Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Mangane diskvalificēts līdz jūnijam

Agris Suveizda

Mangane diskvalificēts līdz jūnijam
Kaders Mangane (pa kreisi)
Foto: AFP

Francijas futbola kluba "Rennes" pussargs Kaders Mangane saņēmis diskvalifikāciju līdz jūnijam, kas nozīmē, ka šī sezona futbolistam jau beigusies. Jau ziņojām, ka Francijas čempionāta spēlē pret "Valenciennes" Mangane rupji nospēlējis pret pretspēlētāju Džonatanu Lakūru, tādējādi salaužot viņam kāju.

Francijas futbola čempionāta disciplinārā komisija "Rennes" senegāliešu pussargam Kaderam Manganem piešķīra diskvalifikāciju līdz jūnijam jeb līdz pat sezonas beigām. Tādējādi Mangane būs spiests izlaist deviņas spēles Francijas čempionātā, kā arī vismaz vienu spēli kausa izcīņā. Abos turnīros "Rennes" ir ar lielām ambīcijām, taču īsā laikā zaudējusi divus pamatsastāva futbolistus (atgādinām, ka savainojuma dēļ pusgadu nespēlēs uzbrukuma līderis Džimijs Briāns).

Kaut arī Mangane presē izteica nožēlu par savu noteikumu pārkāpumu pret labu draugu, disciplinārā komisija piešķīra visai bargu sodu. Ironiski, ka par daudz rupjāku paņēmienu, kas naturalizētajam horvātu brazīlietim Eduardo radīja daudz nopietnāku savainojumu, Anglijas Premjerlīgā pirms gada tika piešķirta vien trīs spēļu diskvalifikācija.

"Kaders ir ļoti godīgs cilvēks, kurš ārkārtīgi pārdzīvo notikušo. Protams, tas ir ļoti sāpīgi gan Lakūram [Džonatans Lakūrs savainojuma dēļ izlaidīs aptuveni sešus mēnešus - aut.], gan "Vallenciennes" komandai, taču Kaders nav rupjš spēlētājs," sacīja "Rennes" prezidents. Kaders Mangane no komentāriem presei atteicās.

Izmantotie resursi:
ligue1.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: markels

  -2 [+] [-]

, 2009-03-27 18:20, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Parak bargs
Ar taisnu kāju iebrauca pretiniekam tieši kājās, salaužot tam kāju, pie tam Mangane nenospēlēja bumbā.. manuprāt, sods nav pārāk bargs.. katrā ziņā skats nebija no patīkamajiem..

  -1 [+] [-]

, 2009-03-27 19:03, pirms 15 gadiem
šermulji momenta izskrein caur kauliem..

  -1 [+] [-]

, 2009-03-27 20:07, pirms 15 gadiem
Liidz naakoshaas sezonas saakumam, labi. Tiishaam vai netiishaam, bet izdariija to ko izdariija un sodu par to tagad ir sanjeemis!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-27 22:12, pirms 15 gadiem
Vismaz FFF ir normāla federācija[vēl tikai Domeneku atlaist un būtu perfekti] atšķirībā no FA, kur Teilora sods bija nesamērīgi mazs+ pārkāpums- rupjāks, sekas cietējam- nopietnākas!