezonas beigām pametīs ''Juventus'', bet par tālāko nākotni vēl domās.

Maija beigās Turīnā pēdējās dienās kaislības ap futbolu sita augstu vilni, jo dažādi laikraksti prognozēja dažādus Nedveda karjeras turpinājumus. Beigu beigās pats Pāvels pirms Itālijas čempionāta ''Serie A'' pēdējās spēles pret "Lazio" preses konferencē paziņoja, ka tas mačs viņam būs pēdējais "Juventus" rindās, bet par to, vai čehu futbolists turpinās spēlēt futbolu citur, Nedveds apsolījās sākt domāt pēc kāda laika.

Interesi par 36 gadus veco futbolistu izrādījušas arī citas ''Serie A'' komandas – ''Lazio'' un ''Parma'', taču pēkšņi parādījusies ziņa, ka par čehu futbolista pakalpojumiem interesi izrāda arī Itālijas pēdējo četru gadu čempioni ''Inter''. Klīda baumas, ka Nedveds jau esot vienojies ar ''Inter'' parakstīt līgumu uz diviem gadiem, sezonā nopelnot trīs miljonus eiro, taču tās bija tikai baumas...

Arī pats spēlētājs apstiprinājis, ka ''Inter'' viņam izteikuši piedāvājumu. ''Jā, ''Inter'' piedāvājums tik tiešām ir ļoti vilinošs. ''Juventus'', kā klubam, es vairs neko neesmu parādā, taču... Es nevēlos būt nodevējs vecās sinjores līdzjutēju priekšā. Tas būtu ļoti negodīgi no manas puses,'' sacīja Nedveds.

Spēlētāja aģents Mino Rajola atklāja, ka Nedveds noraidījis trīs izdevīgus piedāvājumus no Milānas kluba.

''Juventus'' rindās Nedveds spēlēja no 2001. līdz 2009. gadam, aizvadot 327 spēles. Čehijas izlasi pieredzējušais futbolists pārstāvējis no 1994. līdz 2006. gadam, valstsvienības rindās aizvadot 91 spēli un gūstot 18 vārtus.

Izmantotie resursi:
channel4.com

 +11 [+] [-]

, 2009-07-10 19:37, pirms 15 gadiem
visu ciennu ssim speeleetaajm, lai arii ko vinnss izveeleetos dariit!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-10 19:50, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: Interam gar degunu noiet daudz speletaju,tik tapec,ka klubs nemetajas ar naudu un pareiz dara,kapec overrate player,ja ar tiem pašiem,kas patreiz komandā var tikt tālu.
Itālijā jau jā!

  +2 [+] [-]

, 2009-07-10 20:05, pirms 15 gadiem
Labāk lai viņš paliek tā būs labāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-10 21:15, pirms 15 gadiem
būs ļoti skumīgi, ja viņš tik tiešām pametīs Juvi, vēl skumīgāk, ja futbolu vai Itāliju vispār. lai arī esmu Juves fans, un gribētu, lai Pāvels paliek tur, un nekur citur, tomēr, ja viņš ir izlēmis iet prom, lai kur viņš arī dotos, uz Inter vai Lazio, vēlu viņam veiksmi un būšu priecīgs viņu redzam spēlējam Itālijā. bet ne Juvē... un tas būs grūti.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-10 22:29, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: būs ļoti skumīgi, ja viņš tik tiešām pametīs Juvi, vēl skumīgāk, ja futbolu vai Itāliju vispār. lai arī esmu Juves fans, un gribētu, lai Pāvels paliek tur, un nekur citur, tomēr, ja viņš ir izlēmis iet prom, lai kur viņš arī dotos, uz Inter vai Lazio, vēlu viņam veiksmi un būšu priecīgs viņu redzam spēlējam Itālijā. bet ne Juvē... un tas būs grūti.
Atvaino čalīt, bet ja esi Juves fans Tu nekad neliktu Inter spēlētāju sev bildē

  +4 [+] [-]

, 2009-07-10 22:35, pirms 15 gadiem
Gigis rakstīja: Atvaino čalīt, bet ja esi Juves fans Tu nekad neliktu Inter spēlētāju sev bildē
es esmu A Sērijas fans. man visas komandas vienlīdz mīļas izņemot Juvi, tā nedaudz augstāk.
bet Rekoba ir mans mīļākais spēlētājs, un neesmu vainīgs, ka viņš spēlēja Interā.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-11 01:40, pirms 15 gadiem
sanitaars rakstīja: visu ciennu ssim speeleetaajm, lai arii ko vinnss izveeleetos dariit!
Godiigi sakot Tu man liki paardomaat! Egrīīīīīī!

     [+] [-]

, 2009-07-11 09:59, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: Interam gar degunu noiet daudz speletaju,tik tapec,ka klubs nemetajas ar naudu un pareiz dara,kapec overrate player,ja ar tiem pašiem,kas patreiz komandā var tikt tālu.
Pavēro, kas notiek - tieši Inter ir tas, kas svaidās ar naudu. Un Nedvedam jau sen ir bijis tapis piedāvāts par lielāku algu pāriet uz šamējiem. Internazionale.