Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Marseļas "Olympique" spēlētājs Brandau pēc apsūdzības seksuālā uzbrukumā atgriezies dzimtenē

Agris Suveizda

Marseļas "Olympique" spēlētājs Brandau pēc apsūdzības seksuālā uzbrukumā atgriezies dzimtenē
Brandau
Foto: AFP/Scanpix

Nedēļas sākumā ne pārāk priecīga vēsts sagaidīja Marseļas "Olympique" uzbrucēju Brandau - kāda sieviete viņu apsūdz seksuālā uzbrukumā. Lieta tiek izmeklēta, bet pats Brandau palūdza kluba vadībai atļauju uz nedēļu atgriezties dzimtajā Brazīlijā. Tādējādi Brandau izlaidīs gan svarīgas Francijas futbola čempionāta spēles, gan UEFA Čempionu līgas maču Mančestrā.

Marseļas "Olympique" uzbrucējam Brandau šī sezona nav izdevusies. Francijas čempionātā brazīlietis 19 spēlēs guvis tikai vienus vārtus (vēl divi Čempionu līgā un vieni Līgas kausa izcīņā) un izpelnījies milzīgu kritiku gan no preses, gan no vietējās publikas. Taču zemāko punktu Brandau sasniedza šonedēļ. Otrdien Brandau tika apcietināts - kāda sieviete viņu apsūdz seksuālā uzbrukumā. Šis incidents esot noticis Brandau mašīnā, kad brazīlietis sievieti no naktskluba vedis uz mājām.

Pats futbolists, protams, savu vainu noliedz. Lieta tiek izmeklēta, bet Brandau ar kluba vadības atļauju atgriezies Brazīlijā, lai atgūtos no notikušā. "Tas ir nopietns gadījums. Nevēlos izteikt komentārus, jo respektēju nevainības prezumpciju," Marseļas kluba mājaslapā citēts prezidents Žans Klods Dasjē. "Taču visvairāk man šokē tas, ka spēlētājs - kā, šķiet, apstiprina pierādījumi - piecos vai sešos no rīta, tikai četras dienas pirms svarīga mača ar "Lille" un tikai pāris stundas pirms treniņa, atradies nopietnā alkohola reibumā. Tas nav pieņemami, tā nebija profesionāļa cienīga uzvedība."

"Viņš mums lūdza, vai drīkst nedēļu atpūsties Brazīlijā kopā ar ģimeni. Kopīgi ar Žozē [Anigo] un Didjē [Dešāmu] tam piekritām. Viņš šobrīd psiholoģiski nav gatavs spēlēt futbolu, viņš pārcieta šoku. Ļaujiet viņam atpūsties, taču pēc atgriešanās pārrunāsim viņa uzvedību, kas Marseļas "Olympique" spēlētājam nav pieļaujama. Tiks piespriests finansiāls sods vai arī diskvalifikācija. Neesam vēl izlēmuši," Dasjē turpināja.

Tādējādi ļoti nozīmīgā sezonas posmā vēl vairāk novājināta Marseļas "Olympique" priekšējā līnija. Savainojumu atkal guvis Matjē Valbuena, bet veselības un sportiskās formas problēmas pēdējā laikā bijušas gan Andrē Pjēram Žiņakam un Loikam Remī, gan Andrē Ajū un Lučo Gonsalesam. Iepriekšējā nedēļas nogalē marseļieši savā laukumā zaudēja līderei "Lille" (1:2), no kuras tagad atpaliek par četriem punktiem. Šovakar Marseļas "Olympique" viesosies pie vicelīderes "Rennes", otrdien gaidāma cīņa Mančestrā, bet vēl pēc tam mājās jātiekas ar vienu no niknākajām pretiniecēm "PSG"

Izmantotie resursi:
OM.net - Site officiel de l'Olympique de Marseille
L'EQUIPE : toute l'actualité sportive en...

  +1 [+] [-]

, 2011-03-11 20:01, pirms 13 gadiem
Aizdomīgi.
Ja nekļūdos Brazilijā bija likums ,neizdot savus pilsoņus ,kam ir ģimene tēvzemē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-03-11 22:01, pirms 13 gadiem
triisis rakstīja: Tās vecenes(varbūt arī chalis, nezinu) gan dažreiz i riktīgi stulbas(i). grib nolaist ar zvaigznēm un pēc tam iesūdzēt tiesā un lielo kompensāciju dabūt.
šis ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc feminisma teorija ir izsmiekls.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-11 22:16, pirms 13 gadiem
Zvaigznēm, pēdējā laikā it īpaši ar Franciju saistītām, gribās... Ko darīt? Benzemā, Riberī, tagad Brandau, pa vidu vēl Rūnijs un Kouls.... Un tas nav viss.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-12 12:40, pirms 13 gadiem
tad beidzot!!!