Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Spurs" piedāvā "Rennes" 12,7 miljonus par Mvilā

Andrejs Siliņš

"Spurs" piedāvā "Rennes" 12,7 miljonus par Mvilā
Jans Mvilā
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Tottenham Hotspur" vadība izteikusi oficiālu piedāvājumu no franču kluba "Rennes" par 12,7 miljoniem sterliņu mārciņu iegādāties Francijas valstsvienības pussargu Janu Mvilā. Tiesa, "Rennes" iepriekš vēstījusi, ka vēlas vismaz 15 miljonus.

Nesen kļuva zināms, ka "Spurs" rindās turpmāk vairs nespēlēs horvātu pussargs Luka Modričs, par kuru Madrides "Real" klubam samaksās vairāk nekā 35 miljonus.

Jans Mvilā, kurš visu līdzšinējo karjeru pavadījis "Rennes" vienībā, šovasar noraidījis vairāku citu klubu piedāvājumus. Mvilā atteica gan Sanktpēterburgas "Zenit", gan Doņeckas "Shakhtar", bet "Spurs" neesot vienīgais Premjerlīgas klubs, kas vēloties savās rindās redzēt futbolistu. Oficiāli apstiprināts tikai Totenhemas piedāvājums, bet tiek runāts, ka par spēlētāju interesējas arī "Everton", "Newcastle" un "Arsenal".

22 gadus vecais Mvilā "Rennes" vienībā 110 mačos guvis divus vārtus, bet Francijas valstsvienībā aizvadījis 22 spēles, gūstot vienus vārtus.

Mvilā nav vienīgais Francijas izlases spēlētājs, par kuru interesējas "Spurs". Klubs vēloties iegūt arī vārtsargu Igo Lorisu, apstiprinājis futbolista pārstāvētā kluba "Lyon" prezidents Žans Mišels Olass. "Lēmumu pieņems Igo. Domāju, "Tottenham" pavisam drīz sāks ar viņu runāt," prezidents atklāja, ka starp klubiem vienošanās par pārejas summu gandrīz jau panākta. "Viņam pašam jāizlemj, vai noteikumi ir piemēroti gan no finansiālā, gan sportiskā aspekta."

Izmantotie resursi:
BBC

  +7 [+] [-]

, 2012-08-28 10:55, pirms 12 gadiem
"Spurs" rindās turpmāk vairs nespēlēs horvātu pussargs Luka Modričs, par kuru Madrides "Real" klubam samaksās vairāk nekā 35 miljonus.
Real dabon Modriču un vēl 35 miljonus, izdevīgs darījums

     [+] [-]

, 2012-08-28 11:04, pirms 12 gadiem
Nu, beidziet! Tā Arsēns Vengers sirdstrieku dabūs un pametīs Arsenal ātrāk nekā Fērgijs MU...

     [+] [-]

, 2012-08-28 22:41, pirms 12 gadiem
Edviins_95 rakstīja: "Spurs" rindās turpmāk vairs nespēlēs horvātu pussargs Luka Modričs, par kuru Madrides "Real" klubam samaksās vairāk nekā 35 miljonus.
Real dabon Modriču un vēl 35 miljonus, izdevīgs darījums
??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ??