Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pandeva aģents: ''''Bayern'' vienīgie izteikuši konkrētu piedāvājumu''

Pandeva aģents: ''''Bayern'' vienīgie izteikuši konkrētu piedāvājumu''
Gorans Pandevs
Foto: AP

Itālijas futbola kluba ''Lazio'' uzbrucēja Gorana Pandeva aģents atklājis, ka vienīgais klubs, kas izrādījis konkrētu interesi par viņa klientu, ir Vācijas Bundeslīgas klubs Minhenes ''Bayern''.

Jau ziņojām, ka ''Lazio'' kluba prezidents solījies darīt visu, lai gan Pandevs, gan cits komandas uzbrucējs Mauro Zarate paliktu komandā arī nākošajā sezonā. Lai arī, kluba prezidents noliedzis, ka kaut viens klubs būtu interesējies par Pandevu, jau ilgāku laiku klīst runas, ka 25 gadus veco futbolistu savā komandā vēlētos redzēt "Juventus" kluba vadība. Tiek lēsts, ka interesi izrāda arī Anglijas Premjerlīgas klubs ''Tottenham Hotspur'' un Vācijas Bundeslīgas klubi ''Bayern'' un ''Hamburg''.

Savukārt pretēji apgalvo Maķedonijas izlases spēlētāja aģents Karlo Palavičino, kurš atklājis, ka neviens klubs, izņemot ''Bayern'', ar konkrētiem piedāvājumiem nav vērsies.

''Varu apstiprināt, ka Gorans man ir lūdzis meklēt viņam jaunu komandu, jo vēlas atstāt ''Lazio'', kā arī to, ka personīgi es neko nezinu par ''Juventus'' interesi. Pagaidām varu paziņot, ka ''Bayern'' ir vienīgais klubs, kurš līdz šim brīdim ir izteicis konkrētus piedāvājumus. Vairāk es neko nevaru pateikt,'' kodolīgi sacīja Pandeva aģents.

Izmantotie resursi:
setanta.com

  +2 [+] [-]

, 2009-06-07 14:47, pirms 15 gadiem
nu nezinu gan , Bayern jau ir daudz uzbruceeju Klose Toni Gomez

driizaak uz kaadu citu vaaču klubu piemeeram STutgart

  +2 [+] [-]

, 2009-06-07 14:49, pirms 15 gadiem
uz HSV varetu iet..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-07 18:33, pirms 15 gadiem
YeTii rakstīja: nu nezinu gan , Bayern jau ir daudz uzbruceeju Klose Toni Gomez

driizaak uz kaadu citu vaaču klubu piemeeram STutgart
Klāt nāks vēl arī Olič tā kā...pārāk daudz zvaigznēm būs jāsēž uz solina!!!

     [+] [-]

, 2009-06-07 23:52, pirms 15 gadiem
Stiprs soliņš arī ir panākumu atslēga. Bet itkā nevajag Pandevu. Oličs un Millers būs pietiekami laba rezerve gadījumā, ja Toni aiziet. Ja paliek, tad Millers ir jāizīrē kādam un jāpatur Oličs un Toni kā rezervisti!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-08 00:27, pirms 15 gadiem
Lazio protams darīs visu, lai noturētu Pandevu un Zarati, labs uzbrucēju duets. Un viņš jau nu nav tas spēlētājs, kam būtu jāsēž uz soliņa kaut kur citur, bet ja pats tā nolems, tad gan neko..

     [+] [-]

, 2009-06-08 00:37, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Lazio protams darīs visu, lai noturētu Pandevu un Zarati, labs uzbrucēju duets. Un viņš jau nu nav tas spēlētājs, kam būtu jāsēž uz soliņa kaut kur citur, bet ja pats tā nolems, tad gan neko..
Vēl jau ir variants par Van Gālu un 4-3-3, kad vajag vairāk uzbrucējus. Bet kkā neticās, ka Kloze/Gomezs sēdēs uz soliņa, itkā jau Klozi var likt kā labās malas wingeri, bet arī kkā neder

  +1 [+] [-]

, 2009-06-08 00:47, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Vēl jau ir variants par Van Gālu un 4-3-3, kad vajag vairāk uzbrucējus. Bet kkā neticās, ka Kloze/Gomezs sēdēs uz soliņa, itkā jau Klozi var likt kā labās malas wingeri, bet arī kkā neder
It kā jau mūsdienu futbolā tā robeža starp wingeri un tīro uzbrucēju vairs nav tik izteikta, lielāka nozīme ir priekšējās līnijas spēlētāju vispusībai, bet reizēm tas man šķiet lieki, gribas lai flangos spēlē tipiski flangu spēlētāji un uzbrukumā tīri uzbrucēji. Laikam esmu vecmodīgs.
Nu un no Klozes wingā nevis centra uzbrukumā man liekas būtu vairāk mīnusu nekā plusu, tas pats kas ar Poldiju, nu priekš kam priekšējās līnijas spēlētāju bāzt flangā tikai lai caurumus aizlāpītu.