Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Ibrahimovičs PSG nosauc par sapņu komandu, Silva esot vēlējies palikt Milānā

Agris Suveizda

Ibrahimovičs PSG nosauc par sapņu komandu, Silva esot vēlējies palikt Milānā
Zlatans Ibrahimovičs
Foto: AFP/Scanpix

Brazīlijas izlases aizsargs Tjagu Silva medijos izteicies, ka pāreja uz PSG nav bijis viņa lēmums, jo brazīliešu futbolists esot vēlējies palikt Milānā. Savukārt cits bijušais "Milan" un jaunais PSG spēlētājs Zlatans Ibrahimovičs savā prezentācijā sacīja, ka viņu pārliecinājis spēcīgais PSG projekts - viņaprāt, PSG ir nākotne, un Zlatans vēlas būt tās sastāvdaļa.

"Esmu priecīgs par transfēru, taču esmu bēdīgs par to, ka man vajadzēja pamest Milānu. Tur piedzīvoju daudz spēcīgu emociju. Tas ir klubs, kas sevi velta spēlētājiem un komandai - Milānai esmu parādā visu. Mana pāreja uz Parīzi nebija manis pieņemts lēmums - tas ir simtprocentīgi skaidrs. Galu galā, tikko biju pagarinājis līgumu. Cilvēki, kas saprot futbolu, zina, kā viss attīstījās, un man tas bija sarežģīts jautājums. Mana un ģimenes vēlēšanās bija palikt Milānā. Uz PSG nedodos pelnīt naudu, neesmu mantkārīgs," sacīja Silva, kurš gan joprojām nav pievienojies jaunajai komandai, jo gatavojas augustā paredzētajām Londonas Olimpiskajām spēlēm. Tāpat Silva atzina, ka piekrist pārejai viņu esot pārliecinājusi saruna ar PSG sporta direktoru Leonardu un galveno treneri Karlo Ančeloti, kuri uzsvēra kluba ambīcijas.

Tikmēr Zlatans Ibrahimovičs savā oficiālajā prezentācijā kategoriski noliedza, ka "Milan" vadība finansiālo problēmu dēļ būtu likusi viņam pārcelties uz Parīzi - Ibrahimovičs uzsvēra, ka tas bija viņa paša lēmums, kuru pieņemt lika kluba iespaidīgais nākotnes projekts. "Vispirms vēlos pateikties PSG un konkrēti tā vadībai, kas neiespējamo padarīja iespējamu. Pēc dažu dienu gaidīšanas sapnis ir kļuvis par realitāti," teica aizvadītās sezonas Itālijas čempionāta rezultatīvākais spēlētājs. "Biju priecīgs spēlēt Milānā, tas ir liels klubs, un no šī perioda man paliks tikai skaistas un patīkamas atmiņas. Visi man ļoti palīdzēja, man nav nekā negatīva, ko pateikt par šo klubu. Taču tagad savā karjerā pāršķiru jaunu lapu.

Esmu nokļuvis sapņu komandā, kas turpinās attīstīties - PSG ir futbola nākotne. Spēlēšu kopā ar vairākiem no labākajiem spēlētājiem pasaulē, piemēram, Tjagu Silvu. Kurš gan negribētu būt šādā komandā? Pasaulē nav daudz komandu, kas būtu vienā līmenī ar mums. Kopš pirmās reizes, kad PSG ar mani kontaktējās, zināju, ka pievienošos komandai. Biju pārliecināts, tikai vajadzēja vienoties par pēdējām detaļām. Tas ir aģenta darbs, mans ir spēlēt futbolu. Pārrunas bija ļoti intensīvas, pat intensīvākas nekā tad, kad pārgāju uz Barselonu, taču pie tā jau esmu pieradis."

Tāpat Ibrahimovičs apstiprināja, ka par klubu bija runājis arī ar brazīliešu aizsargu Maksvelu, ar kuru savulaik spēlējis gan Amsterdamas "Ajax", gan Milānas "Inter", gan "Barcelona". "Jā, ar Maskvelu esam labi draugi. Ar viņu sazinos regulāri, un viņš bija viens no tiem, vēl arī Olivjē Dakūrs, kurš par PSG izteicās ļoti pozitīvi. Taču beigu lēmums bija tikai un vienīgi manā ziņā," sacīja Ibrahimovičs. Zviedrijas izlases uzbrucējs gan vēl nepiedalīsies nākamajā PSG pārbaudes spēlē, kurā parīzieši naktī uz pirmdienu tiksies ar Londonas "Chelsea". Līdz ar to Ibrahimoviča debija paredzama ASV tūres otrajā spēlē, kurā 29.jūlijā PSG tiksies ar "D.C. United".

PSG par Ibrahimoviča pakalpojumiem šķīrās no 20 miljoniem eiro. Ar nepilnu 31 gadu veco uzbrucēju līgums tika noslēgts uz trim sezonām, un Ibrahimovičs gadā pelnīs 12,5 miljonus eiro, kas ar bonusiem var sasniegt 14. Savukārt ar Silvu tika noslēgts piecu gadu līgums (alga - 7,5 (+1,5) miljoni eiro), bet "Milan" par darījumu saņems 42 miljonus eiro. PSG šajā transfēru periodā vēl iegādājās arī Esekjelu Laveci un Marko Verati, par visiem četriem spēlētājiem kopā iztērējot 99 miljonus. Kopš īpašnieku maiņas PSG darījumu tirgū kopumā iztērējusi aptuveni 200 miljonus.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

  +6 [+] [-]

, 2012-07-19 21:09, pirms 12 gadiem
Respect for Silva! Žēl, ka nauda valda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +18 [+] [-]

, 2012-07-19 21:16, pirms 12 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-19 22:05, pirms 12 gadiem
Big_LeboWski rakstīja: Kapēc SC neuzskata par vajadzīgu informēt cilvēkus par Pre Season spēlēm, kuras jau rit pilnā sparā???

Un vēl Chelsea ir pavisam tuvu Edena Azāra jaunākā brāļa Thorgana Azāra iegādei, kurš nebūt nav sliktāks par pašu Edenu
Nepārspīlē, vecākais ir stipri labāks spēlētājs.

     [+] [-]

, 2012-07-19 22:07, pirms 12 gadiem
Golkoms laikam speciāli Hose šito rakstīja
How PSG's €200m spending spree compares to...
';

     [+] [-]

, 2012-07-19 22:10, pirms 12 gadiem
Inokenty rakstīja: http://9gag.com/gag/4804070
Tos pēdējos vārdus pēc komata gan viņš neteica (varbūt gan palaidu garām).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-19 22:41, pirms 12 gadiem
Mēs ieguvām iespējams pasaules labāko aizsargu iesaiņotu kopā ar Zlatanu par tik, cik Čelsijai izmaksāja "the mighty flop" Fernando.
Līmenis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-19 23:40, pirms 12 gadiem
Big_LeboWski rakstīja: Un vēl Chelsea ir pavisam tuvu Edena Azāra jaunākā brāļa Thorgana Azāra iegādei, kurš nebūt nav sliktāks par pašu Edenu
riktīgi sasmīdināji! Tad jau tam Torganam arī maksās tādu pašu algu. Vispār viņi ir četri brāļi, Abramovičam ātri vajadzētu paķert pie sevis visu ģimeni! Tā lai ir pilns Azāru komplekts!

  -2 [+] [-]

, 2012-07-20 00:34, pirms 12 gadiem
ja godīgi,tad pret Zlatanu man vispār visas simpātijas kādas ir bijušas senāk ir pazudušas,gold digger,paspēlē vienā klubā kādu laiku un kad apnīk pārceļas uz citu,kur tik vairāk maksā,nebrīnīšos ja pēc gadiem diviem-trīs kāds arābs atkal nopirks jaunu klubu kaut kur Portugālē un Zlatans būs viens no pirmajiem,kas smaidīs ar jauno krekliņu rokās,par miljonu lielāku algas čeku un atkal skandinās,ka tas ir labākais klubs,ar vislielāko nākotni

  -3 [+] [-]

, 2012-07-20 00:40, pirms 12 gadiem
ja godīgi,nesaprotu Silvas teikto,jaunais līgums kabatā,nekur negrib iet prom no Milānas,bet tāpat jau pirmajā piegājienā piekrita PSG piedāvājumam,te tak nav NBA vai NHL,kur aizmaina spēlētāju un viņam nemaz neprasa gribi vai nē,tikai iedod biļetes un koferus,kas jāsapako, vai tad nav tā,ja spēlētājs negrib doties prom viņš var ar transfēram nepiekrist?Nav jau tā ka Millan par sodu Silvu visu sezonu marinētu uz soliņa vai tribīnēs

  -1 [+] [-]

, 2012-07-20 01:29, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: ja godīgi,nesaprotu Silvas teikto,jaunais līgums kabatā,nekur negrib iet prom no Milānas,bet tāpat jau pirmajā piegājienā piekrita PSG piedāvājumam,te tak nav NBA vai NHL,kur aizmaina spēlētāju un viņam nemaz neprasa gribi vai nē,tikai iedod biļetes un koferus,kas jāsapako, vai tad nav tā,ja spēlētājs negrib doties prom viņš var ar transfēram nepiekrist?Nav jau tā ka Millan par sodu Silvu visu sezonu marinētu uz soliņa vai tribīnēs
nu tu i pateici
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-20 01:52, pirms 12 gadiem
ZX rakstīja: nu tu i pateici
a kas tev nepatika,neviens jau viņam ar pistoli galvā nemērķēja lai iet uz PSG,ja jau negribēja

     [+] [-]

, 2012-07-20 01:53, pirms 12 gadiem
celtics17 rakstīja: Kad Barca,Real visus lbkos nopirka,tad neviens neko neteica,tgd kad PSG visi čīkst,utt!
Vnm patikuši un patiks Real,Chelsea,Ajax,Bayern! Bet PSG būs interesanti pavērot,tpc ka Zlatans tur....
Barcu nejauc iekšā Pereza Pasaules iekarošanas plānos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-20 08:09, pirms 12 gadiem
celtics17 rakstīja: Man vng,Barca ar pērk,pirka lbkos. Nekad neesmu par Barcu fanojis.
Barca pati uzražo lielu daudzumu spēlētāju! Jā, dažus gadus iepriekš bija dažas kļūdas (Gudjonsens, Ibra, citi), bet tagad lielākā daļa turpat Barca sistēmā auguši.
Real? Gandrīz visi spēlētāji nozagti citām komandām, un turpina pirkt pa lielām naudām rezervistus, kas citās būtu stabila pamatsastāva vērtība. Man par viņiem ,protams, ir liels prieks, pelna naudu par neko.
Chelsea? Torress. Pa lielām naudām nopirka spēlētāju, kas komandai nav palīdzējis nekur. Un Drogba aizbēga no viņiem! Bet visādi citādi izteikta Angļu spēles stila komanda.
Ajax? Atzīstama komanda, ražo spēlētājus visai pasaulei. Patiktu vēl vairāk, ja kādu spēlētāju arī sev paturētu.
Bayern ļoti labs sastāvs, cerams, paliks tāds arī turpmāk par spīti pagājušās sezonas neveiksmēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja