Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Sevilla": "Marseļas piedāvājums par Fabianu ir smieklīgs"

Agris Suveizda

"Sevilla": "Marseļas piedāvājums par Fabianu ir smieklīgs"
Luiss Fabianu
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Sevilla" noraidīja pirmo Marseļas "Olympique" piedāvājumu par uzbrucēju Luisu Fabianu. Tomēr paredzami vēl citi notikumu pavērsieni, un, domājams, ka franču klubs piedāvās lielāku summu.

Spānijas "La Liga" kluba "Sevilla" prezidents Hosē Marija del Nido šodien preses konferencē apstiprināja, ka par Luisu Fabianu ir interese no Francijas čempiones Marseļas "Olympique". Del Nido atklāja, ka franču kluba vadība ir izteikusi piedāvājumu par Brazīlijas izlases uzbrucēju, taču tas tika noraidīts. Del Nido sacīja, ka Fabianu ir noteikta minimālā cena un ka no tās neatkāpsies ne par centu. Marseļas "Olympique" pirmais piedāvājums tika nodēvēts par smieklīgu, taču franču klubs, visticamāk, ar vienu piedāvājumu neaprobežosies.

Tikmēr Marseļas "Olympique" sporta direktors Hosē Anigo kluba oficiālajā mājaslapā par Fabianu potenciālo pāreju izteicās optimistiski: "Lieta nav vienkārša. Taču galvenais ir tas, ka spēlētājs tiešām vēlas nākt. Starp Marseļu un spēlētāju problēmu nav. Tāpēc pagaidām vienīgais, kas to [pāreju] kavē, ir tas, ka "Sevilla" prasa nedaudz par daudz." Jāpiebilst, ka uz Valensjēnu, kā jau to varēja gaidīt, ar komandu nav devies Hatems ben Arfa, kura nākotne klubā ir miglā tīta.

Tikmēr "Bordeaux" oficiāli pievienojies 22 gadus vecais uzbrucējs Antonijs Modests, par kuru "Nice" saņēma divus miljonus eiro. Līgums noslēgts uz četriem gadiem.Tā kā uz ilgāku laiku no ierindas izkritis Lionas "Olympique" uzbrūkošais pussargs Edersons (prognozētais termiņš svārstās robežās no trim līdz pat astoņiem mēnešiem), tuvākajā laikā klubs varētu pastiprināt vidējo līniju. Starpsezonas sākumā kluba prezidents Žans Mišels Olass sacīja, ka tiks iegādāti trīs spēlētāji, bet pārejām tiks atvēlēti ne vairāk par 25 miljoniem eiro. Pagaidām vienīgais pirkums ir uzbrucējs Džimijs Briāns (seši miljoni), tāpēc par naudas trūkumu, lai papildinātu sastāvu, nevajadzētu sūdzēties. France Football ziņo, ka Vācijas klubs "Wolfsburg" izteicis sešu miljonu vērtu piedāvājumu par "Lyon" pussargu Žanu Makūnu, taču lioniešu prasītā summa par kamerūnieti ir nedaudz augstāka – astoņi miljoni. Jau pavisam drīz Grieķijas izlases uzbrucējs Angeloss Haristess varētu kļūt par "Arles-Avignon" spēlētāju – Haristeass jau ieradies kluba nometnē, un ir uzsāktas sarunas par iespējamo sadarbību.

Izmantotie resursi:
L'EQUIPE : toute l'actualité sportive en...
France Football : actualité sportive du...
OM.net - Site officiel de l'Olympique de Marseille
.: Sevilla Fśtbol Club, S.A.D. :.

  -1 [+] [-]

, 2010-08-13 18:04, pirms 14 gadiem
A tā naudas summa par Fabianu nav publiskota?

  +7 [+] [-]

, 2010-08-13 18:06, pirms 14 gadiem
feelbest rakstīja: A tā naudas summa par Fabianu nav publiskota?
Par piedāvājumu ir tikai baumas. Sevilla pēc neoficiālas informācijas prasa ~18-20 miljonus.
Slēpts komentārs: gurgucis

  +1 [+] [-]

, 2010-08-13 18:37, pirms 14 gadiem
Luisam Fabianu šogad apritēs jau 30 gadi, tāpēc vai nu izdevīgi pārdod, vai nepārdod nemaz. Es "Sevilla" ieteiktu nepārdot, ja ir vēlme par kaut ko pacīnīties. Labs uzbrucējs ar lielisku vārtu izjūtu. Kā radīts "La Liga".

  -1 [+] [-]

, 2010-08-13 18:38, pirms 14 gadiem
Nu jā. Nav brīnums, ka Sevilla grib uzvarītos uz šo spēlētāju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-13 20:07, pirms 14 gadiem
vajag tik šito padzirdēt mančesteras city šeiham un tas piesolīs 2 lielāku ciparu par Fabiāno

     [+] [-]

, 2010-08-13 20:55, pirms 14 gadiem
del gniida ir alkatiigaakais futbola kluba prezidents ever. izspiediis no nabaga marseljas peedeejo eiro