Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Nani pievienojas Valensijai, Gliks uz ''Monaco''

Nani pievienojas Valensijai, Gliks uz ''Monaco''
Luiss Nani cīņā ar Kamilu Gliku Eiropas čempionāta 1/4 fināla spēlē starp Portugāli un Poliju
Foto: AFP/Scanpix

Portugāles izlases uzbrucējs Nani parakstījis līgumu ar Spānijas augstākās līgas klubu ''Valencia'', savukārt poļu aizsargs Kamils Gliks jaunajā sezonā pievienosies Francijas ''Monaco''.

Portugāles izlases uzbrucējs Luiss Nani šodien noslēdza oficiālu vienošanos ar Spānijas ''La Liga'' klubu ''Valencia'' uz trīs sezonām. Lai portugāli iegūtu savā rīcībā, Valensijai nācās šķirties no 8,5 miljoniem Eiro. Nani ir stabils Portugāles izlases pamatsastāva spēlētājs šobrīd notiekošajā Eiropas čempionātā, kurā portugāļi, neuzvarot nevienu maču pamatlaikā, pamanījušies aizkļūt līdz pusfinālam. Jau turnīra laikā izskanēja runas, ka 29 gadus vecais futbolists varētu pievienoties tādām komandām, kā Milānas ''Inter'', Liverpūles ''Everton'' un pat atgriezties Mančestrā, taču vienīgais reālais piedāvājums sekoja no Valensijas puses.

Aizvadītajā sezonā Nani pārstāvēja Turcijas spēcīgākās līgas klubu ''Fenernahce'', 28 spēlēs gūstot astoņus vārtus un palīdzot savai komandai izcīnīt otro vietu. Savus spožākos karjeras gadus portugālis aizvadīja slavenās Mančestras ''United'' rindās, kur kopumā astoņu gadu laikā Nani laukumā devās 147 reizes. 2011. gads futbolistam bija sevišķi veiksmīgs, jo viņš tika atzīts par līgas labāko jauno spēlētāju un iekļauts Anglijas Premjerlīgas sezonas simboliskajā izlasē.

Polijas izlases aizsardzības balsts Kamils Gliks, kurš iepriekš bija Itālijas A Sērijas kluba ''Torino'' spēlētājs, turpmāk pārstāvēs Francijas augstākās līgas ''Ligue 1'' komandu ''Monaco''. Par 28 gadus vecā centra aizsarga pāreju Monako samaksāja 8 miljonus Eiro, parakstot līgumu uz četriem gadiem. Gliks nav vienīgais skaļais Monako komandas darījums. No īres atgriezies arī Radamels Falkao, kurš tika aizdots gan Mančestras ''United'', gan Londonas ''Chelsea'', taču īres periodā laukumā praktiski netika laists un futbolists, piedzīvojot ļoti neveiksmīgu karjeras posmu.

Gliks piecu sezonu laikā bija kļuvis par ''Torino'' fanu mīluli un neatņemamu komandas sastāvdaļu, kopā nospēlējot 154 spēles. Polijas izlases rindās Eiropas čempionātā Gliks palīdzēja savai komandai aizcīnīties līdz 1/4 finālam, kurā 11 metru sitienu sērijā atzina Portugāles pārākumu. Jāpiebilst, ka aizsargs joprojām ir pārliecinošs Eiropas čempionāta līderis pēc precīzi izsistajām bumbām ārpus sava soda laukuma, neitralizējot pretinieku uzbrukumus (53). Tuvākie sekotāji, jeb Ragnars Sīgurdsons (40) un Kriss Smolings (40) no turnīra jau ir izstājušies.

Tikmēr Horvātijas izlases aizsargs Šime Vrsaļko, kurš izlases rindās Eiropas čempionātā laukumā izgāja divos mačos, izpelnījies savu uzmanību Madrides ''Atletico'', kas ar 23 gadus veco aizsargu noslēgusi vienošanos uz pieciem gadiem. Arī Vrsaļko iepriekš spēlējis A Sērijā, ''Sassuolo'' rindās aizvadot 54 spēles un palīdzot komandai izcīnīt augsto sesto vietu turnīra kopvērtējumā.

Resursi:
Monaco sign Kamil Glik from Torino - Goal.com
OFFICIAL: Valencia sign Nani - Goal.com
OFFICIAL: Atletico complete Vrsaljko signing -...

     [+] [-]

, 2016-07-05 19:39, pirms 8 gadiem
man interesanti ko visi Nani izlases biedraa Andre Gomesaa atradushi,MU bija ljoti ieintereseeti,tagad Barca ar Real krustojushi skjeepus

  +1 [+] [-]

, 2016-07-05 19:50, pirms 8 gadiem
Wtf? Tikai 8 miljoni par Gliku Citos avotos tiek noraadiiti, ka Monaco samaksaas 11 miljonus par vinju. Nekaads jaunais nav, bet, manupraat, 28 gadi ir labaakais vecums CB. Monaco kaarteejais veiksmiigais un leetais pirkums. Par Nani 8,5 miljoni arii nav nekas. Runaa, ka van Peersijs arii vareetu pamest Fenerbache. Beigaas tur neviens pagajushaas sezonaa liideris nepaliks

     [+] [-]

, 2016-07-05 19:52, pirms 8 gadiem
Nil viņi to vien dara pēdejā mēneša laika,ka vien cīnas par jaunajiem

     [+] [-]

, 2016-07-05 20:10, pirms 8 gadiem
jaa,un taada sajuuta ka Peres katru riitu atver aviizi,ierauga,ka par kaadu intereseejas Barca,un uzreiz panjem telefonu un saka ka mums ar vinju vajag

  -4 [+] [-]

, 2016-07-05 20:44, pirms 8 gadiem
par Nani šaubas .. vismaz izlasē galīgi krīt ārā un nevelk uzbrukumu, brauc uz CR7 ..

     [+] [-]

, 2016-07-05 20:46, pirms 8 gadiem
Nesaprotami, Gliku jau pērn daudzi lielie klubi gribēja, interese arī šogab bija, bet turējās lojāli pie Torino... a tagad aiziet uz Monaco, nu nez nez, varbūt.

     [+] [-]

, 2016-07-05 22:08, pirms 8 gadiem
Daniel, 20:44, pirms stundas, ignorēt, atbildēt
par Nani šaubas .. vismaz izlasē galīgi krīt ārā un nevelk uzbrukumu, brauc uz CR7 ..
Nu Nani ir flanga speeleetaajs, bet izlasee vinsh speelee kaa ST jeb smailes uzbruceejs. Un CR7 ir taa pati probleema un shajaa chempii tikai pret Ungaariju bija liimenii.

     [+] [-]

, 2016-07-06 09:12, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: jaa,un taada sajuuta ka Peres katru riitu atver aviizi,ierauga,ka par kaadu intereseejas Barca,un uzreiz panjem telefonu un saka ka mums ar vinju vajag
Lai mākslīgi uzsistu vērtību. Tāpat kā futbolisti pirms jaunā kontrakta "baumo" par iešanu uz citiem klubiem, lai paaugstinātu savējo vērtību.