Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ferara ''Juvē'' vēlas redzēt Groso

Ferara ''Juvē'' vēlas redzēt Groso
Fabio Groso
Foto: AP

Itālijas futbola kluba ''Juventus'' galvenais treneris Čiro Ferara paziņojis, ka savas komandas rindās nākošajā sezonā vēlas redzēt Itālijas izlases un Francijas kluba ''Lyon'' aizsargu Fabio Groso, vēsta vietējie laikraksti Itālijā.

Vecās sinjoras treneris nākošajai sezonai vēlas pastiprināt komandas aizsardzību un bijušais aizsargs tic, ka Groso ir tieši tas spēlētājs, kurš vajadzīgs. Ferara uzskata, ka Groso spēs komandas kreisajā malā, kuru pašreiz ir okupējuši Kristians Molinaro un Paulo De Cegli, ienest gan pieredzi, gan meistarību.

Kopš 2006. gada, kad Feraram kā Itālijas izlases trenera Marčello Lipi asistentam bija iespēja strādāt kopā ar Groso Pasaules čempionāta laikā Vācijā, pašreizējais ''Juventus'' treneris ir liels viņa spēles stila piekritējs. Lai nu kā, ''Juventus'' jārēķinās ar to, ka nav vienīgais klubs, kurš nopietni izrāda interesi par 31 gadus veco aizsargu, jo pēc Itālijas izlases spēlētāja, lūko arī Vācija Bundeslīgas klubs ''Bayern Munich''.

Atgādināsim, ka bijušais ''Inter'' komandas spēlētājs pārstāvēs Itāliju gaidāmajā Konfederāciju kausa izcīņā, kura sāksies 14. jūnijā. Kopā ar itāļiem vienā grupā spēlēs Brazīlijas, Ēgiptes un ASV futbolisti.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

  +3 [+] [-]

, 2009-06-09 17:29, pirms 15 gadiem
Nebūtu slikti.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-09 17:30, pirms 15 gadiem
Priecātos tikai par to ka viņš dotos uz Juvi, labs pamata spēlētājs! Savukārt Lyon diezgan pamatīgs zaudējums varētu būt...

  +2 [+] [-]

, 2009-06-09 17:32, pirms 15 gadiem
Ja Lyon no Porto nopirks Alī Sisoko tad Grosso var droši iet prom.

  +3 [+] [-]

, 2009-06-09 17:36, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Ja Lyon no Porto nopirks Alī Sisoko tad Grosso var droši iet prom.
Tas gan tiesa!

  +3 [+] [-]

, 2009-06-09 17:39, pirms 15 gadiem
Es vienkārši dievinu patriotismu sportā. Futbolā tas tagad ir retums, bet Itālija ir patīkams izņēmums
Arī man patīk Groso spēles stils. Viņš ļoti labi pieslēdzas arī uzbrukumiem "Juvei" viņu vajag!

     [+] [-]

, 2009-06-09 17:40, pirms 15 gadiem
blukis999 rakstīja: Priecātos tikai par to ka viņš dotos uz Juvi, labs pamata spēlētājs! Savukārt Lyon diezgan pamatīgs zaudējums varētu būt...
Ja viņš būs tādā formā kā visu šo sezonu, tad tas nebūtu praktiski nekāds zaudējums. Bet Groso labā formā ir ļoti labs aizsargs. Vismaz, cik viņš pats teicis, no Lionas prom neies. Bet tas jau nenozīmē, ka tā arī būs.

  -2 [+] [-]

, 2009-06-09 18:09, pirms 15 gadiem
jaa..grosso loti patiik kaa speletaajs!
bet negribu redzeet juvee!
un runaajot par bayern...
godiigi man teikt??
BAYERN IR DURNJI?
kadaa jeegaa tadu vecu! (31 gads)
peec 2-3 sezonam..buus metams miskastee.....

     [+] [-]

, 2009-06-09 18:16, pirms 15 gadiem
slikti jau nebūtu, bet nu nedomāju, ka viņš tur iederētos. uzskatu, ka Molineri Juvei ir vienīgais aizsargs, kas tiešām komandas labā cenšās darīt visu, un ko tad darīs Ferera, ja Juve iegādāsies Groso? liks Molinaro uz soliņa? nebūtu īpaši loģiski, jo Molinaro tik tiešām ir labs. bet likt Groso uz soliņa arī nav prāta darbs, čalim vēl ir daudz dodams. man liekas Juvei tieši labais flangs katastrofāli pieklibo, bet abi šie spēlētāji ir kreisā flanga spēlētāji.

     [+] [-]

, 2009-06-09 20:40, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: slikti jau nebūtu, bet nu nedomāju, ka viņš tur iederētos. uzskatu, ka Molineri Juvei ir vienīgais aizsargs, kas tiešām komandas labā cenšās darīt visu, un ko tad darīs Ferera, ja Juve iegādāsies Groso? liks Molinaro uz soliņa? nebūtu īpaši loģiski, jo Molinaro tik tiešām ir labs. bet likt Groso uz soliņa arī nav prāta darbs, čalim vēl ir daudz dodams. man liekas Juvei tieši labais flangs katastrofāli pieklibo, bet abi šie spēlētāji ir kreisā flanga spēlētāji.
Molināro ir apsmiekls nevis aizsargs jau vairākas reizes esmu teicis, ka šāda līmeņa spēlētāja griesti ir Sjēnas/Kjēvo līmeņa klubs. čalis vēl pirms neilga laika bija sacerējies iekļūt Squadra Azzurri Viņš labākajā gadījumā velk uz backup Juvē, kkgan De Kelji jau tagad ir gatavs okupēt starta kreisās malas aizsarga pozīciju. Es gan būtu priecīgs, ja Grosso varētu iegūt par ~4 ļamiem, beet ja Liona prasa vairāk, tad jāmēģina dabūt Dossēnu no Pūles

     [+] [-]

, 2009-06-09 22:28, pirms 15 gadiem
Kāpēc nevar samaksāt izpirkumu par Vācu talantu Toni Kroos'u, man liekas bija kādi 12 citroni.

     [+] [-]

, 2009-06-09 22:38, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Nebūtu slikti.
Pievienojos.