Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Milānas "Inter" titula aizstāvēšanu sāk ar kompensācijas laikā izlaistu uzvaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Milānas "Inter" titula aizstāvēšanu sāk ar kompensācijas laikā izlaistu uzvaru
Lautaro Martiness. Foto: AFP/Scanpix

Šodien startējusi Itālijas A sērijas jaunā sezona. Atklāšanas spēlē čempione Milānas "Inter" ieguva vēlu vadību, bet kompensācijas laikā par spēli ar roku tika piespriesta pendele, un "Genoa" izrāva punktu – 2:2.

• Milānas "Inter" labā abus vārtus guva Markuss Tirams. Pirmajā puslaikā viņš izcēlās ar galvu, bet 85. minūtē čempioniem vadības grožus deva, pēc kombinācijas aukstasinīgi rīkojoties vārtu priekšā.

• Tomēr jauno sezonu sākt ar uzvaru neizdevās. Kompensācijas laikā Jans Biseks soda laukumā nospēlēja ar roku, un uz "Inter" vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens.

• Brazīlietis Žuniors Mesiass ar pendeli vārtus neguva, sitienu atvairot Janam Zommeram, taču "Genoa" uzbrucējs bija pirmais pie atlēkušās bumbas un panāca 2:2, izraujot savai komandai punktu.

• Ar identisku rezultātu noslēdzās vicečempiones "AC Milan" jaunās sezonas pirmā spēle – 2:2 savā laukumā pret "Torino". Taču spēlei bija pavisam cits raksturs.

• Duvans Zapata 68. minūtē panāca 2:0 "Torino" labā, tomēr uz maiņu laukumā nākušajiem milāniešiem izdevās izcīnīt punktu.

• 89. minūtē savus pirmos vārtus "AC Milan" kreklā guva Spānijas izlases kapteinis Alvaro Morata, bet kompensācijas laika piektajā minūtē pēc centrējuma no labās malas rezultātu izlīdzināja Noā Okafors.

Itālijas A sērija, 1. kārta

SpēleRez.Vārtu guvēji
Genoa – Inter2:2 (1:1)Voljako 20' Mesiass 90'+6 – Tirams 30' 85'
Parma – Fiorentina1:1 (1:0)Mans 22' – Biragi 75'
AC Milan – Torino2:2 (0:1)Morata 89' Okafors 90'+5 – Tiavs (savos) 30' Zapata 68'
Empoli – Monza0:0
Bologna – Udinese
Verona – Napoli
Cagliari – AS Roma
Lazio – Venezia
Lecce – Atalanta
Juventus – Como

Izmantotie avoti:
https://www.legaseriea.it/en