Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pagājušo sezonu izlaidušais vārtsargs de Hea dodas pievienoties "Fiorentina"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pagājušo sezonu izlaidušais vārtsargs de Hea dodas pievienoties "Fiorentina"
Davids de Hea. Foto: Reuters/Scanpix

33 gadus vecais vārtsargs Davids de Hea, kurš izlaida visu pagājušo sezonu, šodien devies uz Florenci, lai izietu medicīniskās pārbaudes un noslēgtu līgumu uz vienu gadu ar Itālijas A sērijas klubu "Fiorentina".

2023. gada vasarā beidzās Davida de Heas līgums ar Anglijas Premjerlīgas klubu Mančestras "United", kuru viņš pārstāvēja kopš 2011. gada. Līgums netika pagarināts, spāņu vārtsargam kļūstot par brīvo aģentu un visu pagājušo sezonu pavadot jaunas komandas meklējumos. Vairākiem ieinteresētiem klubiem nebija pa ceļam de Heas prasītā alga, tāpat izskanēja runas par vārtsarga iespējamo pārcelšanos uz Amerikas Savienotajām Valstīm.

De Hea, kurš uz dzīvi apmeties Anglijā, kopā ar "United" kļuva par Premjerlīgas čempionu. Tāpat viņš izcīnīja divus Anglijas Līgas kausus, vienu FA kausu un vienu reizi uzvarēja UEFA Eiropas līgā.

Šodien de Hea devies uz Florenci, lai izietu medicīniskās pārbaudes un pievienotos "Fiorentina". Panākta vienošanās par līgumu uz nākamo sezonu ar iespēju sadarbību turpināt uz vēl vienu gadu.

"Fiorentina" divas reizes pēc kārtas zaudējusi UEFA Konferences līgas finālā. Klubs Itālijas pagājušajā sezonā ierindojās astotajā vietā, priekšā palaižot Milānas "Inter", "AC Milan", Turīnas "Juventus", Bergamo "Atalanta", "Bologna", "AS Roma" un Romas "Lazio".

     [+] [-]

, 2024-08-09 15:57, pirms mēneša
Varēja jau Dāvids palikt MU, Nu aizvietotājs īsti nevelk vēl.

     [+] [-]

, 2024-08-09 20:06, pirms mēneša
Jā, ļoti žēl, ka MU viņu neatstāja, vismaz kā 2 GK... Bet nu alga liela viņam bija un lažoja arī šad tad, bet nu nejau tik daudz cik Onana. Lai veicas turpmāk DDG.