Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Emerijs paraksta divu gadu līgumu ar PSG

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Emerijs paraksta divu gadu līgumu ar PSG
Unajs Emerijs
Foto: AFP/Scanpix

Par Francijas čempiones "Paris Saint Germain" galveno treneri kļuvis Unajs Emerijs, kurš pie "Sevilla" stūres trīs gadus pēc kārtas uzvarēja UEFA Eiropas līgā.

44 gadus vecais Spānijas speciālists Unajs Emerijs spēlētāja karjeras laikā neuzspēlēja ārpus dzimtenes, bet tagad parakstīta vienošanās uz divām sezonām ar Francijas čempionvienību "Paris Saint Germain". Viņa alga par vienu sezonu tiek minēta piecu miljonu eiro apmērā.

Emerijs 2012. gada novembrī vadīja Maskavas "Spartak", taču pēc derbijā piedzīvotās sakāves ar 1:5 pret "Dynamo" tika atlaists. Sekoja stāšanās pie "Sevilla" stūres, un sadarbība vainagojusies panākumiem. Lai gan Spānijas čempionātā iegūtas divas piecās un viena septītā vieta, trīs reizes pēc kārtas uzvarēts UEFA Eiropas līgā.

2013. gadā "Benfica" tika pieveikta pēcspēles 11 metru sitienu sērijā, nākamajā sezonā izdevās apspēlēt pārsteidzošo ukraiņu "Dnipro", bet pēdējā finālā pēc neizteiksmīga pirmā puslaika izdevās atgūties un ar 3:1 pieveikt "Liverpool".

Aizvadītajā sezonā "Paris Saint Germain" pārliecinoši uzvarēja Francijas čempionātā, sakrājot 96 punktus, kas bija par 31 vairāk nekā tuvākajai sekotājai "Lyon". Tomēr kluba vadība nebija apmierināta ar izstāšanos no Čempionu līgas ceturtdaļfināla fāzē, kad divu spēļu summā ar 2:3 (2:2 un 0:1) tika atzīts "Manchester City" pārākums.

No darba tika atbrīvots līdzšinējais galvenais treneris Lorāns Blāns, kuram, kā vēsta Francijas mediji, kompensācijā pienākas 22 miljoni eiro. Par Emerija līguma izpirkšanu "Sevilla" pienākas divi miljoni.

Izmantotie resursi:
PSG.fr - Site officiel du Paris Saint-Germain

     [+] [-]

, 2016-06-28 19:16, pirms 8 gadiem
baumo ka pirmais meerkjis ir bijushaas komandas pussargs Krihovjaks no Polijas izlases

     [+] [-]

, 2016-06-28 19:41, pirms 8 gadiem
Pat vadījis Maskavas Spartak.

     [+] [-]

, 2016-06-28 20:37, pirms 8 gadiem
Baumo, ka nakamaja sezona PSG speles Messi un Ronaldo, par kuriem kopa summa bus 1 miljards!!

     [+] [-]

, 2016-06-28 21:00, pirms 8 gadiem
RonaldoTheBest rakstīja: Baumo, ka nakamaja sezona PSG speles Messi un Ronaldo, par kuriem kopa summa bus 1 miljards!!
baumoja par Neimaaru un ljoti daudz,tik shis esot pateicis nee ,bet PSG aizsargs Markinjos esot pateicis sheiham ka veelas paariet uz Barcu vasaraa