Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Koradi pievienojies ''Udinese''

Koradi pievienojies ''Udinese''
Bernardo Koradi
Foto: Digitale

Itālijas futbola kluba ''Udinese'' vadība savas komandas sastāvu nākošajai sezonai papildinājusi ar bijušo ''Manchester City'' uzbrucēju Bernardo Koradi, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja citu itāļu klubu ''Reggina''.

''Reggina'' vienībai Koradi pievienojās pagājušajā gadā, kad kļuva zināms, ka ''Manchester City'' vairs nevēlas pagarināt līgumu ar bijušo Itālijas izlases spēlētāju. Lai arī pagājušā sezona 33 gadus vecajam uzbrucējam izdevās samērā veiksmīga, tomēr ar viņa 10 gūtajiem vārtiem sezonas laikā bija par maz, lai ''Reggina'' neizkristu no ''Serie A''.

''Reggina'' kluba vadība ļāva Koradi atstāt komandu, un ''Udinese'' ilgi negaidīja. ''Sākām veikt pārrunas jau pirms pāris mēnešiem, taču tikai tagad droši varu apstiprināt, ka Koradi ir ''Udinese'' komandas spēlētājs,'' itāļu uzbrucēja pāreju vietējai presei apstiprināja ''Udinese'' īpašnieks Džampaulo Poco.

Tāpat Poco noraidīja klīstošās baumas, ka kluba pussargs Džaetano d'Agostino varētu pārcelties uz ''Juventus''. Kluba īpašnieks uzstāja, ka nekāda konkrēta piedāvājuma vēl nav bijis, pieminot, ka atdos 27 gadus veco futbolistu tikai apmaiņā pret citiem spēlētājiem. ''Jā, tā ir taisnība, ka ''Juventus'' izrāda interesi, taču neko konkrētu viņi nav piedāvājuši. Ja ''Juventus'' vēlas mūsu d'Agostino, tad pretī mēs vēlamies saņemt Sebastianu Džovinko, Klaudio Markisio un Paulo De Cegli. Naudu mums nevajag,'' piebilda Poco.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2009-06-08 16:08, pirms 15 gadiem
Smieklīgi, Dagostino noteikti, ka būs Juves īpašums, taču Udīnei Paolo, Sebu un Klaudio neredzēt pat slapjos sapņos Vienīgais, 50 % no Lanzafames vai kāda cita Serie B spēlētāja, kurš pieder bianconieri. Starp citu Lanzafāme, visticamāk, būs Serie A spēlētājs nākamsezon - viņš pamatoti tiek saukts par itāļu Krištianu Ronaldu. Tehnika viņam ir nesliktāka kā Džovinko.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-08 17:56, pirms 15 gadiem
nu priecē šī ziņa. patīk Koradi. ilgi viņš nespēja adoptēties vairākos klubos, un te pēkšņi 33 gadu vecumā atrada savu īsto un izšāva visu, ko vēl nebija izšāvis. un Udīnē varēs uzspēlēt, jo nu Kvarjella ir prom, Udīne tiek pamazām izpirkta.