Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Breidaks: "Logu ar futbolbumbu esmu izsitis vienreiz - tas bija speciāli!"

Emils Ozerinskis

Eiropas futbola čempionātā noslēdzies grupu turnīrs, tādējādi arī Anatolijam Kreipānam "Lidl Arēnas" ekspertu studijā būs viena brīvdiena pēc 14 dienu sarunu maratona. Grupu turnīra pēdējā dienā ciemos pie Anatolija ieradās viņa kolēģis "Radio SWH" rīta stundās Kaspars Breidaks.

Improvizators un "Radio SWH" rīta programmas "Tik Tik Tik" vadītājs Kaspars Breidaks bija pirmais ekspertu studijas viesis, kurš bija atnācis futbola kreklā. Breidaks pārstāvēja "Sevilla" krāsas, izstāstot kādēļ mugurā vilkts tieši šis krekls: "Pirms diviem gadiem mēs ar ģimeni devāmies atpūtā un pusgadu ceļojām pa Eiropu. Visilgāk uzturējāmies tieši Spānijā. Seviljā es uz brīdi paņēmu pauzi no meitenēm un aizgāju viens pats uz Sančesa stadionu. Tas ir lielākais stadions, kādā esmu bijis - 45 tūkstoši cilvēku. Tajā brīdī "Sevilla" cīnījās ar Zagerbas "Dinamo" Eiropas līgā. Emocijas tur bija fantastiskas. Dziesmas un viss pārējais. Bija absolūti skaidrs, ka par piemiņu bija vajadzīgs kāds suvenīrs. Jāpērk krekls. Un desmitais numurs tādēļ, ka Rakitičs tajā spēlē guva vārtus. Man arī trenerīte bija teikusi, ka ar desmito numuru cilvēkiem dzīvē baigi labi ejot."

Nosaucot savus favorītkomandu Eiropas čempionātā Breidaks palika uzticīgs mugurā esošajam kreklam: "Man ir favorīts. Tā ir Spānija. Man sirds deg arī par Ukrainu. Ļoti žēl, ka viņi netika tālāk. Man ļoti patīk Spānijas spēles stils un tas, ko es tur piedzīvoju. Ir sajūta, ka tie ir savā ziņā manējie. Nezinu, kā ir tev, Anatolij, bet man bieži gribās, lai dabū tie, kas kādu laiku nav dabūjuši. Varbūt tā ir kaut kāda trauma no vidusskolas diskotēkām, bet arī sportā patīk, ja komanda, kas nav nekur tālu kādu laiku tikusi, lai tiek tālu un viņiem ir tās emocijas. Mēs taču jutām, ko izdarīja bronza hokejā ar mums. Kādus trīs mēnešus likās, ka Latvija ir laimīgāko zemju topa augšgalā."

No skatītājiem nākošajos jautājumos bija prasīts par to, cik logs sanācis bērnībā izsist ar bumbu. Ja Anatolijam tāds gadījums nav bijis, tad Kaspars atzinās visai lielā nedarbā: "Ar bumbu esmu izsitis vienu logu, bet tas bija speciāli. Tas visu maina, manuprāt. Tas nebija nejauši. Tas bija ar nodomu. Tagad nedaudz jūtos kā noziedznieks to visu stāstot. Uzaugu Ādažos, kur mans tētis bija pagasta priekšsēdētājs. Mamma bija bērnudārza vadītāja. Diezgan daudzi uz mums ģimenē skatījās tā kā uz tādiem pareizajiem bērniem. Ko tad viņi? Viņi jau neblēņojās, nedarīs neko sliktu. Nevienu lamuvārdu nezin... Man tas tā krājās, krājās, krājās, ka vienreiz vienkārši paņēmu futbola bumbu, aizgāju uz savu skolu, nostājos pret logu un vienkārši izbliezu! Kā es kaifoju, tu nevari iedomāties! Apkārt neviena nav. Lauskas... Es tā - JĀĀĀ BEIDZOT! Še tev! Protams, piecas minūtes vēlāk biju pārbijies un nezināju kā to šmuci izstrēbt. Biju gatavs uzņemties atbildību, bet man vajadzēja to sakāpinājumu izlaist."

"Lidl Arēnā" ekspertu studija atgriezīsies sestdienas vakarā, kad sāksies izslēgšanas spēļu turnīrs. Raidījumu skaties kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com pirms attiecīgās dienas vakara spēles.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

     [+] [-]

, 2024-06-27 10:52, pirms 3 dienām
...vēl tik jāpasauc kašers miņins eilands un reiniks ...
starp citu tekstā - Breifaks...

     [+] [-]

, 2024-06-27 14:40, pirms 2 dienām
Uzaicinat lūdzu Roju Rodžeru, viņš sakarīgs un daudz ko zin par futbolu!