Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Monaco" turpina bruņoties, PSG apstiprina piedāvājumu par Kavani

Agris Suveizda

"Monaco" turpina bruņoties, PSG apstiprina piedāvājumu par Kavani
Žeremijs Tulalāns (no labās) pret Robertu Levandovski
Foto: AP/Scanpix

Francijas futbola čempionāta jaunpienācēja "Monaco" turpina sastāva vētīšanu, un par jaunāko kluba papildinājumu kļuva pieredzējušais franču balsta pussargs Žeremijs Tulalāns. "Monaco" nevēlējās atklāt darījuma vērtību, taču Spānijas prese lēš, ka "Malaga" saņems piecus miljonus eiro. Tikmēr "Monaco" konkurente PSG ir publiski apstiprinājusi piedāvājuma izteikšanu par Urugvajas izlases uzbrucēju Edinsonu Kavani.

Starpsezonas ievadā par 130 miljoniem eiro iegādājusies Radamelu Falkao, Hamesu Rodrigesu un Žuau Moutinju, kā arī parakstījusi gada līgumu ar brīvo aģentu Rikardu Karvalju, "Monaco" sastāva veidošanu turpina ar mazākiem un ne tik skaļiem darījumiem. Ar skatu nākotnē par kopā 10.5 miljoniem eiro "Monaco" pievienojās četri jaunieši - Nikolā Isimā-Mirēns (centra aizsargs, 21 gads, četri miljoni eiro), Antonijs Marsiāls (uzbrucējs, 17 gadi, pieci miljoni), Gaetāno Monakello (uzbrucējs, 19 gadi, par velti) un Fabinju (labās malas aizsargs, 19 gadi, 1.5 miljoni). Savukārt vakar oficiāli tika paziņots par nepilnus 30 gadus vecā Žeremija Tulalāna iegādi.

""Monaco" ir priecīga paziņot par Žeremija Tulalāna iegādi no "Malaga". Tulalāns ir parakstījis divu gadu līgumu ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu. Spēlētājs medijiem tiks prezentēts jauno spēlētāju preses konferences laikā astotajā jūlijā," teikts kluba paziņojumā. "Esam ļoti priecīgi par Žeremija iegūšanu. Viņa meistarība, Eiropas un starptautisko spēļu pieredze komandai šajā sezonā būs ļoti vērtīgs ieguvums," sacīja kluba sporta direktors Vadims Vasiļjevs. Pēdējā komanda Francijā Tulalānam bija Lionas "Olympique", kurā viņš pavadīja piecas sezonas, bet pirms diviem gadiem finansiālu problēmu dēļ viņš par desmit miljoniem tika pārdots Spānijas "Malaga". Visticamāk, par nākamo "Monaco" papildinājumu kļūs franču aizsargs, taču vēl nav zināms, kurš - "Monaco" ar PSG cīnās par "Lille" kreisās malas aizsargu Luku Diņu, bet tuvu līgumam joprojām esot arī Eriks Abidāls.

Jau pieminētās PSG sporta direktors Leonardu ir publiski apstiprinājis piedāvājuma izteikšanu par "Napoli" bombardieri Edinsonu Kavani. ""Napoli" prezidentam Aurelio De Laurentim iesniedzām piedāvājumu, kuru uzskatu par ļoti interesantu. Turpinām pārrunas. Uzturēsim kontaktus, un nākamo dienu laikā šajā lietā varētu notikt progress," presē sacīja Leonardu. "Napoli" par Kavani vēlas saņemt līguma minēto izpirkuma summu 63 miljonus eiro, un medijos tiek lēsts, ka PSG Edinsonam piedāvā astoņu miljonu eiro lielu gada algu. 26 gadus vecais urugvajietis pēdējo trīs sezonu laikā A sērijā ir aizvadījis 104 spēles un guvis 78 vārtus.

Tikmēr ļoti aktīvi transfēru periodā turpina darboties Marseļas "Olympique", kuras vienīgais pirkums gan pagaidām ir "Lille" līderis Dimitrī Pajē (8+2 miljoni eiro). Nesen Francijas prese ziņoja, ka "Ligue 1" vicečempionei pievienosies "Sao Paulo" aizsargs Paulu Miranda, taču Marseļas klubs pēcāk paziņoja, ka līdz vienošanās panākšanai patiesībā ir visai tālu. Pārejas lielākais šķērslis esot 24 gadus vecā brazīlieša transfēra maksa - četri miljoni eiro. Tikmēr uz Marseļu varētu pārcelties cits centra aizsargs - Francijas U-19 izlases kapteinis Benžamēns Mendī. Par viņa iegādi jau praktiski tika panākta vienošanās ar "Sunderland", kas ir gatava galdā likt 3.5 miljonus eiro, taču spēlētājs un "Le Havre" vadība priekšroku tomēr dodot "Olympique".

Pārrunas turpina arī piektais spēcīgākais klubs "St.-Etienne", kas nesen par 13+2 miljoniem Dortmundes "Borussia" pārdeva savu uzbrukuma līderi Pjēru Emeriku Obamejangu. "St.-Etienne" vietā noskatīja uzreiz divus malējos pussargus - Franku Tabanū un Vahbi Hazri. "Toulouse" noraidīja pirmos piedāvājumus par Tabanū, un "St.-Etienne" tagad esot piedāvājusi 5.5 miljonus - tulūzieši vēloties par 200 tūkstošiem vairāk. Savukārt "Bastia" nedomā pārdot Hazri, par ko tunisietis ir ļoti sašutis.

Pirms gada viņš pagarināja līgumu, lai klubs šovasar varētu par viņu iekasēt transfēra maksu, turklāt abas puses parakstīja vienošanos, ka laba piedāvājuma gadījumā vadība neliks šķēršļus futbolista pārejai. Iespējams, ka Sentetjēnu bez Obamejanga pametīs vēl viens uzbrucējs - brazīlietis Brandau. Par iemeslu baumām kļuva viņa ierašanās komandas treniņnometnē ar desmit dienu nokavēšanos, par ko Brandau jau atvainojās. Savukārt "Lille", kas pagājušajā sezonā izgāzās un nespēja kvalificēties Eirokausiem, nule par diviem miljoniem eiro nopirka dāņu centra aizsargu Simonu Kjēru, ar kuru parakstīts četru gadu līgums.

Izmantotie resursi:
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...
ASM FC - Site officiel - AS Monaco FC
Le Progrčs : Information, actualité en direct -...
AS.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 15:09, pirms 11 gadiem
Argo#1 rakstīja: viduvējs spēlētājs viduvējam klubam!
Toulalāns - uzskatu par pietiekoši labu - uz citu franču spēlētāju līmeņa!

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 15:09, pirms 11 gadiem
''Žuau Moutinju''

ŽUAU

  +1 [+] [-]

, 2013-07-07 15:54, pirms 11 gadiem
starkov ko tu vēl gaidi?

     [+] [-]

, 2013-07-07 16:00, pirms 11 gadiem
Rietumu_Fronte rakstīja: ''Žuau Moutinju''

ŽUAU
João Moutinho [ˈʒwɐ̃w mo(w)ˈtĩɲu]. Kas tur nesaprotams? Žuau Mutinju, viss kā nākas, neskaitot to, ka latviešu valodā nav divskaņa "ou", tāpēc jāatveido ar "o" - Motinju, Morinju. Tāpat kā neatveidosim Oezils, bet gan Ezils. Latviešu valodā nevajag iefiltrēt svešķermeņus.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-07 16:01, pirms 11 gadiem
Rietumu_Fronte rakstīja: Toulalāns - uzskatu par pietiekoši labu - uz citu franču spēlētāju līmeņa!
Ja neskaita to, ka viņš nedraudzējas ar galvu, tad viss pārējais šim franču meistaram ir vislabākajā līmenī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-07-07 16:12, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Kavani parmaksats.
Varbūt arī pamatosi, nevis tukši komentēsi? Domāju, ka Konfederāciju kausā daudzi vēlreiz pārliecinājās, cik lielisks ir Kavani. Šobrīd viens no labākajiem uzbrucējiem pasaulē. Kavani nav Toress

     [+] [-]

, 2013-07-07 16:13, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Ja neskaita to, ka viņš nedraudzējas ar galvu, tad viss pārējais šim franču meistaram ir vislabākajā līmenī.
Tulalāns nedraudzējas ar galvu? Mēs runājam par vienu un to pašu spēlētāju?

     [+] [-]

, 2013-07-07 16:34, pirms 11 gadiem
suvass rakstīja: Tulalāns nedraudzējas ar galvu? Mēs runājam par vienu un to pašu spēlētāju?
Viņš bieži vien ir pārāk agresīvs izklupienos, turklāt nevajadzīgi (pat ar dzelteno kartīti kontā). Tik pieredzējušam spēlētājam būtu vairāk jākontrolē emocijas.

  +3 [+] [-]

, 2013-07-07 17:15, pirms 11 gadiem
Nevienam nav briivo liidzeklu lai Starkovu panemtu .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-07 20:57, pirms 11 gadiem
nau nedaudz pa daudz par kavani 68 limoni?

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 21:31, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Ka tu zini? 63 miljoni ta ir liela summa, ko par Kavani maksat. Lielisks vinsh ir, bet var sanakt tapat, ka Torresu. Seria A spelejis, ja Premjerliga sistu tik daudz vartus saprastu, bet...
Labs salīdzinājums. Toress pirms Chelsea Premjerlīgā nebija ne spēlējis, ne sitis golus?

  -1 [+] [-]

, 2013-07-07 23:07, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Ka tu zini? 63 miljoni ta ir liela summa, ko par Kavani maksat. Lielisks vinsh ir, bet var sanakt tapat, ka Torresu. Seria A spelejis, ja Premjerliga sistu tik daudz vartus saprastu, bet...
Kvalitāte? A sērija? Zidāns?

     [+] [-]

, 2013-07-07 23:14, pirms 11 gadiem
Mildas tante rakstīja: Varbūt pat labi, ka Kavani nepārgāja uz Chelsea. Mums ir Ba, tas pats Torres nav zemē metams, Lukaku iespējams būs vairāk spēles laiks. Tāpat pieņemu, ka šovasar Mourinju varētu paņemt kādu jaunu talantīgu portugāli, uzbrukuma līnijas pastiprināšanai
Kur tas ir "mums"? Bauskas Torpedo?

     [+] [-]

, 2013-07-07 23:30, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Kvalitāte? A sērija? Zidāns?
nu nevajag jau pārspīlēt,Kavani līdz Zidana kvalitātēm kā līdz mēnesim un ko ta Kavani parādīja Konfederācijas kausā,tik spēlē pret Brazīliju bija kaut cik manāms,pārējā laikā izskatījās,ka ar prātu bija jauna kluba atrašanas cerībās nevis laukumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-08 00:46, pirms 11 gadiem
Argo#1 rakstīja: un ko Xavi,Iniesta u.c. parādīja pret Brazīliju? NEKO
vari beigt līst visur ar savu nepatiku pret Spāniju un Barselonu,neviens par Xavi vai Iniestu netaisās maksāt 63milj,kā tas ir Kavani sakarā,vajag runāt par tēmu nevis heitot

     [+] [-]

, 2013-07-08 01:32, pirms 11 gadiem
ko tad sportacentrs nav ielicis šo rakstu?: rus.tvnet.lv

  +1 [+] [-]

, 2013-07-08 05:51, pirms 11 gadiem
Nu nezini tu ne vella par A Sēriju. Kavani iesita 29 golus, kas ir ļoti daudz. A Sērijā vispārīgais rekords ir tikai 36 goli, kas tika uzstādīts gandrīz pirms simts gadiem, bet pēdējā desmitgadē vienīgi Toni ir spējis pārkāpt 30 vārtu barjēru (31 gols 2005./2006. gada sezonā). Te tev nav nekāda Premjerlīga vai Spānija, kur aizsargi muti izplētuši ļauj sevi apspēlēt.
Itālijā vārtus gūt ir grūtāk un Kavani, manuprāt, ir katra penija vērts, jebkurš klubs var tikai sapņot par tādu uzbrucēju kā Kavani.
Kurzemes Dubriks rakstīja: A sērija?
Pensionāru un toto līga! Un Zidāns ir un bija zīmols, kuru tikpat labi var celt debesīs arī Spāņi...

  -1 [+] [-]

, 2013-07-08 09:01, pirms 11 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: A sērija?
Pensionāru un toto līga! Un Zidāns ir un bija zīmols, kuru tikpat labi var celt debesīs arī Spāņi...
Nu ja, "Jaunpils" jau atteicās no iespējas iegādāties Zidānu, jo viņš reiz neesot bijis pietiekami labs priekš EPL. Ko Zizu paveica Itālijā, visiem zināms. Un Tu vari nemaz neaizbildināties, jo Zizu karjera runā pati par sevi Un uzspīdēja Zidāns tieši A sērijā. In Your Face

     [+] [-]

, 2013-07-08 11:22, pirms 11 gadiem
Nākošajā sezonā Malagā vispār kāds spēlēs? Katrā otrajā rakstā kāds no tā kluba pārdots..