Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Napoli'' turpina pastiprināties, šoreiz nopirkts Čigarini

''Napoli'' turpina pastiprināties, šoreiz nopirkts Čigarini
Luka Čigarini
Foto: Digitale

Itālijas futbola kluba ''Napoli'' vadība komandas sastāvu nākošajai sezonai papildinājusi ar itāļu pussargu Luku Čigarini, pirms tam iegādājoties ''Udinese'' uzbrucēju Fabio Kvaljarellu.

Jau ziņojām, ka pirms pāris dienām ''Napoli'' savu komandas sastāvu pastiprināja ar ''Udinese'' uzbrucēju Fabio Kvaljarellu. Šodien kļuvis zināms, ka komandai pievienojies arī 22 gadus vecais pussargs Luka Čigarini.

Interesants ir fakts, ka Čigarini vienlaicīgi pieder divām komandām – ''Parma'' un ''Atalanta'', bet viņa pārejai uz ''Napoli'' tas pilnībā netraucēja. Gan ''Parma'' kluba prezidents Tomaso Džirardi, gan ''Atalanta'' pārstāvis Alesandro Rugeri darījumu apstiprinājuši un atliek nokārtot tikai formalitātes. Pagājušo sezonu Čigarini spēlēja ''Atalanta'' rindās, aizvadot 23 spēles un gūstot trīs vārtus.

''Pašreiz viss lietas, kas saistītas, lai Čigarini varētu pārcelties uz Napoli, ir pabeigtas,'' apstiprināja ''Parma'' prezidents Džirardi. ''Visi dokumenti tiks parakstīti nedēļas beigās. Pagaidām ir tikai pāris lietas, kas kārtojamas starp mani, Rugeri un De Laurentisu (''Napoli'' kluba prezidents – R.Z.)''. Darījuma summa presei tiks paziņota nedaudz vēlāk, taču tiek lēsts, ka aptuvenā summa par jaunā futbolista pāreju varētu būt 10 miljoni sterliņu mārciņas.

Droši var teikt, ka ''Napoli'' klubs nākošajai sezonai gatavojas ļoti nopietni. Bez nopirktajiem Kvaljarellas un Čigarini, komandā spēlē tādi lieliski spēlētāji kā Ezekviels Laveci, Mareks Hamšiks, Manuels Blazī un Marselo Zalajeta.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

     [+] [-]

, 2009-06-06 18:37, pirms 15 gadiem
Par šito jau bija runas. Viens no daudzsološākajiem jaunajiem pussargiem. Normālu sastāvu taisās salasīt Napoli.
Bet Laveci vārds ir Ecekiels nevis Ezekviels.

     [+] [-]

, 2009-06-06 19:13, pirms 15 gadiem
kapec Ecekiels?

un vispar kapec tos vardus un uzvardus nevar atstat taa kaa ir, jo visu laiku iznak kkadas neproduktivas diskusijas un strideshanaas par to kaa pareizak rakstit uzvardus.......
kapec vnk nevar but Ezequel Lavezzi??

     [+] [-]

, 2009-06-06 19:35, pirms 15 gadiem
Noteikti, kopā ar Danieli Dessēnu un Klaudio Markizio pēc gadiem 3-4 veidos Itālijas izlases centra pussargu centrālo asi. Parmai agrāk bija spēcīgākā akadēmija Itālijā, tagad bišku palaidušies, šobrīd Juve un Inters laiž jau gatavus produktus Serie A līmenim. Vispār žēl, ka Čigarini pārgāja uz Napoli, ļoti simpatizē, pagājušosezon Juve bija pirmie pretendenti uz šo spēlētāju, taču lieliskais Seko un Ranjēri visu nopi.sa