Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Lazio'' treneris pametīs klubu

''Lazio'' treneris pametīs klubu
Delio Rosi
Foto: Digitale

Itālijas futbola kluba ''Lazio'' galvenais treneris Delio Rosi nācis klajā ar paziņojumu, ka pametīs Itālijas galvaspilsētas klubu tuvākajā laikā.

48 gadus vecais treneris, kurš Romas klubā strādā kopš 2005. gada, šosezon pirmo reizi piecu sezonu laikā aizveda ''Lazio'' līdz kādai trofejai. Pagājušajā mēnesī Itālijas kausa izcīņas finālā ''Lazio'' pēcspēles 11 metru soda sitienu sērijā pieveica ''Sampdoria'' futbolistus.

Lai arī ''Lazio'' beidzot tikusi pie kādas trofejas, tomēr komandas treneris Rosi paziņojis, ka vēlas pamest savu darba vietu. ''Nākošajā gadā es vairs nebūšu ''Lazio'' treneris,'' ''stadionews.it'' sacīja Romas kluba treneris. Tuvākajā laikā tikšos ar kluba prezidentu Klaudio Lotito un paziņošu savu lēmumu. Iespējams, pēc tam lūgšu sarīkot preses konferenci un oficiāli paziņošu to arī presei.''

Tiek lēsts, ka Rosi varētu apmainīties vietām ar ''Palermo'' komandas galveno treneri Davidu Ballardini, kurš šonedēļ arī atklājis, ka vēlas pamest savu amatu. Lai nu kā, Rosi, bijušais ''Lecce'' un ''Atlanta'' treneris'', atzina, ka pagaidām viņš nedomā, ko darīs turpmāk. ''Pirms lūkot pēc nākošās darba vietas, vēlos visu līdz galam nokārtot ar ''Lazio''. Esmu pagodināts, ka ''Palermo'' kluba prezidents gribētu, lai trenēju viņa komandu, taču pagaidām ir par agru runāt par manu nākotni,'' sacīja Rosi.

Izmantotie resursi:
espnstar.com