Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Delle: "Vēlējāmies futbolu, ģimenes un veselīgu dzīvesveidu apvienot vienā stāstā"

Emils Ozerinskis

EURO 2024 turnīrā vakardien sākās aizraujošais izslēgšanas spēļu turnīrs, sagādājot jau pirmo neticamo sensāciju. Atsākoties Eiropas čempionāta spēlēm pēc divu dienu pārtraukuma "Lidl Arēnas" ekspertu studijā atgriezies Anatolijs Kreipāns, kura viesis bija "Lidl" mārketinga vadītājs Tomass Delle.

Sestdien 11 bērniem no Latvijas bija iespēja iziet laukumā EURO 2024 finālturnīra spēlē, Berlīnes Olimpiskajā stadionā pavadot laukumā Itālijas izlases futbolistus. Par akciju sarunā ar Kreipānu vairāk pastāstīja Tomass Delle: "No Latvijas izlozē piedalījās 8600 bērni. Tā kā "Lidl" ir viens no Eiropas čempionāta partneriem, ir liels prieks, ka varam aiznest šos futbola svētkus uz valstīm, kuru izlases čempionātā nespēlē. Dodam iespēju sajust un būt līdzās."

Iepriekš "Playoff Arena" nosaukumu nesušā futbola un izklaides komplekss nu ness "Lidl Arēna" vārdu. Par izveidoto sadarbību Delle sacīja: "Tajā brīdī, kad starptautiskā līmenī "Lidl" nolēma kļūt par UEFA partneri, tad, protams, arī mēs sākām apzināt, kas ir vietējā futbola aktivitāšu organizētāji. Ļoti veiksmīgi mums izdevās iepazīties ar Kristoferu Ritovu, kurš ir šī projekta krusttēvs. Ātri atradām kopēju valodu un nolēmām, ka šis ir lielisks projekts. Te ir vieta ģimenēm ar bērniem. Te var nākt gan spēlēt futbolu, gan ir visādas citas aktivitātes - piepūšamās pilis, novuss un galda futbols. Tieši no "Lidl" perspektīvas vēlējāmies - futbolu, ģimenes un veselīgu dzīvesveidu apvienot vienā stāstā."

Par darbošanos uzņēmuma imidža veidošanā Delle atzina: "Mārketingā noder pilnīgi viss. Daļa no mārketinga ir stāsts par radošumu. Radošums ir tas, kā mēs savas iepriekšējās pieredzes varam izmantot un salikt netipiskās kombinācijās. Pirms sāku strādāt mārketingā, esmu darījis dučiem dažādu lietu. Esmu vadījis taksometru, esmu bijis bārmenis, esmu mazliet arī muzicējis. Visas šīs pieredzes, no kurām var pasmelties iedvesmas un idejas, tas viss nāk tikai par labu."

"Lidl Arēnā" ekspertu studijas sāksies EURO 2024 izslēgšanas spēļu turnīra laikā pirms katras vakara spēles kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS