Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Mangane atvainojas "Valenciennes" spēlētājam

Mangane atvainojas "Valenciennes" spēlētājam
Kaders Mangane (pa kreisi)
Foto: AFP

Francijas futbola kluba "Rennes" senegāliešu pussargs Kaders Mangane atvainojies "Valenciennes" spēlētājam Džonatanam Lakūram, kuram, cenšoties atņemt bumbu, salauza kāju. Valensjēnas kluba futbolistam jau veikta veiksmīga operācija. Ļoti iespējams, Lakūram bez futbola nāksies iztikt līdz pat sešiem mēnešiem.

"Vēlos atvainoties Džonatanam, viņa ģimenei un klubam. Tas ir briesmīgi. Es zināju, ka viņam ir labs sitiens, tādēļ centos atņemt bumbu. Taču Džonatans izlēma piespēlēt, savukārt es nokavēju ar izklupienu. Naktī pēc spēles es nespēju aizmigt, jo visu laiku domāju par to. Gan pirms, gan pēc operācijas es viņu apciemoju slimnīcā. Īpaši sāpīgi tas ir tāpēc, ka mēs esam labi draugi, kopā spēlējām "Lens" komandā," "Rennes" kluba oficiālajā mājaslapā sacīja Mangane.

"Mani neinteresē, kāds soda mērs man tiks piešķirts. Pašlaik visvairāk man rūp Džonatana veselība. Viņam tagad psiholoģiski ir ļoti grūti. Es to lieliski saprotu un centīšos atbalstīt līdz ārstēšanās beigām. Vēlu viņam pēc iespējas ātrāku atgriešanos laukumā," senegālietis turpināja.

Kadera Manganes noteikumu pārkāpums

Izmantotie resursi:
staderennais.com


, 2009-03-23 18:38, pirms 15 gadiem
Jā skumji ka ta notiek,Bet vismaz atvainojas un rup kas noticis.
, 2009-03-23 19:05, pirms 15 gadiem
auč!
, 2009-03-23 19:27, pirms 15 gadiem
tiesam AUC
, 2009-03-23 19:30, pirms 15 gadiem
vismaz kaartiigs čalis-nem un atvainojas!!
, 2009-03-23 19:49, pirms 15 gadiem
Par šādiem lēcieniem kājās vispār automātiski vajadzētu dot diskābeļus uz vairākām nedēļām, kā arī uzlikt lielus naudas sodus, lai nākamreiz padomā, pirms braukt kādam kājās
un vēl pārējie rennes spēlētāji mēģināja tiesnesim kko tur ieskaidrot, ka sarkanā kartiņa ir par traku... te nu tev bija fair play, vienkārši pretīgi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-03-23 20:12, pirms 15 gadiem
man izskatās, ka tas točna ir absolūti netīšām, jo kad šis taisīja izklupienu, tad tas pretinieks taisni atdeva piespēli un veica manevru, un tapēc arī sanāca kājās, bet savādāk būtu bumbā! bet tas jau traumētajam dzīvi diemžēl vieglāku nedara
Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē oficiāli paziņo par PSG pamešanu pēc šīs sezonas beigām

Francijas kluba Parīzes ''Saint-Germain'' līderis Kiljans Mbapē šodien izplatījis paziņojumu, kurā viņš paziņojis par vienības pamešanu pēc šīs sezonas beigām.
Foto: AFP/Scanpix
1

PSG trešo reizi pēc kārtas kļūst par Francijas čempioni

Līdz ar "Lyon" šī vakara uzvaru 3:2 pār "Monaco" kļuvis skaidrs Francijas futbola čempionāta uzvarētājs - par to kļuvis Parīzes "Saint-Germain" klubs, kas konkurentiem turnīra tabulā vairs nav aizsniedzams. PSG triumfējis 12. reizi savā vēsturē.