Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Bordeaux" izīrē Kavenagi, ben Arfa, visticamāk, pāries uz "Newcastle"

Agris Suveizda

"Bordeaux" izīrē Kavenagi, ben Arfa, visticamāk, pāries uz "Newcastle"
Fernando Kavenagi
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola klubs "Bordeaux" Spānijas "Mallorca" uz sezonu izīrējis argentīniešu uzbrucēju Fernando Kavenagi. Savukārt vakar "Bordeaux" papildinājās ar tunisiešu pussargu Fahidu ben Halfallā. Jau pavisam drīz Anglijas "Newcastle" acīmredzot pievienosies Marseļas "Olympique" spēlētājs Hatems ben Arfa.

Pavisam drīz pēc Nigērijas izlases uzbrucēja Musas Māzū pārejas uz "Bordeaux" prom devies cits uzbrucējs Fernando Kavenagi, kurš uz gadu izīrēts Spānijas "Mallorca". Ja spāņu komandu apmierinās argentīnieša sniegums, tā varēs viņu iegādāties par aptuveni 3,5 miljoniem eiro. Toties "Bordeaux" rindas papildinājis 27 gadus vecais Tunisijas izlases pussargs Fahids ben Halfallā, kurš par aptuveni četriem pieciem miljoniem iegādāts no "Valenciennes".

Kavenagi uz "Bordeaux" pārgāja 2006.gada janvārī, kad franču klubs viņu par 13 miljoniem eiro pārpirka no Maskavas "Spartak". Kavenagi pat ļoti veiksmīgi iejutās komandā, otrajā sezonā 23 spēlēs gūstot 15 vārtus un atdodot 16 rezultatīvas piespēles. Nākamajā sezonā Francijas čempionātā Kavenagi, kuram septembrī apritēs 27 gadi, atzīmējās ar 13 gūtiem vārtiem, taču pagājušajā sezonā argentīnietis zaudēja vietu sastāvā.

Jau tuvākajā laikā Anglijas Premjerlīgas klubam "Newcastle", visticamāk, pievienosies Marseļas "Olympique" malējais pussargs Hatems ben Arfa. Vēl otrdien tika ziņots, ka viņš vistuvāk ir pārejai uz "Liverpool", bet trešdien kā galvenā kandidāte tika minēta Brēmenes "Werder". Ja klubi vienosies par darījumu, ben Arfa tiks izīrēts uz vienu sezonu. Ja ben Arfa kluba rindās aizvadīs vismaz 25 mačus, "Newcastle" ben Arfu iegūs savā īpašumā, samaksājot aptuveni piecus vai sešus miljonus eiro.

Augusta pašā izskaņā Marseļu, ļoti iespējams, pametīs brazīliešu uzbrucējs Brandau, par kuru lielu interesi izrāda Gelzenkirhenes "Schalke" un Kazaņas "Rubin". Brazīlieša cena ir robežās no septiņiem līdz astoņiem miljoniem eiro. Iespējams, komplektāciju vēl nav noslēdzis Lionas "Olympique". Kā ziņo franču prese, Lionas komanda par 15 miljoniem eiro varētu iegādāties "Milan" pussargu Matjē Flaminī.

Izmantotie resursi:
L'EQUIPE : toute l'actualité sportive en...

  -1 [+] [-]

, 2010-08-27 13:44, pirms 14 gadiem
Biju Kavenagi ierindojis rindā pēc Berbatova un Klozes-spēlētājiem kam sevi jāapliecina no jauna savos klubos.

     [+] [-]

, 2010-08-27 14:33, pirms 14 gadiem
Lionai ļoti labs papildinājums būtu Flamini - ceru, ka paņems viņu no ACM. Marseļā Brandau, lai gan guva vārtus, manuprāt, nu nebija līdz galam iejuties. Izskatās, ka Rubin taisās veidot supersastāvu, taču man labāk patiktu, ja viņš paliktu "redzamākā" līgā un pievienotos Schalke komandai. Ar Raulu varētu kopā kapāt. Un, lai nu kurš, bet Magats zina, kā pareizi pielietot spēlētāju spējas kluba labā. To viņš apliecināja, jau strādājot ar Wolfsburg komandu. Mallorca arī tikusi pie varena papildinājuma. No sākuma de Guzmans, tagad Kavenagi. Iespaidīgi. Nesaprotu, kā pēc tik lieliskām divām sezonām Kavenagi varēja nenostiprināties sastāvā. Labi, bija Šamaks, bet nu Kavenagi bija lielisks. Un, pabeidzot par ben Arfu, es labprātāk tomēr redzētu viņu ČL kopā ar Werder. Tad jau redzēs, kā atrisināsies šī transfēru sāga.

     [+] [-]

, 2010-08-27 15:30, pirms 14 gadiem
būs prieks pavērot Kavenagi Maļorkas sastāvā. patīk šis cīnītājs un klubs. ceru, ka izšaus, jo talants viņam ir.

     [+] [-]

, 2010-08-27 16:20, pirms 14 gadiem
malači.

     [+] [-]

, 2010-08-27 18:24, pirms 14 gadiem
Kavenagi man ir isteniba žel,jo netiek novertēts