Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Lazio" nevēlas pārdot ne Pandevu, ne Zarati

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lazio" nevēlas pārdot ne Pandevu, ne Zarati
Mauro Zarate
Foto: digitale

Romas "Lazio" futbola komandas prezidents Klaudio Lotito paziņojis, ka starpsezonā nevēlas pārdot ne Goranu Pandevu, ne Mauro Zarati. Prezidents solījies darīt visu, lai šie spēlētāji paliktu komandā arī nākamsezon.

Romas "Lazio" šī sezona nebija no tām visveiksmīgākajām, jo komanda palika tikai 10. vietā. Par prieku vietējiem līdzjutējiem. "Lazio" vienu titulu šajā sezonā gan spēja izcīnīt, uzvarot Itālijas kausa izcīņā.

Milzīga nozīme komandas sniegumā šajā sezonā bija Goranam Pandevam un Mauro Zaratem, jo šie futbolisti pa abiem kopā guva 22 vārtus. Zarate guva 13 vārtus, bet maķedonietis Pandevs izcēlās ar deviņiem vārtu guvumiem. Jāatzīmē, ka kopā "Lazio" guva 46 vārtus.

Par abiem spēlētājiem interesi izrāda vairāki ļoti spēcīgi klubi ("Juventus", "Tottenham", "Bayern" un citi), taču kluba prezidents izteicies, ka nevēlas nevienu no viņiem pārdot. Lotito ir gatavs palielināt abu šo spēlētāju algas, lai tikai viņi paliktu komandā. Zarates brālis Serhio Zarate paziņojis, ka viņi šobrīd gaida naudu no Lotito, lai varētu izpirkt Mauro Zarates līgumu ar Kataras klubu "Al Said" ("Lazio" īrē šo futbolistu).

Interesanti, ka kluba prezidents noliedzis, ka kaut viens klubs būtu interesējies par Goranu Pandevu, kaut arī jau ilgāku laiku klīst runas, ka šo spēlētāju savā komandā vēlētos redzēt "Juventus".

Izmantotie resursi:
channel4.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja