Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Markioni uz "Fiorentina", Melo uz "Juventus?

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Markioni uz "Fiorentina", Melo uz "Juventus?
Marko Markioni
Foto: AFP

Turīnas "Juventus" malējais pussargs Marko Markioni jau tuvākajā laikā varētu pārcelties uz citu Itālijas klubu "Fiorentina". Klubi vienošanos savā starpā jau panākuši, tagad pašam spēlētājam jāvienojas ar "Fiorentina" vadību.

Jau ilgāku laiku klīda runas, ka Markioni varētu atstāt Turīnas vienību, jo viņš neiederējās komandas galvenā trenera Čiro Feraras plānos. Visaktīvāk par viņu interesējās tieši "Fiorentina". Kļuvis skaidrs, ka komandām savā starpā jau izdevies vienoties, taču vēl ir jāpanāk arī vienošanās ar futbolistu.

Nopietnu interesi par "Fiorentina" spēlētāju Felipi Melo izrāda "Juventus", tādējādi, iespējams, ka komandas veiks apmaiņas darījumu. Felipe Melo aizvadīja lielisku sezonu, piesaistot vairāku spēcīgu klubu uzmanību, taču pavisam nesen pagarināja līgumu ar klubu. Izskatās, ka tas nav mazinājis "Juventus" interesi par viņu.

Ļoti iespējams, ka darījumā tiks iesaistīts arī čehu aizsargs Zdeneks Grigera, kuru savā rīcībā vēlētos redzēt "Fiorentina" galvenais treneris Čezāre Prandeli.

Markioni savas karjeras laikā spēlējis tikai Itālijas klubos ("Parma", "Empoli", "Piacenza", "Juventus"), kā arī aizvadījis pāris spēles Itālijas izlasē. Melo spēlējis tādos klubos kā "Flamengo", "Cruzeiro", "Mallorca", "Gremio", Racing Santander", kā arī citās mazāk pazīstamās komandās. Grigera karjeru uzsāka Čehijā, bet vēlāk pārcēlās uz Turciju, pēc tā dodoties spēlēt uz "Ajax".

Izmantotie resursi:
channel4.com
skysports.com

  -1 [+] [-]

, 2009-07-07 12:20, pirms 15 gadiem
Markjoni būtu pareizāk un apmaiņas darījums nenotiks. Būs Grigera +~20 miljoni, Juve Markjoni pārdeva tikai par 2 miljoniem eiro, līdz ar to Fiorentina iekļāva darījumā pirmās rokas tiesības uz Melo.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-07 12:37, pirms 15 gadiem
žēl, ka neizdevās Markioni karjera Juvē un izlasē. tik labs spēlētājs, ātrs un tehnisks. bet nenovērtēts.

     [+] [-]

, 2009-07-08 09:28, pirms 15 gadiem
Melo uz "Juventus" - tas būtu forši. Markionni ""Fiorentina" arī nebūtu slikti, bet nedomāju, ka tad viņš spētu aizstāt Melo. Toties būtu lielākas iespējas izlasē pie Lippi atkal tikt!