Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

papildināts Madrides "Real" iegādājas Koentrau; Tevess vēlas pamest "City"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Madrides "Real" iegādājas Koentrau; Tevess vēlas pamest "City"
Karloss Tevess (centrā)
Foto: Reuters/Scanpix

Dažas dienas pēc tam, kad „Manchester City” galvenais treneris Roberto Mančīni pauda pārliecību par Karlosa Tevesa palikšanu klubā, Argentīnas uzbrucējs nācis klajā ar paziņojumu, ka vēlas pamest Anglijas Premjerlīgas klubu.

Koentrau pārceļas uz Madridi

Spānijas superklubs Madrides "Real" oficiāli paziņojis, ka ir panākta vienošanās ar Lisabonas "Benfica" par 23 gadus vecā Fabiu Koentrau iegādi. Ar kreisās malas aizsargu līgums tiks noslēgts uz sešiem gadiem. Profesionālo karjeru Portugāles izlases futbolists uzsāka "Rio Ave" vienībā, bet 2007.gadā pārcēlās uz vienu no Portugāles grandiem "Benfica". Perspektīvais aizsargs pēcāk vairākas sezonas pavadīja īrēs – "Nacional", "Zaragoza" un "Rio Ave" – un "Benfica" pamatsastāvā nostiprinājās vien pirms diviem gadiem. Koentrau vienreiz kļuvis par Portugāles čempionu un vienreiz ieguvis Līgas kausu. Koentrau pēc Nuri Šahina (10 miljoni eiro), Hamita Altintopa (brīvais aģents), Rafaela Varāna (10) un Hosē Kaljehona (5) kļūs par piekto "Real" papildinājumu šosezon. Pārejas summa tiek lēsta 30 miljonu eiro apmērā.

Tevess vēlas prom

„Ar lielu nožēlu paziņoju, ka vēlos aiziet. Man ir milzīga cieņa pret klubu, tā faniem un vadību. Ceru, ka cilvēki sapratīs manu lēmumu. Pēdējie 12 mēneši manai ģimenei nav bijuši viegli. Dzīvot Mančestrā bez saviem bērniem bija ļoti grūti un pamatīgs izaicinājums. Man jābūt tuvāk savai ģimenei. Ceru, ka „City” fani sapratīs, ka komandai atdevu visu, kas man bija,” paziņojumā sacījis Karloss Tevess, kurš „City” sastāvā 86 mačos guvis 53 vārtus.

27 gadus vecais uzbrucējs, kurš šobrīd ar Argentīnas izlasi piedalās „Copa America” turnīrā, „City” klubā ieradās pirms diviem gadiem, pārnākot no „Manchester United”. Futbolista transfērs togad sasniedza 32 miljonus mārciņu, bet šobrīd „City” viņu novērtē ar aptuveni 50 miljoniem.

Sarežģījumus potenciālā pārējā uz citu klubu varētu radīt arī futbolista milzīgās algas prasības. Tiek lēsts, ka šobrīd uzbrucējs saņem tuvu pie 250 000 mārciņām nedēļā. Tādējādi argentīnietim nāksies samazināt savas algas apjomus, ja viņš vēlēsies spēlēt citur.

„City” pagaidām nevienu oficiālu piedāvājumu par futbolistu nav saņēmis. Kā reālākie kandidāti tiek minēti abi Milānas superklubi – „Milan” un „Inter”. Tevesam ar „City” ir līgums vēl uz trim gadiem.

Klišī līgums uz četriem gadiem

Vakar oficiāli noslēgta Gaela Klišī pārēja no „Arsenal”. Franču aizsargs pirmdien „City” klubā izgājis medicīnas apskati un licis parakstu uz četru gadu līguma. Par 25 gadus veco futbolistu „City” samaksāja tikai septiņus miljonus. Klišī oficiālā prezentācija notiks „City” tūres laikā ASV un Kanādā.

„Esmu ļoti laimīgs, pievienojoties tik lielam klubam. Ceru, ka varu ar savām kvalitātēm varēšu dot labumu klubam, kurā jau tā ir ļoti daudz fantastisku spēlētāju,” teica Klišī.

Bijušais „Arsenal” aizsargs Martins Kiouns uzskata, ka francūža pārdošana „Arsenal” ir labs darījums: „Viņš pieļāva daudz kļūdu svarīgos brīžos un es neesmu sajūsmā ar to, ka viņš savā laikā sasniedza klubā. Neatkarīgi no tā, būs vai nebūs Kīrans Gibss viņa aizstājējs, esmu pārliecināts, ka Arsēns Vengers iegādāsies vēl vienu kreisās malas aizsargu.”

Marseļa un Lille pastiprinās

Tikmēr vērtīgu papildinājumu ieguvusi Marseļas "Olympique", kas parakstīja trīs gadu līgumu ar Francijas izlases un bijušo "Bordeaux" kapteini Alū Diarā. Marseļas kluba galvenais treneris Didjē Dešāms jau pirms gada vēlējās iegādāties pieredzējušo balsta pussargu, taču tad neizdevās vienoties par pāreju. "Bordeaux" par darījumu saņems ap pieciem miljoniem eiro. 29 gadus vecais pussargs savulaik pārstāvējis arī tādus klubus kā Minhenes "Bayern", "Liverpool" un Lionas "Olympique".

Savukārt ar trim spēlētājiem līgumu parakstījusi "Lille". Francijas čempione ieguva bijušo Telavivas "Hapoel" vārtsargu Vinsentu Enjeamu, kurš sastādīs konkurenci pamatvārtsargam Mikaelam Landro. 28 gadus vecais vārtu vīrs pagājušajā gadā Nigērijas izlases rindās spēlēja Pasaules kausa izcīņā. Vēl "Lille" no īres izpirkusi Davidu Rozehnalu, kuram šodien aprit 30 gadi. Čehu aizsargs pirms tam pārstāvēja Vācijas "Hamburg". Tāpat beidzot oficiāli notikusi 30 gadus vecā Benuā Pedretī pāreja. Bijušais "Auxerre" kapteinis vidējā līnijā aizstās Joanu Kabaju, kurš pārcēlās uz Ņūkāslu. Savukārt 34 gadus vecais bosnietis Hasans Salihamidžičs atgriezās Vācijā un pievienojās "Wolfsburg". Bijušajam "Bayern" futbolistam beidzās līgums ar Turīnas "Juventus".

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
Telegraph.co.uk - Telegraph online, Daily...
Sporting Life - Sports News | Live Football...

1 2 44 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2011-07-05 08:55, pirms 13 gadiem
miljonu mēnesī pelnīt?! apetīte rodas ēdot visiem šiem izlaisteņiem.

 +10 [+] [-]

, 2011-07-05 09:29, pirms 13 gadiem
Klišī, kaut ko nejauc? Man gan šķiet, ka Arsenal ir mazliet lielāks klubs kā City.

  +5 [+] [-]

, 2011-07-05 09:35, pirms 13 gadiem
Manchester City tagad tiek uzskatīts par lielu klubu. B.le viņi tak 20 gadu laikā ir izcīnījuši tikai vienu kausu. Komanda kas pirms pāris gadiem vēl championshipā spēlēja.
Tas Klišī tiešām ir bezsmadzeņnieks. Arsenal uzvarēja premjērlīgu tā arī nezaudejot nevienu spēli. Lūk tas ir sasniegums.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-05 09:41, pirms 13 gadiem
The one and the only rakstīja: miljonu mēnesī pelnīt?! apetīte rodas ēdot visiem šiem izlaisteņiem.
tak tie araabi nav normaali. ne velti tagad tos algu ierobezhojumus liek virsuu, citaadi peec paaris gadiem jau 10 ljimonus meenesii dazhiem maxaas

  +4 [+] [-]

, 2011-07-05 09:49, pirms 13 gadiem
Khem Nu šitas Teveza seriāls turpinās jau vairāk kā pusgadu! Nu kur var šitā čakarēt komandu un tās īpašniekus!?! Lai arī kā es cienītu šo spēlētāju par sniegumu futbola laukumā, bet nu uzvedība ārpus laukuma visu iepriekšējo samet miskastē. OK var jau saprast, ka ģimene un meitas ir pats svarīgākais Teveza dzīvē. Noteikti ka tamlīdzīgi ir arī vairumam pasaules cilvēku! Bet paliek jautājums - vai tad par ģimeni nedomāji, kad slēdzi līgumu ar City? Nedomāji tad kad izsiti no City algas paaugstinājumu!?! Un kur City tagad liksies ar tādu Tevezu, kurš nepārtraukti presē nīd ka negrib tur spēlēt? Kur ir garantija, ka cits klubs viņu iegādājoties, neuzkāps uz tāda paša grābekļa!?! Alga jau noteikti pašam patīk un īpaši algas samazinājumam piekrist negribēs! Cik atceros, Tevezs nemācēja smuki aiziet ne no WestHam, ne no MU, un tagad arī no City... Bet nu nedaudz pārfrāzējot "septembris" komentāru, man par to ir tikai prieks, ka City ir problēmas Un ja pareizi saprotu, problēmas ko risināt City pietiek. Steidzami šiem jātiek vaļā no vairākiem dārgiem futbolistiem ar lielām algām, lai iekļautos jaunajos noteikumos. Piekrītu, ka šeiham pie kājas tie miljoni kuri samaksāti par tagad jau nevajadzīgo spēlētāju transfēriem un var viņus atdot prom kaut par brīvu. Tikai man šķiet ka nemaz nebūs viegli atrast klubus, kuri gribēs un varēs tiem nevajadzīgajiem samaksāt algu kuru City ierakstījuši līgumos

  -2 [+] [-]

, 2011-07-05 09:51, pirms 13 gadiem
beidzat pārspīlēt normāla alga. Sanāk 10miljoni gadā , tam pašam mūsu Andriņam Biedriņam 9miljoni gadā

  +1 [+] [-]

, 2011-07-05 10:05, pirms 13 gadiem
Kurš normāls dienvidamerikānis grib spēlēt Premjerlīgā?! Tikai tāds, kurš grib saņemt miljonu mēnesī.

     [+] [-]

, 2011-07-05 10:09, pirms 13 gadiem
Izskatās, ka Arsenal būs lielas pārmaiņas. Par to interesants raksts ir bbc futbola sadaļā

     [+] [-]

, 2011-07-05 10:20, pirms 13 gadiem
Ir tādi, kas nav labās domās par Klišī Why Clichy could be a bust at City - Yahoo!...

  +2 [+] [-]

, 2011-07-05 10:34, pirms 13 gadiem
Es protams neesmu baigais speciālists par Arsenal spēlētājiem, bet man šķiet, ka Arsenal līdzjutējiem nav baigi jāpārdzīvo par Klišī pāreju. City dubultoja viņam algu uz 90k nedēļā, diez vai Arsenal gribētu un varētu tik daudz viņam maksāt. Nevarētu arī teikt, ka Klišī nu būtu tas spēlētājs uz kuru var paļauties, tomēr pārāk bieži gadās smagas kļūdas. Tik vien fakts, ka Klišī cik saprotu bija palicis pēdējais Arsenal spēlētājs kurš ir izcīnijis EPL čempionu Cita lieta, ka izskatās ka no Arsenal tomēr aiziet Fabregass un laikam arī Nasri, un ja tā, tad iespējas nākamsezon kaut ko izcīnīt samazinās līdz gandrīz neiespējamai misijai...

  +4 [+] [-]

, 2011-07-05 10:37, pirms 13 gadiem
cik tas Tevess var čīkstēt? darītu tik pat cik čīkst, būtu viss labi, a tā 27 gados nekas no viņa nav. ne titulu jēdzīgu nav dabūjis esot līderis.

     [+] [-]

, 2011-07-05 10:38, pirms 13 gadiem
Par Tevez, protams žēl, ka tā, bet tur neko nevar darīt, kāds raksturs un kādas prioritātes cilvēkam ir tādas ir. Vismaz es joprojām esmu pateicīgs viņam par to, ko viņš izdarīja priekš kluba un vēlu veiksmi viņam turpmāk, domāju, ka tagad viņu noteikti pārdos (Inter, Real un Juve ir reālākie varianti). Katrā ziņā šis paziņojums nebija apsolūti negaidīts, ar to jau vairāk vai mazāk klubs rēķinājās. Būs tikai interesantāk vērot kā tiks meklēts aizstājējs (Cavani, Eto'o varētu būt reālākie varianti), bet arī esošie uzbrucēji manuprāt ir pietiekami labi, itsevišķi domāju, ka Džeko pirmā pilnā sezona būs daudz iespaidīgāka par to, ko viņš rādija pagājšgad.

Par Glicy, manuprāt lielisks pirkums un tikai par 7 mio. LB bija uzskatīta par City problēmpozīciju pagājšezon dēļ Kolarova nestabilās spēles aizsardzībā un arī golus viņš neiesita tik cik gribētos. Glichy ir viens no labākajiem LB EPL, lai gan viņam pagājušā sezonā bija dažas kļūdas, tomēr par 7 mio iegūt tik jaunu spēlētāju ar 8 gadu EPL, ČL pieredzi un top 10 futbola nāciju izlases spēlētāju ir fantasitisks deals. Kritizētājiem atgādinu, ka tiešī Glichy pagājšsezon Arsenal aizvadīja visvairāk spēļu (pat būdams 2 reizes traumēts), tas vien par kaut ko liecina. Arsenal praktiski ir kļuvis par City feeder klubu (Ade, Kolo, tagad Glichy, varbūt arī Nasri

par "liekajiem" spēlētājiem, ko jāpārdod vispār neredzu problēmu, tos visus noteikti var pārdod, jautājums tikai par kādu cenu, loģiski, ka City grib dabūt vairāk, tāpēc nesteidzas. Atgādinu, ka šis ir 1. gads, kas iet FFP ieskaitē tādēļ jebkāda summa par kur tie tiks pārdoti būs liels ieguvums klubam, jo tiks pieskaitīta tā ienākumiem.

  +5 [+] [-]

, 2011-07-05 10:52, pirms 13 gadiem
City no Teveza aiziešanas būs tikai ieguvēji. Šāds kapteinis nevar būt komandas iedvesmotājs un ar savu attieksmi vairāk viņš City kolektīvučakarēja, nekā iedvesmoja. Arī nevar teikt, ka no viņa būtu bijuši atkarīgi komandas panākumi. Ass ap kuru tika veidota komanda ir Silva-de Jongs-Kompany

Arsenalam Clichy nav bijis nekāds lielais palīgs pēdējā laikā. Pārdot viņu līguma pēdējā gadā par šādu piķi ir labs darījums. Droši vien būs backups Kolarovam, bet var saprast Mančīnī - ar ČL spēļu grafiks būs blīvs.

Suudi Arsenalam sāksies, ja no viņiem aizies Fabregas, Nasrī nu Volkots - uz to šobrīd iet. Tādā gadījumā varēs lielgabalnieki cīnīties par 6. vai 7. vietu.

     [+] [-]

, 2011-07-05 11:02, pirms 13 gadiem
Clichy jau paspējis uzbraukt MU "I understand that the people who live in Manchester are the true fans. They are from City," Clichy told City's official website. "That is a good point. I won't be bothered by United fans.", forši man viņš patīk

  -2 [+] [-]

, 2011-07-05 11:18, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: Clichy jau paspējis uzbraukt MU "I understand that the people who live in Manchester are the true fans. They are from City," Clichy told City's official website. "That is a good point. I won't be bothered by United fans.", forši man viņš patīk
da kam intresē ko tas klauns murgo

     [+] [-]

, 2011-07-05 11:27, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: Clichy jau paspējis uzbraukt MU "I understand that the people who live in Manchester are the true fans. They are from City," Clichy told City's official website. "That is a good point. I won't be bothered by United fans.", forši man viņš patīk
Tad nu gan baigais uzbrauciens Maz laikam City faniem vajag lai spēlētājs izpelnītos simpātijas Tikko pārnāk no cita kluba, kaut ko uzmurgo ar gudru mūli notēlojot it kā kaut ko saprastu no tā visa, un jau ir publikas mīlulis

  -1 [+] [-]

, 2011-07-05 11:39, pirms 13 gadiem
ABa rakstīja: Tad nu gan baigais uzbrauciens Maz laikam City faniem vajag lai spēlētājs izpelnītos simpātijas Tikko pārnāk no cita kluba, kaut ko uzmurgo ar gudru mūli notēlojot it kā kaut ko saprastu no tā visa, un jau ir publikas mīlulis
laikam ja city faniem ar to pietiek ka kāds no viņu zvaigznēm papļurkst par MU,ne ar to ko rāda laukumā....

     [+] [-]

, 2011-07-05 11:53, pirms 13 gadiem
Cerams, ka Klišī nesanāks tāpat kā Adebajoram, aizejot no Arsenal. Labi, toreiz City bija 6 lieliski uzbrucēji un Adebajors zaudēja vietu sastāvā, bet arī tagad City rindās ir labi aizsargi, tāpēc Klišī nevar būt pārliecināts par savu vietu sastāvā. Redzējām, kā izgāja vācietim Boatengam, kurš pēc PK atnāca kā zvaigzne, visi domāja, ka nu tik būs, nu tik būs, bet beigās... tagad jau ir atpakaļ Vācijā - Bayern rindās...

Tevess Itālijā iederētos, manuprāt. Problēma varētu būt tikai viņa transfēra summa, algu jau domāju viņš piekristu samazināt, ja reiz patiešām vēlas spēlēt citur. Ja reiz Itālijas klubi izstājās no cīņas par Udīnes Aleksi Sančesu, kurš pēc Udinese uzstādījumiem bija līdzīgā cenā, tad arī Tevess nebūs pa kabatai. Pie tam Inter prezidents jau bia pateicis, ka par Tevesu necīnīsies. Zinot, ka Milan ir Robinju, Ibrahimovičs, Indzagi, es nebūtu tik pārliecināts, ka arī viņi šaus pilnā ātrumā pēc Tevesa.

Lille labi pastiprinājusies. Ļoti labi sevi pērn PK parādīja nigērietis Enjama. Redzēs, kurš būs pamatvārtsargs - viņš vai Landro...

  -2 [+] [-]

, 2011-07-05 11:56, pirms 13 gadiem
ABa rakstīja: Tad nu gan baigais uzbrauciens Maz laikam City faniem vajag lai spēlētājs izpelnītos simpātijas Tikko pārnāk no cita kluba, kaut ko uzmurgo ar gudru mūli notēlojot it kā kaut ko saprastu no tā visa, un jau ir publikas mīlulis
Dzeko jau kaut ko stipri līdzīgu parunāja, nekā oriģināla.

     [+] [-]

, 2011-07-05 12:05, pirms 13 gadiem
atkal par subject- domāju, ka šis Tevez paziņojums tika daļēji provocēts no Mančīni, kas dažas dienas atpakaļ paziņoja, ka gribējis samainīt Tevezu pret Eto'o, bet Inter nav gribējuši Eto atlaist. Kādēļ lai treneris publiski teiktu, ka viņš grib aizmaiņīt savu kapteini un labāko vārtu guvēju? Domāju, ka atbilde ir visai pašaprotama. Un nupat jau Aguero parādās baumu portālos, kā visreālākais kandidāts Tevez aizstāšanai. Šis variants man patiktu vislabāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-07-05 13:19, pirms 13 gadiem
+ City FA kauss, Arsenal nav nevienas trofejas. [quote asta_fe_jevs]
Arsenal 4tie
City trešie Epl!!!!!

  +4 [+] [-]

, 2011-07-05 13:30, pirms 13 gadiem
Tevesam jau pilnīgin iet ciet, cik saprotu čais grib tuvāk pie savas ģimenes, īpaši meitām, šeihs varētu pacīnīties par savu labāko vārtu guvēju un pievienot daļu ARG Anglijai

Klišī bija pēdējais, kurš bija no Arsenal 2003./04. sezonas invincible team, bet cik sapratu, tad ietekme šajā darījumā bija arī Vieram un Toure

  -2 [+] [-]

, 2011-07-05 15:58, pirms 13 gadiem
hehe! Netīšām netā uzgāju vienu rakstiņu par Klišī pāreju. Nu tur ir nocitēti dažādi Arsenal līdzjutēju komentāri, kuros maigi sakot viņi nemaz nebēdā par Klišī aiziešanu un pat priecājas, ka par to pat Arsenal naudu samaksā
Bet nu vislabākais tajā rakstā bija citāts no Klišī intervijas 2009.gada jūlijā! Neesmu tulks, bet nu nekas sarežģīts jau tur nav:
"Esmu pārliecināts, ka ja futbolistam ir vajadzīga tikai nauda un nekas vairāk, tad viņš ar tīru sirdsapziņu var iet uz Mančesteras City. Vienkārši jāsaprot ko tu īsti vēlies, spēlēt tiešām lielā klubā vai vienkārši saņemt lielu naudu".

  +1 [+] [-]

, 2011-07-05 16:06, pirms 13 gadiem
ABa rakstīja: "Esmu pārliecināts, ka ja futbolistam ir vajadzīga tikai nauda un nekas vairāk, tad viņš ar tīru sirdsapziņu var iet uz Mančesteras City. Vienkārši jāsaprot ko tu īsti vēlies, spēlēt tiešām lielā klubā vai vienkārši saņemt lielu naudu".
Tak, lai tas enkurs iet pa gaisu. Vienīgā problēma - ja viņa vietā nekas netiks iegādāts!

     [+] [-]

, 2011-07-05 16:16, pirms 13 gadiem
esmu diezgan pārliecināts, ka interneta komentāros viņi nebēdās arī par to, ka Nasri un Fabregas pametīs viņu klubu
ABa rakstīja: hehe! Netīšām netā uzgāju vienu rakstiņu par Klišī pāreju. Nu tur ir nocitēti dažādi Arsenal līdzjutēju komentāri, kuros maigi sakot viņi nemaz nebēdā par Klišī aiziešanu un pat priecājas, ka par to pat Arsenal naudu samaksā
Bet nu vislabākais tajā rakstā bija citāts no Klišī intervijas 2009.gada jūlijā! Neesmu tulks, bet nu nekas sarežģīts jau tur nav:
"Esmu pārliecināts, ka ja futbolistam ir vajadzīga tikai nauda un nekas vairāk, tad viņš ar tīru sirdsapziņu var iet uz Mančesteras City. Vienkārši jāsaprot ko tu īsti vēlies, spēlēt tiešām lielā klubā vai vienkārši saņemt lielu naudu".

     [+] [-]

, 2011-07-05 16:39, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: esmu diezgan pārliecināts, ka interneta komentāros viņi nebēdās arī par to, ka Nasri un Fabregas pametīs viņu klubu
Nu nevajag jau pārspīlēt! Ja vel Fabregasa aiziešana jau ir gara epopeja un notiks agrāk vai vēlāk, un ar to jau daļa noteikti ir samierinājusies, tad Nasri aiziešana būs pasmags trieciens. Bet nu par Klišī tiešām nav pamata īpaši bēdāt.

     [+] [-]

, 2011-07-05 16:57, pirms 13 gadiem
tiešām? kādēļ Liverpool gribēja viņu (tāpat kā Saviču, starp citu, kura dealam vajadzētu nofinalizēties šodien vai rīt). kādēļ viņš pagājšezon aizvadīja visvairāk spēles no Arsenal spēlētājiem? Arsenal aizsardzība ir maza katastrofa un skatīt viņa sniegumu bez konteksta ar pārējo aizsargu snieguma ir nepareizi, turklāt tājā trakajā Arsenal futbolā kļūdās pilnīgi visi. Skaidrs, ka viņam bija dažas kļūdas pagājšezon, bet tādas gadās visiem pat A. Colam, kas tiek uzskatīts par EPL labāko LB. Atkārtošos viņam ir viņa vecumam milzīga EPL un ČL pieredze, viņš ir vēl pietiekami jauns un kvalificējas home grown kategorijai. par 7 mio labāku LB atrast nav iespējams. Tad gaidām sezonu un tad skatīsimies vai tiešām par viņa aiziešanu Arsenal nav jābēdā.
ABa rakstīja: Bet nu par Klišī tiešām nav pamata īpaši bēdāt.

     [+] [-]

, 2011-07-05 17:24, pirms 13 gadiem
jā aizmiru piebilst, ja jau tu "netīšām" meklē rakstus par Clichy pārēju varbūt esi pamanījis ko šajā un vispār Arsenal sakarā šodien teica, pieņemu, ka viens no taviem elkiem, Skoulzs?
ABa rakstīja: Bet nu par Klišī tiešām nav pamata īpaši bēdāt.

     [+] [-]

, 2011-07-05 18:11, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: jā aizmiru piebilst, ja jau tu "netīšām" meklē rakstus par Clichy pārēju varbūt esi pamanījis ko šajā un vispār Arsenal sakarā šodien teica, pieņemu, ka viens no taviem elkiem, Skoulzs?
Nu pirmkārt es pilnīgi noteikti nemeklēju tīšām rakstus par Klišī Es ik pa laikam apstaigāju un iespēju robežās izlasu visus rakstiņus par jaunumiem futbola pasaulē, galu galā vasara ir interesantākais laiks visādām baumām un ne tikai Man ir pilnīgi vienalga, ka Klišī aizgāja no Arsenal un pilnīgi nemaz neuztrauc, ka tāds spēlētājs aizgāja pie City! Pat ļoti ticami, ka labāks LB tirgū nebija pieejams, cena priekš ierastās City tērēšanās ir tiešām ļoti laba, bet nedomāju ka kādam būtu ļoti jāpārdzīvo par viņa aiziešanu prom. Tās kļūdas viņam ir regulāra parādība un vairumā gadījumu dēļ tām kļūdām Arsenal zaudēja svarīgus punktus (ne tikai iepriekšējā sezonā).

Jā, protams, es izlasīju Skoulza interviju. Skoulzs ārkārtīgi reti sniedz intervijas, bet kad sniedz, tad kā jau vecim pienākas runā atklāti tieši to ko domā! Atšķirībā no tā paša Teveza piemēram, kurš acīmredzot ir viens no taviem elkiem Patiesībā nezinu vai to piebildi par elkiem biji domājis kā apvainojumu man, bet nu es esmu pietiekoši pieaudzis lai tādu elku man vairs nepastāvētu! Ir daudzi futbolisti (un ne tikai) kurus es cienu, varbūt pat apbrīnoju par dažādām rakstura īpašībām, arī Skoulzs ir to vidū! Bet ja gribi runāt par elkiem, tad meklē kādu pusaudzi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 44 komentāri