Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Brazīliešu malējais aizsargs Emersons Rojals no ''Tottenham'' pārceļas uz ''Milan''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Brazīliešu malējais aizsargs Emersons Rojals no ''Tottenham'' pārceļas uz ''Milan''
Emersons Rojals (#12) pret Džastinu Kluivertu. Foto: Reuters/Scanpix

Pabeigts transfēra darījums starp Anglijas klubu ''Tottenham Hotspur'' un Itālijas vienību ''Milan'', kurā brazīliešu malējais aizsargs Emersons Rojals pārcēlies uz A sērijas grandu.

Kā vēstī ''The Athletic'', Milānas vienība par brazīlieša transfēru Ziemeļlondonas klubam samaksājusi 15 miljonus eiro, bet vēl trīs miljoni var tikt pievienoti darījuma summai, futbolistam izpildot konkrētus nosacījumus.

Lombardijas reģiona granda paziņojumā minēts, ka līgums ar Emersonu Rojalu noslēgts uz četrām sezonām ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu gadu.

25 gadus vecais Emersons Rojals ''Tottenham Hotspur'' krāsas pārstāvēja trīs iepriekšējās sezonas. Karjeras laikā viņa kontā arī trīs ''LaLiga'' mači Barselonas kreklā, divarpus sezonas Seviljas ''Real Betis'', kā arī pieraksts dzimtenes klubos ''Atletico-MG'' un ''Ponte Preta''.

Pagājušajā Premjerlīgas sezonā Emersons Rojals piedalījās 22 mačos, kuros izcēlās ar vieniem vārtiem un nopelnīja četrus dzeltenos plāksterus.

Paulu Fonsekas trenētā ''Milan'' jauno sezonu sāks sestdien, kad pulksten 21.45 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņems ''Torino'' futbolistus.

Izmantotie resursi:
https://www.acmilan.com/en/news/art...