Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Pieci fani laukumā: skatītāju skriešana pie Ronaldu satrauc Portugāles treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pieci fani laukumā: skatītāju skriešana pie Ronaldu satrauc Portugāles treneri
Fans ticis līdz Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Sestdienas vakarā pie otrās uzvaras tika Eiropas čempionāta viena no favorītēm Portugāle, kas ar 3:0 pārspēja turkus. Krištianu Ronaldu ne tikai dalīja rezultatīvas piespēles, bet arī bija spiests sadzīvot ar laukumā izskrējušajiem faniem. Portugāles galvenais treneris Roberto Martiness centās iezvanīt brīdinājuma zvanus.

Otrajā puslaikā spēli nācās apturēt pat vairākas reizes, kopumā Dortmundes stadiona zālienu sasniedzot pieciem līdzjutējiem, kuri centās nonākt līdz savam elkam – Portugāles kapteinim un mūsdienu futbola ikonai Krištianu Ronaldu.

"Šodien fanu nodomi bija labi. Mums visiem patīk fani, kuri ciena lielās zvaigznes un ikonas. Taču jāsaprot viena lieta – ja nu viņu nodomi nebūtu labi? Mums jābūt uzmanīgiem. Tas nedrīkstētu notikt – ap laukumu ir daudz apsargu," pauda Roberto Martiness.

"Mums jādod signāli faniem un jāpastāsta, ka tas nav pareizais veids, kā uzvesties. Nākotnē varētu kļūt sliktāk. Nav pareizi, ka futbolistiem laukumā jāsastopas ar ko tādu," pēc spēles turpināja Portugāles izlases galvenais treneris.

Pirmais laukumā izskrējušais fans bija mazs puika, un Ronaldu viņu apskāva un smaidot nofotografējās. Turpinājumā Portugāles kapteiņa reakcija mainījās. Arī pēc spēles beigām laukumā tika fans, un Ronaldu viņu pastūma prom, līdz piesteidzās apsargi. Turklāt viens no apsargiem, kas skrēja pakaļ pārkāpējam, paslīdēja un tādējādi nogāza portugāli Gonsalu Ramušu.

"Ir mazliet kaitinoši, ka nākas apturēt spēli, kad laukumā izskrien fani. Tā ir cena, kas jāmaksā, ja esi tik atpazīstams, ja komandā ir Ronaldu. Ja runājam par briesmām – nē, personīgi nejūtu nekādus draudus," no savas perspektīvas skatījās Bernardu Silva, Portugāles pirmo vārtu autors.

Portugāle ar drošo uzvaru pār turkiem nodrošināja pirmo vietu F grupā. Trešdien gaida apakšgrupas noslēdzošais duelis – jācīnās pret debitanti Gruziju.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...