Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:251, Did:0, useCase: 3

Ielu futbola karalis "Krauzers" izaicina uz cīņām

Ielu futbola līderis, komanda „Knauzers” aicina visus uz FK „Talsi” kausu ielu futbolā 2009.gada 7.novembrī, 10:00 Talsu sporta namā. Trijās vecuma grupās varēsiet cīnīties par uzvaru un aizvadīt vismaz četras cīņas.

Pēc absolūtas dominances aizgājušajā vasarā - izcīnītas uzvaras astoņos no astoņiem Latvijas posmiem, papildus pievienojot zeltu un sudrabu Igaunijas posmos, saņemot lieliskāko no organizatoru sarūpētajām balvām - diskotēka uz riteņiem „Party bus”, „Krauzeram” vēl nav gana.

Tāpēc „Krauzers” visus ielu futbola cienītājus aicina uz savu dzimto pilsētu Talsiem cīnīties par FK „Talsi” kausu ielu futbolā. Lai arī futbolā laika apstākļi netiek ņemti vērā, spēlētāju un līdzjutēju ērtībai turnīrs uz trijiem laukumiem notiks Talsu sporta namā. Pēc labāko komandu noskaidrošanas, turnīra atbalstītājs Cherry Club ielūdz turnīra dalībniekus (18+) uz turnīra after- party!!!

Kas? Kur? Kad?
FK „Talsi” kausa izcīņa ielu futbolā. 2009.gada 7.novembrī, 10:00 Talsu sporta namā.

Vecuma grupas
U-14, U-17, 18+
Maksimālais spēlētāju skaits komandā- 5 spēlētāji.

Dalība
Apmaksājot dalības maksu ar bankas pārskaitījumu līdz 06.11.2009.:
U-14 un U-17 4 LVL par katru komandas dalībnieku;
18 + 5 LVL par katru komandas dalībnieku.
Reģistrējoties spēlēm sacensību dienā:
U-14 un U-17 5 LVL/cilv.
18+ 6 LVL/cilv.

Sacensības
Katrai komandai tiek garantētas 4 spēles,
Izspēles sistēma tiek noteikta pēc komandu reģistrācijas beigām.

Sacensību nolikums:
talsifk.lv: Florbola klubs "Talsi"