Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Zlatans vienojies par jaunu līgumu ar "Milan"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zlatans vienojies par jaunu līgumu ar "Milan"
Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: Reuters/Scanpix

39 gadus vecais zviedru uzbrucējs Zlatans Ibrahīmovičs tuvāko dienu laikā uz vienu sezonu pagarinās līgumu ar Itālijas A sērijas klubu “Milan”.

Ar 29 spēlēs sakrātajiem 60 punktiem “Milan” ir Itālijas vicelīdere, atpaliekot tikai no kaimiņienes Milānas “Inter”, kas atrodas astoņu punktu attālumā un braši soļo pretī pirmajam titulam kopš 2010. gada. Nedēļas nogalē “Milan” neizdevās savā laukumā pārspēt “Sampdoria” – 1:1.

Ar 15 vārtiem “Milan” labākais vārtu guvējs ir 39 gadus vecais uzbrucējs Zlatans Ibrahīmovičs, kuram pēc sezonas beigsies līgums. Taču zviedrs vēlas palikt Milānā, un abām pusēm jau izdevies panākt mutisku vienošanos par līgumu, vēsta “Sky in Italy”. Vienas sezonas līgums tikšot parakstīts tuvāko septiņu līdz desmit dienu laikā.

Tiek vēstīts, ka Zlatans sezonas laikā nopelnīs aptuveni septiņus miljonus eiro. Viņa alga būs identiska šajā sezonā saņemtajai.

Pēc sezonas līgums beigsies vēl diviem svarīgiem “Milan” futbolistiem – vārtsargam Džanluidži Donnarumam un turku pussargam Hakanam Čalhanolu, kurš prasa pamatīgu algas pielikumu, tādēļ sarunas nevedas cerētajā tempā. Interesi par Čalhanolu izrādījusi Turīnas “Juventus”, kas vasarā viņu varētu iegūt bez transfēra maksas.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-04-05 23:05, pirms 3 gadiem
..nu ko, nākamgad redzēsim kā 40gadīgs milzis sit vārtus augstākajā līgā.