Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Zarate aicina Pandevu palikt "Lazio"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Zarate aicina Pandevu palikt "Lazio"
Mauro Zarate
Foto: digitale

Itālijas futbola kluba Romas "Lazio" uzbrucējs Mauro Zarate aicinājis savu uzbrukuma partneri Goranu Pandevu neatstāt klubu starpsezonā. Tieši abi šie futbolisti iepriekšējā sezonā bija komandas līderi uzbrukumā.

Jau vairākkārt esam ziņojuši, ka vairāki klubi savā īpašumā vēlējušies iegūt "Lazio" labākos uzbrucējus - Mauro Zarati un Goranu Pandevu. Ja Mauro Zarate jau iepriekš izteicās, ka paliks "Lazio" arī nākamajā sezonā, Gorans Pandevs ļoti aktīvi centies atrast sev citu klubu.

Mauro Zarate paziņojis, ka ir aicinājis Goranu pielikt punktu visiem mēģinājumiem pārcelties uz citu klubu: "Esmu runājis ar Goranu un aicinājis viņu palikt komandā, jo viņš ir lielisks spēlētājs. Visi vēlas viņu iegūt. Līdz šim viņš nav atbildējis, tādēļ es nezinu viņa lēmumu."

Pats Zarate tikai nesen atguvies no savainojuma, tādēļ tikai pamazām sācis gatavoties jaunajai sezonai. Interesanti, ka iepriekšējā sezonā argentīnietis tikai īrēts no Kataras kluba "Al Said", taču tagad klubs ir pilnībā norēķinājies par futbolistu. Tiek lēsts, ka par viņu tikuši samaksāti vairāk nekā 20 miljoni sterliņu mārciņu.

Atgādināsim, ka par Goranu Pandevu interesi esot izrādījuši vairāki klubi - "Juventus", "Bayern", "Palermo", "Bologna", kā arī Sanktpēterburgas "Zenit", taču ne ar vienu no tiem vienošanās netika panākta.

Romas "Lazio" iepriekšējā sezona nebija no tām visveiksmīgākajām, jo komanda palika tikai 10. vietā. Par prieku vietējiem līdzjutējiem, "Lazio" vienu titulu sezonā gan spēja izcīnīt, uzvarot Itālijas kausa izcīņā.

Milzīga nozīme komandas sniegumā bija Goranam Pandevam un Mauro Zaratem, jo šie futbolisti pa abiem kopā guva 22 vārtus. Zarate guva 13 vārtus, bet maķedonietis Pandevs izcēlās ar deviņiem vārtu guvumiem. Jāatzīmē, ka kopā "Lazio" guva 46 vārtus.

Izmantotie resursi:
channel4.com