Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Konte neapmierināts ar viņa vārda piesaukšanu PSG sakarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Konte neapmierināts ar viņa vārda piesaukšanu PSG sakarā
Antonio Konte. Foto: Scanpix/Reuters.

Anglijas Premjerlīgas kluba "Tottenham Hotspur" galvenais treneris Antonio Konte, kuram ir līgums ar Londonas komandu līdz 2023. gadam, par viltus ziņām nosaucis viņa pieminēšanu Parīzes "Saint-Germain" sakarā.

PSG nule kļuva par Francijas čempioni, taču Čempionu līgā piedzīvoja vilšanos jau astotdaļfinālā, izlaižot divu vārtu pārsvaru un ar 2:3 divu spēļu summā piekāpjoties Madrides "Real". Franču mediji vēstījuši, ka Mauricio Početīno galvenā trenera krēslā varētu aizvietot Antonio Konte.

"Domāju, ir labi, kad citi klubi novērtē manu darbu. Tā gan ir tikai viena monētas puse. Otra – man nepatīk, kad cilvēki izdomā ziņas, tikai lai radītu problēmas. Tas nav pareizi ne pret mani, ne pret klubiem," pauda Antonio Konte, kurš pie "Tottenham" stūres stājās novembrī un noslēdza līgumu līdz 2023. gada vasarai.

"Šī situācija liek man pasmaidīt, bet cilvēkiem, kas mēģina radīt šādu informāciju, vajadzētu izrādīt cieņu pret visiem iesaistītajiem. Nevajag izgudrot viltus ziņas un paust melus," pauda Konte, kura vadītā komanda Premjerlīgā ieņem piekto vietu. No Čempionu līgas zonas tā atpaliek divus punktus.

"Mums vēl palikušas piecas spēles. Pēc sezonas man būs privāta saruna ar klubu, un tad vienosimies par labāko risinājumu," teica Konte. Viņš trenera karjeras laikā trenējis arī "Chelsea", kā arī Milānas "Inter", Turīnas "Juventus" un Itālijas izlasi.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-04-30 17:18, pirms 2 gadiem
Slavenu ar futbolu saistīru itāļu sakarā šodien dominē citas ziņas.

     [+] [-]

, 2022-04-30 18:58, pirms 2 gadiem
Iedomājaties Konti ar tām PSG princesēm un psihopātu vadību