Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Zenit" cer iegūt Pandevu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Zenit" cer iegūt Pandevu
Gorans Pandevs
Foto: AP

Romas "Lazio" uzbrucējs karjeru varētu turpināt Krievijas Premjerlīgas klubā Sanktpēterburgas "Zenit". Lai arī sākumā Pandevs atteicas no "Zenit" piedāvājumu, iespējams, ka savu karjeru viņš varētu turpināt šajā klubā.

Gorans Pandevs jau pasen izteica vēlmi pārcelties uz kādu citu klubu, taču "Lazio" vadiba nevēlējās šo futbolistu pārdot. Kluba prezidents gan paziņojis, ka viņš varēs atstāt komandu, ja par viņu tiks izteikts atbilstošs piedāvājums.

Viens no tādiem jau ir sekojis no Krievijas kluba "Zenit", kas par spēlētāju esot piedāvājis apmēram 14 miljonus eiro, taču pats futbolists paziņoja, ka jau ir panācis principiālu vienošanos ar "Juventus", tādēļ no piedāvājuma atteicās. Jāpiemin, ka Sanktpēterburgas klubs viņam piedāvāja piecu gadu līgumu. Šo gadu laikā viņš saņemtu 20 miljonus eiro.

Ja darījums ar "Juventus" tomēr nenotiks, Pandevs jau nākamajā nedēļā varētu pāriet uz "Zenit", kas joprojām vēlas iegūt šo futbolistu. Futbolista aģents paziņojis, ka spēlētājam ir vairāki piedāvāji no Spānijas, Itālijas un Anglijas klubiem. Visbiežāk tiek minēti šādu komandu nosaukumi - Madrides "Atletico", "Palermo", "Tottenham". Ne ar vienu no šīm komandām pagaidām vienoties nav izdevies.

Izmantotie resursi:
championat.ru
channel4.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-07-04 12:00, pirms 15 gadiem
Domaju, ka Juve maksā mazāk kā Zenit, bet toties prestižs lielāks!
Slēpts komentārs: Vynilz

  +5 [+] [-]

, 2009-07-04 13:32, pirms 15 gadiem
nee nu..zenit censas audzeet krievijas premjerliigas liimeni..tur jau spelee loti paziistami futbolisti.....ja pandevs aizies buus malacis

  +2 [+] [-]

, 2009-07-04 13:48, pirms 15 gadiem
Nujā. Ne visi zināmi futbolisti raujās uz to Krieviju. Papildinājums jau būtu tiešām neslikts Zenītam.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-04 16:05, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: Nujā. Ne visi zināmi futbolisti raujās uz to Krieviju. Papildinājums jau būtu tiešām neslikts Zenītam.
njaa bet tik zeel ka Timoschuks aizies projam ;[

bet ja taa padomaa daudzi shobrid pasaules klases aizsargi pirms iemirdzeshanaas spelejushi Krievijaa: Vidic, Skrtel, Ivanovic