Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Besiktas'' vēlas Kvarežmu

''Besiktas'' vēlas Kvarežmu
Rikardu Kvarežma
Foto: Digitale

Turcijas futbola kluba ''Besiktas'' vadība savas komandas rindas nākošajai sezonai vēlas pastiprināt ar Portugāles izlases un Itālijas kluba "Inter" pussargu Rikardu Kvarežmu.

25 gadus vecais portugālis Milānā ieradās pērnā gada vasarā, kad par 18,6 miljoniem eiro pārcēlās no Portugāles kluba ''Porto''. Debijas sezonā Kvarežma nerādīja to sniegumu, ko no viņa gaidīja ''Inter'' vadība un galvenais treneris Žozē Mourinju, tāpēc sezonas otrajā pusē viņš tika izīrēts Anglijas Premjerlīgas klubam ''Chelsea''. Taču arī Londonā viņš neiekaroja treneru uzticību un, aizvadījis tikai četras spēles lielajā komandā, pārsvarā spēlēja aristokrātu otrās komandas rindās.

Sezonas noslēgumā, atgriežoties ''Inter'' komandā, tika runāts, ka Kvarežma varētu tikt iesaistīts darījumā, kas paredzētu, ka jaunais portugālis nākošo sezonu varētu turpināt citā ''Serie A'' klubā ''Genoa'', uz kuru jau pārgājis viņa komandas biedrs Ernans Krespo, taču pats futbolists no šī darījuma atteicies.

Pašlaik nopietnu interesi par Kvarežmu, kurš aizvadījis 23 spēles Portugāles izlasē, izrāda jaunie Turcijas čempioni ''Besiktas''. Cik zināms, pateicoties uzvarai vietējā čempionātā, ''Besiktas'' futbolisti nākošajā sezonā uzsāks cīņu UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā, tādējādi kluba vadība pirms gaidāmās sezonas vēlas pastiprināt komandas sastāvu. Tiek lēsts, ka turki par portugāļu pussargu ''Inter'' vadībai piedāvājuši 11 miljonus eiro.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

  +7 [+] [-]

, 2009-07-07 14:50, pirms 15 gadiem
Šitais ir labs spelētajs un viņam ir talants
Žēl ka šim speletajam nav paveicies ar trenerem un komandam
Porto sastava bija baig labs speks!!

  +5 [+] [-]

, 2009-07-07 15:01, pirms 15 gadiem
njaa..kvarezma ir loti labs speletaajs.. ..Ronaldo Nanii un Kvarezma taa ir ta super duper vidusliinija portugaalei ....bet ja nopietni...labaak lai iet uz Besiktas...tur vismaz speelju prakse buus!

  +4 [+] [-]

, 2009-07-07 15:21, pirms 15 gadiem
Nu šogad neizdevās viņam nekas spīdošs, bet tomēr ceru uz nākamo sezonu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-07 15:41, pirms 15 gadiem
Alfredsson rakstīja: Njaa esports ka vienmer ljoti labi izstulko "uz latvisko". KUarežma tads ir viņa uzvards.
Bet ta ljoti labs speletajs
Pilnigs idiotisms

     [+] [-]

, 2009-07-07 15:54, pirms 15 gadiem
Kā aizgāja uz to Inter tā pazuda bedrē! Tā ir realitāte citi spēlētāji pārceļoties uz spēcīgākām komandām progresē, a citi regresē !

     [+] [-]

, 2009-07-07 17:31, pirms 15 gadiem
Nu nav nemaz tik jauns jau! Tieši tagad jārāda klasi!

     [+] [-]

, 2009-07-07 17:41, pirms 15 gadiem
labs speletaajs.

     [+] [-]

, 2009-07-08 13:06, pirms 15 gadiem
Tad jau labāk būtu ņēmis "Genoa" variantu! Bet, kas zina - Barošs (Galatasaray) aizgāja uz Turciju un atvērās. Uz izlasi arī tiek saukts. Varbūt tāpat būs arī ar Kvarežmu. Galvenais, lai viņš tai Turcijā nepazūd. "Porto" bija viņam reāli labs klubs, "Inter" tāds nebija. Nu galvenais, ko viņš pats grib - spēlēt Serie A vai arī ČL grupu turnīrā. Gribētos, lai viņš nokļūst klubā, kur ir pilnīgi noteikti pamatsastāva spēlētājs bez konkurentiem. "Besiktas" variants ir labs - varētu kopā ar Nihatu uzbrukumus veidot. Gribās viņu redzēt atkal izlasē!

P.S. Viņš ir ļoti tehnisks, meistarīgs un galvenais - ar nereāli spēcīgu sitienu. Konkurents Roberto Karlosam un mūsu Viktoram Morozam!