Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Dortmunde par 12 miljoniem nopērk Gerreiru, Balotelli tuvojas Turcijai

Agris Suveizda

Dortmunde par 12 miljoniem nopērk Gerreiru, Balotelli tuvojas Turcijai
Rafaels Gerreiru pret Kolbeinu Sigtorsonu
Foto: Sipa USA/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas futbola klubs Dortmundes "Borussia" savā mājaslapā paziņoja par četru gadu līguma parakstīšanu ar Portugāles izlases spēlētāju Rafaelu Gerreiru. Pārejas summa – 12 miljoni eiro.

Francijā dzimušais Rafaels Gerreiru līdz šim visu karjeru bija pavadījis dzimtenē. Absolvējis "Caen" akadēmiju un spēlējis "Ligue 2", pirms trim gadiem viņu par trīsarpus miljoniem eiro nopirka "Lorient". Šā kluba rindās viņš Francijas čempionātā aizvadīja 102 spēles, 94 sāka pamatsastāvā un guva desmit vārtus.

"Gerreiru ir tehniski apmācīts spēlētājs, kurš vienlīdz ērti var spēlēt vairākās pozīcijās. Esam ļoti priecīgi, ka viņš ir izvēlējies pievienoties Dortmundes "Borussia"," kluba mājaslapā citēts sporta direktors Mihaels Corks. Gerreiru pamatpozīcija ir kreisās malas aizsargs, taču viņš var spēlēt arī kā kreisās malas pussargs. 22 gadus vecais futbolists devās pamatsastāvā Portugāles pirmajā spēle "Euro 2016" pret Islandi (1:1).

Gerreiru līdz ar to kļuvis jau par piekto – un otro dārgāko - Dortmundes "Borussia" pirkumu šajā pāreju periodā. Par 14 miljoniem eiro tika iegādāts Sebastiāns Rode, par 9,5 miljoniem pievienojās Emre Mors, par astoņiem miljoniem – Marks Bartra, bet par 3,75 miljoniem Dortmunde nopirka Mikelu Merino. Tikmēr komandu pameta Matss Hummelss (38 miljoni) un Ilkajs Gindoans (27).

Savukārt bēdīgi slavenais Mario Balotelli karjeru varētu turpināt Stambulā. "Piedāvāju viņu "Besiktas" un tagad gaidu viņu atbildi," turku portālā Spox.com.tr citēts Balotelli aģents Mīno Rajola. "Taču esmu diezgan pārliecināts, ka transfērs notiks, jo prezidents man iepriekš jau apliecināja, ka darīs visu iespējamo, lai viņu iegūtu savā rīcībā." 25 gadus vecais "Liverpool" piederošais uzbrucējs šosezon "Milan" rindās A Sērijā aizvadīja 20 spēles, tikai astoņas sāka pamatsastāvā un guva vienus vārtus. Balotelli netika iekļauts Itālijas izlases sastāvā finālturnīram.

Izmantotie resursi:
Borussia Dortmund sign Raphaël Guerreiro | bvb.de
Balotelli headed for Turkey | Football Italia

     [+] [-]

, 2016-06-16 19:00, pirms 8 gadiem
Ja Balotelli neparādīs Besiktas labu sniegumu, varēs kapāt Latvijā

  +3 [+] [-]

, 2016-06-16 19:17, pirms 8 gadiem
Normali kaukadu speletaju veesaa nopeerk, a visa Latvija nevar uzcelt 1 stadionu par 1 speletaja cenu

  +2 [+] [-]

, 2016-06-16 19:52, pirms 8 gadiem
BVB nopietni komplektējās.
Priecē tieši gados jauno spēlētāju piesaiste.

     [+] [-]

, 2016-06-16 19:55, pirms 8 gadiem
Madrides Real ar saak sastaava tiiriishanu,Cherishevu paardevushi Villareal, Jese izskataas ljoti tuvu nonaakshanai iirei Espanyol,kaa ar par Nacho liela interese no Roma puses un nez kaapeec ar saakushi intereseeties par diviem speeleetaajiem,kurus lenc Barca-Las Palmas aizsargu Mauricio Lemosu un jauno braziilju talantu Gabrielu Jesusu

  +1 [+] [-]

, 2016-06-16 20:15, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: Madrides Real ar saak sastaava tiiriishanu,Cherishevu paardevushi Villareal, Jese izskataas ljoti tuvu nonaakshanai iirei Espanyol,kaa ar par Nacho liela interese no Roma puses un nez kaapeec ar saakushi intereseeties par diviem speeleetaajiem,kurus lenc Barca-Las Palmas aizsargu Mauricio Lemosu un jauno braziilju talantu Gabrielu Jesusu
Rm man liekas,ka pirmā Lemosu gribēja,bet Barca laikam tagad baigo cenu uzmetusi..Neredzu jēgu izīrēt Hesi ja viņi grib mistiskā kārtā Moratu paņemt atpakaļ.Mēnesi atpakaļ RM paši teica,ka ātrāk jāpārdod Morata,bet tgd jau grib atpakaļ..Pats Morata negrib atpakaķ uz RM + čikstēs,ka spēlēs,kā rezervists..