Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:251, Did:0, useCase: 3

Ielu futbola Pasaules kausa finālā izšķirošajos mačos tiek trīs Latvijas komandas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vakar Grīziņkalnā sākās Pasaules kausa fināla izspēle ielu futbolā un izšķirošajos mačos iekļuva visas trīs komandas no Latvijas - ''Amateri'', ''Riga Futsal'', kā arī ''Snowkids''. Fināla cīņas gaidāmas šodien.

Rīgas finālā piedalījās 20 komandas, kur pulcējās spēcīgākie ielu futbolisti no Nīderlandes, Japānas, Azerbajdžānas, Uzbekistānas, Austrijas, Lietuvas, Spānijas, Gruzijas, Francijas, Ungārijas, Beļģijas, Indijas, Ukrainas, Korejas, Somijas un Dānijas. Latviju pārstāvēja “Amatieri” un “Riga Futsal” komandas no Rīgas, kā arī “Snowkids” kolektīvs no Daugavpils.

Pēc piektdienas kvalifikācijas spēlēm uz sestdienas fināliem tika sekojošas komandas: “Georgia” (Gruzija), “Amatieri” (Latvija), “Kings Of Klesshelm” (Austrija), “Cageball Team” (Ungārija), “Riga Futsal” (Latvija), “Miramas LMZ” (Francija), “Pannahouse” (Dānija), “Need 4 Street” (Austrija), “Joga” (Beļģija), “Underground/TGK” (Spānija), “Inter Klessheim” (Austrija), “Snowkids” (Latvija).

17. jūnijā, plkst. 13:00 Grīziņkalna sporta kompleksā norisināsies "Ghetto Football World Cup 2023" Pasaules kausa fināls. Balvu fonds ir 6000 eiro, kā arī pasaules čempiona tituls. Ieeja uz pasākumu ir bezmaksas.

Informāciju sagatavoja:
Pasaules kausa ielu futbolā organizatori