Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Adebajors izīrēts "Tottenham", Akvilāni - "Milan"

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Adebajors izīrēts "Tottenham", Akvilāni - "Milan"
Emanuels Adebajors
Foto: AFP/Scanpix

"Manchester City" uzbrucējs Emanuels Adebajors līdz sezonas beigām izīrēts citam Anglijas Premjerlīgas klubam "Tottenham". Uz tikpat ilgu laiku "Liverpool" izīrējusi Alberto Akvilāni, kurš sezonu turpinās "Milan". Sastāvu papildinājusi nu jau bijusī Kaspara Gorkša vienība "Queens Park Rangers".

27 gadus vecais Adebajors, kurš lielajā "City" uzbrucēju konkurencē nav spējis izkarot vietu sastāvā, bija izīrēts jau iepriekšējās sezonas otrajā pusē – Spānijas čempionāta vienībai Madrides "Real", kuras rindās 22 mačos iesita astoņus vārtus ("La Liga" – 14 spēlēs pieci vārtu guvumi). Pats uzbrucējs vēlējās atgriezties Madridē un paziņoja, ka iespēju atkal spēlēt "Real" gatavs gaidīt līdz pat transfēru perioda pēdējām minūtēm. Tomēr realitāte ir citādāka – jau pirms vairākām dienām paklīda baumas par Adebajora iespējamo spēlēšanu "Tottenham" rindās, taču vakar šī informācija kļuva oficiāla.

A Sērijas klubs "Milan" šai sezonai no "Liverpool" piesaistījis pussargu Alberto Akvilāni (27). Ja Akvilāni šosezon nospēlēs 25 vai vairāk spēles, tad Milānai būs iespēja pēc gada iegūt pilnas tiesības uz viņu – tas itāļu klubam varētu izmaksāt aptuveni sešus miljonus eiro. Liverpūlē pussargs nokļuva 2009. gadā, taču Premjerlīgā aizvadījis tikai 18 mačus un pagājušo sezonu pavadīja īrē Turīnas "Juventus". Pats Akvilāni vēlas spēlēt Itālijā, jo uzskata, ka tā ir tuvāk izlasei un 2012. gada Eiropas čempionātam.

"Queens Park Rangers", kuru nupat pameta Latvijas izlases futbolists Kaspars Gorkšs, papildinājusi sastāvu ar 28 gadus veco pussargu Džoiju Bārtonu, kurš parakstījis līgumu uz četriem gadiem. Bārtons sezonu uzsāka "Newcastle" rindās, paspējot piedalīties divos mačos, turklāt 1. kārtā notēlojot saņemtu sitienu (futbolists par to atzinās savā Twitter kontā), par kuru noraidīts tika Londonas "Arsenal" pussargs Žervinjo. QPR futbolists pievienojies kā brīvais aģents – "Newcastle" bija devusi Bārtonam atļauju pamest klubu bez pārejas maksas.

Vēl jāpiemin, ka jaunu mājvietu sameklējis Rauls Tamudo (33). "Espanyol" kluba leģenda Tamudo, kurš klubu pameta pirms gada, turpmāk spēlēs Spānijas augstākās līgas jaunpienācējas "Rayo Vallecano" sastāvā. Pagājušo sezonu uzbrucējs pavadīja "Real Sociedad" rindās.

Izmantotie resursi:
Goal.com

  +3 [+] [-]

, 2011-08-26 20:20, pirms 13 gadiem
Šis solis nodrošinās Akvilāni vietu Itālijas izlasē. Tas varētu būt labi. Varbūt "Milan" viņam būs īstā vieta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-08-26 21:02, pirms 13 gadiem
Apsveicu Milānu ar, iespējams, traumatiskākā itāļu spēlētāja iegūšanu. Neiesaku sapriecāties, pagājušā sezona parādīja, ka Akvamens ir kritis ļoti zemu. Uz beņķi gan noderēs.

  +4 [+] [-]

, 2011-08-26 21:04, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Cerams, ar vienošanos, ka weekendā neiznāks laukumā un nesavārīs City sūdus par šo
Tā nav vienošanās, bet gan punkts Anglijas Premjerlīgas reglamentā.

  +2 [+] [-]

, 2011-08-26 21:52, pirms 13 gadiem
Adebajoram reāli laba pāreja. Madridē un Mančestrā viņam nebūtu, ko darīt pie tādas uzbrucēju konkurences, bet Spurs ir ļoti labs variants, manuprāt. Iespējams, ka Pavļučenko tagad var pamazām krāmēt koferus.

Pie daudzo pussargu iegādes arī Akviliani pamest Liverpool nav slikta izvēle. Tagad, kad Milānā vairs nav Pirlo, Alberto tā ir laba iespēja sevi pierādīt. Tāoēc, lai veicas, un izlase arī neizpaliks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-08-26 23:08, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tā nav vienošanās, bet gan punkts Anglijas Premjerlīgas reglamentā.
tiešām, ir tāds punkts premjerlīgas noteikumos? manuprāt, šādas vienošanās ir savstarpējos īres līgumos, vai izīrētais spēlētājs (ne)drīkst spēlēt pret komandu, kurai viņš pieder.

  -1 [+] [-]

, 2011-08-27 00:49, pirms 13 gadiem
puslaiks rakstīja: tiešām, ir tāds punkts premjerlīgas noteikumos? manuprāt, šādas vienošanās ir savstarpējos īres līgumos, vai izīrētais spēlētājs (ne)drīkst spēlēt pret komandu, kurai viņš pieder.
man jau ar tā liekas,bet nu Hose tak vis labāk zināms

     [+] [-]

, 2011-08-27 17:44, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Apsveicu Milānu ar, iespējams, traumatiskākā itāļu spēlētāja iegūšanu. Neiesaku sapriecāties, pagājušā sezona parādīja, ka Akvamens ir kritis ļoti zemu. Uz beņķi gan noderēs.
Bet viņš tak bija labākais spēlētājs Bītliem preseasonā?

     [+] [-]

, 2011-08-28 07:21, pirms 13 gadiem
Jā, bet ierodoties Itālijā Akvamenam notiek kkāds klikšķis galvā. Nezinu, pamatsastāvā vietu viņam neredzu.