Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:251, Did:0, useCase: 3

Klāt "Quelle" ielu futbola fināls

Andrejs Siliņš

Klāt "Quelle" ielu futbola fināls
Viena no Valmieras posma uzvarētājkomandām

Jau šo sestdien Rīgā pie tirdzniecības parka Alfa notiks Quelle Ielu futbola pēdējais 9. posms, kurā tiks noskaidroti ne tikai turnīra uzvarētāji, bet arī notiks kopvērtējuma komandu noskaidrošana un apbalvošana.

Rudens beidzot ir sasniedzis arī mūs, kā arī Quelle ielu futbola turnīri lielākā daļa jau ir noslēgušies. Ir atlicis vairs tikai viens turnīrs Rīgā. Lai turnīrs būtu iespējams, lielu paldies varam teikt ne tikai mūsu sponsoriem un atbalstītājiem, bet arī Rīgas Domes Vidzemes izpildirekcijai, kas daudz ir palīdzējusi turnīra veiksmīgā organizēšanā.

Visiem, kas vēl domā piedalīties vai nē, iesakām to darīt laikus, jo komandas jau sākušas reģistrēties un plānojam, ka pēdējā turnīrā varētu būt maksimālais komandu skaits, kas mums ir 85 komandas.

“Ar savu iniciatīvu iesaistījāmies Quelle Ielu futbola noslēguma pasākuma organizēšanā, lai turpinātu Rīgas Vidzemes priekšpilsētā uzturēt sportiskās tradīcijas un paplašinātu sportisko aktivitāšu daudzveidību. Tradicionāli katru gadu Lāčplēša dienā skolēniem rīkojam ielu stafeti “Vienības skrējiens”, labiekārtojam arvien jaunus sporta laukumus un aktīvās atpūtas vietas Vidzemes priekšpilsētas administratīvajā teritorijā. Ikviena sportiska aktivitāte ir veids, kā jauniešos raisīt gan personīgo, gan komandas cīņas garu, izturību un uzvaras prieku,” saka Vidzemes priekšpilsētas izpilddirektors Juris Viņķelis.

Atgriežoties pie iepriekšējā nedēļas 8. posma apskata, tad noteikti ir jāmin, ka Valmiera sevi ir pierādījusi, ka futbols nav svešs sporta veids un ka tas patīk pilnīgi visiem iedzīvotājiem. Kopumā Valmieras posmā piedalījā 40 komandas, un spēles notika visas dienas garumā, kad tika noskaidroti uzvarētāji visās vecuma grupās – BĒRNI (Bruģis), JAUNIEŠI (Atletik), PIEAUGUŠIE (Emin Peat) un VIP Uzņēmumi grupā uzvarēja komanda „Alvēns“.

Uz doto brīdi esam apkopojuši reitinga tabulas par visiem Quelle Ielu futbola turnīriem, un kā redzams tabulās tad īpaši interesantas cīņas ir tieši pēdējā posmā gan Jauniešu, gan Bērnu grupā, jo patreizējos turnīru līderus no pārējiem šķir tikai pāris punktu un tāpēc galvenās cīņas ir tikai vēl priekšā. Informāciju par komandu reitingiem varat apskatīt mūsu mājas lapā – ielufutbols.lv. Aicinām arī pārējās komandas nākt un piedalīties Quelle Ielu futbola turnīros un cīnīties par punktiem. Tiekamies Rīgā pie t/p ALFA.

Ikviens spēlētājs un futbola entuziasts ir aicināts piedalīties Quelle Ielu futbola turnīros, jo pasākums ir pilnībā pieejams ikvienam interesantam un viņa komandai. Reģistrācija uz turnīru kā parasti sākas no pl. 09.00 turnīra norises vietās pie sekretariāta. Arī šoreiz turnīra formāts paliek nemainīgs – 4 grupas (Bērni, Jaunieši, Pieaugušie un VIP Uzņēmumi), un futbols tiek spēlēts no rīta līdz vakaram, kad arī tiks noskaidroti uzvarētāji katrā grupā un sadalīti kausi un medaļas, un balvas no mūsu sponsoriem.

Patiesi aicinām ikvienu interesentu nākt un piedalīties, jo Quelle Ielu futbola turnīri ir vislabākais veids kā labi atpūsties un sportiskā gaisotnē pavadīt dienu. Visiem tiem, kas vēl domā vai piedalīties vai nē, noteikti aicinām piedalīties, jo ielu futbola spēle notiek ielas apstākļos, bet mēs maksimāli domājam un organizējam turnīrus tā, lai tie būtu droši gan no spēlētāju veselības, gan sportiskā viedokļa. Ielu futbola galvenais atbalstītājs ir Quelle, lielākais pasta preču katalogs Eiropā. „Mēs priecājamies, ka varam popularizēt sportisku dzīvesveidu, atbalstot ielu futbola ieviešanu Latvijā. Daudzās Eiropas valstīs ielu futbols jau ir kļuvis par iecienītu tradīciju, tai skaitā arī Vācijā, Quelle dzimtenē,“ saka Quelle mārketinga menedžere Merike Udrik.

Savā būtībā ielu futbols ir tas pats parastais futbols, ko esam pieraduši spēlēt māju pagalmos, pludmalēs un parkos. Tikai atšķirībā no parastā futbola ielu futbola komandā nepieciešams vārtsargs un trīs laukuma spēlētāji. Spēle notiek īpaši norobežotā laukumā, 10 x 15 metri. Būtiski ir pieminēt, ka ielu futbols ir vispieejamākā spēle ikvienam, jo katrā Quelle ielu futbola turnīrā spēles notiks uz 4 laukumiem, kas ļauj vienā turnīrā piedalīties līdz pat 100 komandām. Visos ielu futbola turnīros komandas tiks veidotas pēc vecuma grupām - bērni, jaunieši un pieaugušie. Jāatzīmē, ka vienā komandā varēs spēlēt gan zēni, gan meitenes, gan vīrieši, gan sievietes. Piedaloties ielu futbola turnīros būs iespēja ne tikai labi un sportiski pavadīt laiku, bet arī iegūt lieliskas balvas, ko pateicoties saviem atbalstītājiem un sponsoriem sarūpējuši sacensību organizatori.

„Spēlēt aicināts ir ikviens, jo Ielu futbols ir piemērots pilnīgi visiem cilvēkiem, neskatoties no viņu vecuma un dzimuma. Ikvienā ielu futbola turnīra posmā būs gan īpaši konkursi, gan atrakcijas ne tikai dalībniekiem, bet arī turnīra apmeklētājiem. Tāpat visos ielu futbola turnīros būs priekšnesumi un visu laiku labākā mūzika, kā arī citi patīkami pārsteigumi. Ielu Futbola Asociācijas vārdā vēlos pateikt paldies visiem mūsu atbalstītājiem, sponsoriem un sadarbības partneriem par sniegto atbalstu ielu futbola turnīru organizēšanā un nodrošināšanā,“ saka Latvijas Ielu Futbola Asociācijas prezidents Ivo Čapiņš.

Quelle Ielu Futbola turnīru kalendārs

• Rīga, 12. jūlijs
• Liepāja, 19. jūlijs
• Alūksne, 26. jūlijs
• Daugavpils, 2. augusts
• Cēsis, 9. augusts
• Talsi, 16. augusts
• Jelgava, 23. augusts
• Valmiera, 30. augusts
• Rīga, 6. septembris

Informāciju sagatavoja:
Ivo Čapiņš
Latvijas Ielu Futbola Asociācija

  +3 [+] [-]

, 2008-09-03 19:41, pirms 16 gadiem
Spartak Moscow uz peedeejo posmu nemaz var neierasties, taa pat apsteigt kopveerteejumaa vinjus neviens nevar

  +2 [+] [-]

, 2008-09-03 21:49, pirms 16 gadiem
Carloz rakstīja: Spartak Moscow uz peedeejo posmu nemaz var neierasties, taa pat apsteigt kopveerteejumaa vinjus neviens nevar

nu tur tadi normali dzeki savakushies

  +1 [+] [-]

, 2008-09-04 11:56, pirms 16 gadiem
driizaak jau tas, ka tuvaakie 2 sekotaaji ir izlaidushi pa vienam posmam, kameer naakamie jau uz mazaak kaa pusi ir bijushi.

tip dziljaa doma bija, ka mosh naakamgad vareetu taisiit taa kaa domes kausaa pludmalee, ka kopveerteejumaa njem tikai piemeeram 2/3 posmu un 1/3 sliktaakos rezultaatus met nost

  -3 [+] [-]

, 2008-09-04 14:23, pirms 16 gadiem
tuvaakie sekotaaji neizlada nevienu posmu, vinji vienkaarshi nedabuuja nevienu punktu noteiktajaa posmaa!!
Slēpts komentārs: Edgars(Spartak Moscow)

  +5 [+] [-]

, 2008-09-04 14:39, pirms 16 gadiem
Edgars(Spartak Moscow) rakstīja: a paarejas komandas vienkarshi saprata, ka nav jegas ciinities ar lideriem un dazhus turniiirus neapmekleja!! (finger)

ko tu tur muldi?!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-04 15:15, pirms 16 gadiem
Edgar, skc. Bet nu vienalga - man liekas ka neaudz interesantaak buutu, ja kopveerteejumaa njemtu veeraa tikai daaku dalju posmu, jo reti kura komanda tomeer speej izbraukaat vasaraa uz 8-9 posmiem pa visu LV.

Apsveicu protams Spartaku, kas to izdariija un visos posmos pie tam ar labaam sekmeem!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-04 17:17, pirms 16 gadiem
Carloz tev taisniiba, butu vislabaakak ja nemtu veraaa 7 labaako posmu rezultaatus, tas buutu vislabaak!! Jo daudzas labas komandas beigaas saaka radiiit sekmiigus rezultaatus, bet liidz kopverteejuma top 3 aizkljut nevar!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-04 17:34, pirms 16 gadiem
aha, ja kopaa ir 9 posmi, tad 6-7 buutu normaals skaits

  +1 [+] [-]

, 2008-09-05 19:28, pirms 16 gadiem
cik sapratu tad naakoshgad taa arii buus!!! 8posmi un njem veeraa 5cus!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-06 09:43, pirms 16 gadiem
Edgars(Spartak Moscow) rakstīja: Carloz tev taisniiba, butu vislabaakak ja nemtu veraaa 7 labaako posmu rezultaatus, tas buutu vislabaak!! Jo daudzas labas komandas beigaas saaka radiiit sekmiigus rezultaatus, bet liidz kopverteejuma top 3 aizkljut nevar!!!


Jaa tas buutu baigi labi....

     [+] [-]

, 2008-09-07 16:12, pirms 16 gadiem
Edgars(Spartak Moscow) rakstīja: tuvaakie sekotaaji neizlada nevienu posmu, vinji vienkaarshi nedabuuja nevienu punktu noteiktajaa posmaa!!

Jums gan tāds latvisks nosaukums

     [+] [-]

, 2008-09-07 21:51, pirms 16 gadiem
vislabaakais ir tas, ka taada komanda kaa kolumbs brauca uz visiem posmiem, ieguva 2. vietu un vinji netika apbalvoti. Apbalvoja tikai1. vietu. .

  +1 [+] [-]

, 2008-09-07 23:40, pirms 16 gadiem
nakamgad noteikts turniiiru skaits nav apstiprinaats, bet to, ka skaitiis 5 labaakos posmus, tas gan ir zinaams!!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-08 14:07, pirms 16 gadiem
vispaar jau stulbs variants ka kopveerteejumaa apbalvo tikai pirmo vietu nevis trijnieku. Par tiem 5ls no cilveeka ko vinji pleesh, vareeja jau vismaz medaljas nopierkt arii prieksh kopveerteejuma otraas un treshaas vietas

  +1 [+] [-]

, 2008-09-08 22:55, pirms 16 gadiem
Edgars(Spartak Moscow) rakstīja: nakamgad noteikts turniiiru skaits nav apstiprinaats, bet to, ka skaitiis 5 labaakos posmus, tas gan ir zinaams!!

Martinsons?

  +1 [+] [-]

, 2008-09-09 00:37, pirms 16 gadiem
Carloz- ja paskaitaa cik naudas sanaak no pieteikumiem, taa nauda knapi organizaaaciju nosedz!!! Petric no kurienes tu zini manu uzvaardu!!

     [+] [-]

, 2008-09-09 16:39, pirms 16 gadiem
Pirmo gadu taadu taisot vareeja arii mazliet no savas kabatas piemes naakoshgad noteikti buus sponsoru vairaak un speeles kvalitaate arii stipri augstaaka..
un simbolisk imedaljas ar kreklinjiem vareeja iedot bez kaut kaa lielaaka...
jo izbraukaat uz visiem posmiem arii prasiija savas izmaksas tomeer..