Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Luisa Fabianu alga pārāk liela Marseļas "Olympique"

Agris Suveizda

Luisa Fabianu alga pārāk liela Marseļas "Olympique"
Luiss Fabianu
Foto: AP/Scanpix

Francijas futbola kluba Marseļas "Olympique" galvenais treneris Didjē Dešāms esot pierunājis Luisu Fabianu pārcelties uz Marseļu, tomēr potenciālo pāreju nobremzēja kāds šķērslis – brazīlieša iespaidīgā alga, kas acīmredzot franču vienībai nav pa kabatai.

Jau ilgu laiku Marseļas "Olympique" meklē nopietnu pastiprinājumu priekšējā līnijā, tomēr joprojām tas nav atrasts. Kā allaž, viss atduras pret finansiālajiem nosacījumiem. Ja līdz šim meklējumi bija neveiksmīgi, tad pēdējās dienās marseļieši meklētajai vārtu mašīnai ir bijuši tuvāk kā nekad šovasar.

"Svētdien mums nebija līdzekļu, taču šodien ir. Pārejai ir trīs posmi. Pirmkārt, spēlētājs ir jāatrod. Otrkārt, viņam ir jāvēlas mums pievienoties. Tik tālu viss ir labi – viņš vēlas nākt. Un, treškārt, ir jāpanāk vienošanās. Pagaidām paliek trešais posms," ceturtdien sacīja Dešāms. "Nezinu, vai šī spēlētāja vārds ir atrodams presē. Varbūt. "

Sākotnēji franču prese ziņoja, ka šis noslēpumainais spēlētājs varētu būt Itālijas "Fiorentina" uzbrucējs Alberto Džilardino, tomēr jaunākā informācija vēsta, ka Dešāms esot pierunājis uz Marseļu pārnākt Spānijas "Sevilla" un Brazīlijas izlases uzbrucēju Luisu Fabianu. Tomēr pāreja atkal ir iepauzēta, jo kluba vadībai brazīlieša alga esot pārāk liela – četri miljoni eiro gadā. Tiesa, tādā gadījumā Fabianu tāpat nebūtu lielākā alga komandā - argentīnieši Gabriels Haince un Lučo Gonsaless saņem attiecīgi 4,5 un 4,3 miljonus eiro. Vēl presē kandidātu sarakstā pavīdēja arī Didjē Drogbā un Luiss Suaress. Tomēr Dešāms noliedza, ka tiek izskatīta Drogbā kandidatūra.

Transfēru tirgus aizvērsies 31.augustā, tādēļ marseļieši vēl neskrien notikumiem pa priekšu. Uzbrucēja jautājumam vajadzētu atrisināties jau tuvākajā laikā. Tāpat Dešāms apgalvoja, ka šis uzbrucējs netiek meklēts kā aizstājējs Mamadū Niangam, kurš skaidri un gaiši pateica, ka vēlas pamest klubu (taču vadība apgalvo, ka neparko nelaidīs projām senegālieti, par kuru visnopietnāk interesējas Stambulas "Fenerbahce"), bet gan kā viņa partneris.

Tikmēr vakanto uzbrucēja vietu beidzot aizpildījusi "Monaco" vienība. "Monaco" šovasar esot izteikusi piedāvājumu gan par Marseļas "Olympique" uzbrucēju Brandau, gan "Lorient" uzlēcošo zvaigzni Kevinu Gameiro ("Lorient" atteicās no 10 miljoniem eiro!), taču nu klubam oficiāli pievienojās Kongo DR izlases uzbrucējs Djemersi Mbokani. Lježas "Standard" par Mbokani saņems septiņus miljonus eiro.

Izmantotie resursi:
French Football League : Ligue 1 , Ligue 2 ,...
L'EQUIPE : toute l'actualité sportive en...

     [+] [-]

, 2010-08-07 14:53, pirms 14 gadiem
Redzēs kā būs Niangu,cerams netaisīs tādu pašu protestu kā Mido

 +11 [+] [-]

, 2010-08-07 14:58, pirms 14 gadiem
Divaini ka vins nespele kada Eiropas granda kluba ka piem, Real,Barcelona,Chelsea,MU,Inter,Milan utt

  +6 [+] [-]

, 2010-08-07 15:01, pirms 14 gadiem
300 000 wtuku menesi !!!ahu.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-08-07 15:44, pirms 14 gadiem
bija tak runa, ka Fabianu varētu uz Man United iet.

     [+] [-]

, 2010-08-07 18:22, pirms 14 gadiem
United liek cerības uz jauno meksikāņu talandu Hernandezu. Turklāt rezervē paliek tādi uzvārdi kā Berbatovs, Owens, Makeda..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-08 15:37, pirms 14 gadiem
Ugly-Moceklis 04 rakstīja: Fabianu ir parak jauns lai jau ietu uz komandam kas necinas par UEFA
diez vai 29 gadu vecu futbolistu būtu korekti saukt par jaunu

     [+] [-]

, 2010-08-10 19:35, pirms 14 gadiem
Es nezinu, man liekas, ka Fabianu neiederētos Francijā. Drīzāk tur pat Spānijā, Itālijā vai arī Anglijā. Bet varbūt, ka es kļūdos. Niangu gan gribētos redzēt vēl kādā citā komandā citā valstī. Diez vai Turcijā. Tad Ivanovam būtu smags darbiņš. Monaco pastiprinājums varētu būt labs, taču man info par šo spēlētāju nav. Būs jāpalūr. Redz, ka interesanti notikumi arī Francijas futbolā.